Всичко за видовете маникюр салон за маникюр, модерен маникюр гел за нокти

Pro Маникюр без
Ръцете могат да разкажат много за една жена. Според него веднага ясно как тя се отнася до него, и колко стойност. Това е важно, тъй като отношението на другите зависи от собствената си оценка. Като цяло, че ръцете са идеално поддържани, справедливо и домашни грижи. Но, за да се даде ръка за нокти, нокти не просто точни, но красиви и скъпи на вид, по-добре да се обърнете към специалист.Що се отнася до салона, можете да се объркате: какъв вид маникюр по-добре да се направи? След тази ръка ще изглежда най-добре? Разбира се, всеки вид има своите предимства и недостатъци, неговите почитатели и противници. С цел да се направи избор и да получите наистина хубав маникюр. по-добре запознати с всеки и да изберете това, което е най-подходящо.

Видове салон за маникюр

Класически маникюр ( "мокър", кант)

Предлага се в кабината, най-често срещаните. Ръцете задушени преди началото на лечението в топла вода. Поради това, тя често се нарича "мокър". Той е лесен за използване и изглежда много чист.

Pro Маникюр без

Първо отстранете стария лак, сухи нокти, образувани в желаната форма. След това ръцете се потапят във вода, отстранения кутикула и скорбут (т.нар кантиране маникюр). В края е ръчен масаж с помощта на подхранващ крем и се нанася лак.

Въпреки привидната простота на процедурата, тя е опасност от нараняване и от инфекция. Ето защо, изборът на вътрешните работи и майстор по-добре да вземе на сериозно.

Европейският маникюр (не нарязани)

Той е наречен така, защото той е изобретен и стана широко разпространена в Европа. Това се нарича "без прекъсване" се дължи на факта, че не кутикула и контри се изрязват и се обработват със специален крем, съдържащ млечна киселина.

Pro Маникюр без

След няколко минути кремът се отстранява се обелва и се отстранява епидермиса и престава да расте.

Този маникюр е много по-безопасно, не съществува риск от заразяване с гъбична инфекция. Неговият недостатък - ефектът ще бъде видим само след пет - шест процедури.

хардуер маникюр

Този вид не е европейска нарязан се извършва с помощта на специален апарат. Съставено в сухи нокти. Това отнема много малко време. Bits на специално устройство се въртят много бързо чрез премахване на епидермиса, натъртвания и грапавостта на излишната част на нокътната плочка, лак за полирана повърхност. Магистър само контролира машината, контролира процеса.

Pro Маникюр без

Апаратура маникюр трябва да се прави само в кабината. У вас може да доведе до нараняване. Във всеки случай не е възможно да се съчетаят хардуер и класически маникюр - последствията могат да бъдат много неприятни. В крайна сметка, и двата вида имат агресивен ефект върху пръстите на ръцете и ноктите.

гореща маникюр

Този тип е идеален за тези, които имат чупливи нокти, суха кожа и повредени кожичките. Ръцете се потапят във вана в специален апарат, пълни с крем или лосион. Средства се затопля до 50-55 градуса.

При тази температура, подобряване на кръвообращението, и агенти, действащи вещество ще проникват в клетките на плочата на кожата и ноктите и увеличава значително ефект.

Pro Маникюр без

След процедурата, лосион (крем или други средства) се втрива в ноктите, пемза премахва кожни люспи. Нокът за нокти и приложните лак.

Де-лукс маникюр

Това е нещо като класически маникюр с интензивна грижа за нокти.

Преди да направите маникюр, магистър провежда процедура, за да се подобри състоянието на нокътната плочка:

  • масаж с етерични масла или парафин.
  • медицински маски и маски.
  • "Уплътнителни" на нокътя - дълбок ефект върху нокътя, като се използва смес от витамини и минерали.

Pro Маникюр без

процедури лечението трябва да бъде един - два пъти месечно. И за поддържане на красотата на ноктите да направи редовен маникюр.

Какво да изберем боя за маникюр?

След като бъде избран маникюр направено, възниква въпросът - какво лак за нокти да изберем? За създаване на хармоничен начин, трябва да се обърне внимание не само на изискванията на модата, но и в много други нюанси.

Един само дрехи и аксесоари не е достатъчно: трябва да вземете повече и подходящи обувки и коса и грим, а дори и лак за нокти.С правилния избор на лак, тя ще подчертае красотата на ръцете си, направи изображението по-елегантен и да го завърши.

Днес модната индустрия може да предложи такова разнообразие от цветове и нюанси на лак, че понякога е трудно да се определи кой е по-добре да се спре тяхното внимание и това, което го комбинирате.

Pro Маникюр без

Трябва да се има предвид, че лак за нокти трябва да бъде в хармония с дрехи и аксесоари, да е подходящо в дадена ситуация, и донесе на вашия стил и имидж, отколкото да се открояват от него. Например, ярки цветове не са подходящи за спортни дрехи, но перфектно съчетани с почивка или вечерна рокля.

Неутралните цветове и нюанси (прозрачна, почти бяла, цвета на кафе с мляко) са подходящи за всякакъв начин и в хармония с предната и всекидневни облекла.

Спирането на предпочитанията си към един от тях, можете спокойно след работа да ходя на фитнес, а вечер - на почивка и не се тревожи за мъдростта на неговия избор.

Pro Маникюр без

За провеждане на бизнес срещи и работа пирон ежедневието офис се вписват перфектно, в близост до цветовете на дрехите си. Ще изглеждате добре поддържан, и в същото време да вземе добър вкус и способността да се облича в зависимост от ситуацията - дори и тихо цвят не "прилепване" очите и ще отвлекат вниманието на другите. За да се постигне този ефект, изберете матов лак, без искри и да се въздържат от прекалено ярки, лъскави цветове.

Що се отнася до цветовете лакове, тя е много популярна червено, въпреки, че много се забравя, че това не се комбинира с всички стила и имиджа. Това е най-подходящ за вечерта и празнично облекло, а в съчетание с рокли и строги костюми.

Pro Маникюр без

Безопасно залог ще бъде комбинация от червен лак с дрехи неутрален ахроматично цвят, особено черно и сиво. Този дизайн ще привлече вниманието към ръцете си, ще допълни живописен, "Гвоздеят" на изображението, но това няма да е в дисонанс с основната цветова схема.

Лъки черни и тъмни цветове - тъмно синьо, тъмно лилаво, бордо, кафе - и създават ярък акцент цветове в унисон с много дрехи, като тъмен, както и със светлина. Въпреки това, той трябва да се избягва връзки с пастелни цветове, а не са обединени в едно изображение на черно и тъмно кафяво.

Pro Маникюр без

Що се отнася до ярки, наситени цветове (светло зелено, червено, жълто, синьо-зелено), а след това използването на този лак трябва да се повтаря цвета в козметиката или в някой от аксесоарите.

Например, можете да изберете червило или сенки, обувки или бижута за да съответства на маникюра. По този начин, според вашето облекло е стилен, замислен, а в други ще се създаде впечатлението, че сте решили да се сложи "всичко най-добро наведнъж."

Има езера, които образуват един вид чифт идентични цвят и се различават само чрез прибавяне на пайети. Въпреки това, тяхната употреба се различава драстично.

Pro Маникюр без

Матов лакове са почти универсални, така че те могат да се носят "на празника, и в света, и добри хора", но лака с искри е по-добре да не злоупотребяват и да ги запази за един фирмено парти, рожден ден или Нова година.

Лъки със сребро или перлен блясък и може да се комбинира с почивка и ежедневни летни рокли. Този цвят ще даде своя образ не е само празничен вид, но елегантна простота и благородна сдържаност.

Експерт съвети - как да изберем лак за нокти

Маникюр с гел лак

Днес, гел лаково покритие - един от най-популярните услуги в областта на маникюр. В почти всяка кабина има тази услуга. Да започнем с това, помислете за много технология маникюр с гел за нокти.

Ползи за нокти гел:

  • удобно и опростено прилагане на нокътната плочка;
  • бърза полимеризация след прилагане;
  • яркостта и наситеността на цветовете и гланц лак остава същата като тази на субстрата до момента на оттегляне;
  • не вреди на ноктите си и не предизвиква алергии.

Ако следвате всички правила за прилагането на лака, тя се съхранява до 21 дни след боядисване. А също и за разлика от конвенционалните лак, гел се поддава на физически ефекти, които не са обхванати с пукнатини и не се нуждае от корекция.

Pro Маникюр без

След процедурата, имате нужда от няколко дни, за да се избегне продължителен контакт с горещата вода тъй като процесът на полимеризация все още не е завършена.

Както гел лак маникюр покритие постепенно

1. Първият е за лечение на нокътната плочка. Изберете формата на ноктите, които Ви харесват и които са подходящи за вида на пръстите на ръцете и ноктите. След това, трябва да се приведе в съответствие с външния край на нокътя и почистване на праха.

Преди капак гел за нокти, не ви е позволено да правят редовен маникюр. Но без използването на масло и сметана. Не забравяйте да премахнете кутикула, в противен случай, ако лак гел пада върху него, то ще отпадат.

2. След това трябва да премахнете лака плоча, което прави неговата повърхност е матова. Но не прекалявайте! След това трябва да се премахне нокти прах, влага и мазни остатъци, с помощта на изсушител. С този гел лак за нокти е добро "тоягата" на нокътя.

4. Преди прилагането на гела се препоръчва да се прилага грунд.

5. След това се пристъпи към следващата процедура - покриване на база гел. Важен по време на отлагането на гел лак е, че всички слоеве трябва да се прилагат с максимална чистота. Подсушете базата в UV лампа.

6. Следващата стъпка - прилагане на лака за гел - какво дава на наситеността на цветовете. Ако се прилага само един слой, резултатът е полупрозрачен цвят, за по-интензивен цвят, нанесете два или три слоя. Всеки слой трябва да се суши под UV лампа.

Необходимо е да се опитаме да се гарантира, че слоевете бяха толкова тънки, колкото е възможно. В противен случай, вместо голям маникюр можете да получите вашите нокти бълбука.

7. Последната стъпка - в областта на горната част. То е необходимо за защита на предишните слоеве и донесе повече блясък. Тя трябва да се прилага по-дебел от другите слоеве.

Pro Маникюр без

Не забравяйте, че трябва да изберете добри материали и устройства, внимателно прочетете инструкциите и може да издържи на времето за сушене на всеки слой.

За да премахнете лака за гел нужда само 10-30 минути. Тя бе прекратена поради разпадане в специална течност, като акрилни нокти. време накисване зависи от времето на гел лак е върху ноктите, както и наличието или отсъствието на праймер.

Поради накисване лака за гел като фолио, и лежи зад нокътната плочка и с лекота може да бъде отстранена с използване на оранжево пръчка.

Техниката на отлагане, тайните гелното покритие лак