Защо се появи и пуши църква свещ

Това явление е в състояние да произвежда чувство на депресия, особено тези хора, които рядко са в църквата или наскоро са се обърнали към вярата. Налице е желание да се намери в това някои "скрит смисъл", за да се разбере защо това се случва, особено ако това се случи по време на погребението на близък човек. Неволно тръпки мисловни в това, че може да са алюзия за съдбата, починалите в задгробния живот.общоприетото схващане


Съветници, които желаят да обяснят объркан характер на човешкия феномен, е достатъчно. Всички проби на съвременния "фолклор" на задимени църковни свещи, са намалени до една мисъл: ако свещта пуши черен дим, това не е случайно, той говори за изобилието на някои "негативна енергия."


Що за "отрицателна енергия", така че никой не може да обясни наистина: физика не знае нищо за това, свещеници - още повече. Това не пречи твърдят, че ако свещта пуши в ръцете на определен човек - тогава той трябва да "почисти аурата", и ако апартаментът - означава жилища също се нуждае от "чиста енергия". За да направите това, ние препоръчваме да използвате същите църковни свещи, тъй като техният пламък има свойството да разрушава "тъмна енергия". Особено много от тази енергия в ъглите, там трябва да стои със свещ по-дълго, както и в тези места, където тя е най-силно пуши и пращене.Църква мнение


Свещеници не вземат на сериозно тези аргументи. Осветление на свещи пред образа на Спасителя, или някой светец - това не е магически ритуал, насочен към постигане на някаква конкретна цел, а видимият, нагледно молитва. Почистете християнинът не трябва митичния "аура", и душа, и това се прави с помощта на покаяние, а не с помощта на свещи. Освети началната може и трябва да бъде, но да го направят трябва свещеник, който ще направи специална церемония, която няма връзка с "чиста енергия".


С шум и пуши докато се палят свещи църква се говори само на ниската си качество. може да се наблюдава този ефект, по-специално, ако инсталацията за производство на супозитории смесва с церезин на восък. За да се обърне внимание на такива неща, още повече се уплаши, че не са си струва.