Какво зодиакални подходяща риба за мъже и жени хороскоп

Представители на знака на Риби, често са един пъзел, за другите и за себе си. Тези общителни, чувствителни, гостоприемни и приятелски настроени хора като всички други.

Talisman Stone Fish
Рибите могат сами дълбоко разбиране на другите, но те самите разбират рядко. Представители на този знак "по течението".Риби - знакът спорен. Той е в състояние, креативни хора, които не разполагат с конкретна посока на живота, в която искат да се развиват и растат. Представители на този знак не се интересуваме от парите и славата, но не го търсят. Рибите могат сами самоусъвършенстване и развитие, но тя е достъпна само най-устойчивите и целенасочени представители подписват.

Рибата не може да бъде в настроение за прекалено дълго време: оптимизъм и вдъхновение се заменят с депресия и апатия, а след това се връща вярата в живота. Тези хора са по природа - алтруистични и имат силно желание да помагат на другите, често забравяйки за собствените си желания и нужди.

Сред положителните качества на Риби, като мекота, желая да помогна на другите, безконфликтно, творческа жилка, гостоприемство, състрадание и комуникативни умения. Отрицателни черти на представителите на Риби: зависимост, нерешителност, депресия, прекомерна доверчивост, несигурността в собствените си нужди и желания.

Изборът на камък Дата на раждане (от десетилетие)

Talisman Stone Fish

Камъни за Риби, амулети и талисмани

Talisman Stone Fish
Камъни-талисмани трябва да дадат Риби енергия и сила. Един такъв камък - опал. Представители на този знак, които искат да бъдат щастливи в любовта и семейните отношения, е необходимо да се носят това бижу. Идеалистите и мечтатели, което е това, което трябва да има риба каменни амулет във формата на опал, което ще ги предпази от врагове и завистниците. Минерални дарява жизненост, увеличи както психологическа и физическата издръжливост. Интелектуална и творчески потенциал на Риби също така ще увеличи опал.

Защита на други риби често остават сами уязвими. Jet като талисман в голяма степен ще помогне на представителите на този знак. Стоун ще предпазва потребителя от завист и зли очи и противници. Jet ще се увеличи устойчивостта на риба, да й помогне в справянето с трудности. Талисман за да gagate домакин предпазливи и по-мъдър.

Talisman Stone Fish
В рибата има навика да се нервна над нищо и паника. Лунният камък ще им помогне да се успокои. Talisman конзола, даде добро настроение, облекчаване на стреса и показва приятни сънища.

Талисман с аквамарин отслаби недостатъците на Риби и да ги научи да се грижи за себе си. Стоун се възстанови справедливостта, ще даде чувство за достойнство и смелост. Риби Aquamarine предпазва от прекомерна загуба на усилия, за да помогне на хората наоколо, особено тези, които не го заслужават.

Jasper връщане на Риби "на земята" и ще насърчава придобиването на знания.

Талисман с хризолит даде възможност на представителите описани знака на разбирането жалбата си даде увереност и смелост.Talisman Stone Fish
Риба - колебаят и подозрителен знак. Отговорните решения за тях са трудни. Корал е в състояние да даде Риби самочувствие. Стоун ще се съберат, за подобряване на логическото мислене и укрепване на интуицията. Корал ще помогне на привеждане в съответствие на психичното състояние. Като талисман бижу предпази от повреди, ще привлече любов и пари. Хора, които носят корали, в живота има много интересни събития.

Хематит е полезно за онези Риби, който ще плува срещу обичайния поток на живота. Стоун ще даде сила и да принуди собственика да даде само осъществими обещания. Хематит ще покаже най-правилното решение и правилната посока.
Обратно към съдържанието

Камъни Fish жена хороскоп

Talisman Stone Fish
Редки бижу cacholong - голям талисман за една жена, родена под знака на Риби. Pearl ахат може да привлече щастие и любов. Този талисман костюм всеки женски, независимо от семейното положение и възраст. Cacholong даде увереност жена и се научи да се доверите.

Aquamarine ще даде на жена знака на Риби отпуснатост, кураж и самочувствие. Gem помощ запази спокойствието и тишината, тя дава сила за постигане на целите си.

Talisman лунен камък помогне на жена, родена под знака на Риби, не забравяйте, че това е - една жена. Talisman върне атрактивност, женственост и мекота. Лунният камък, който е представен на любим човек, ще послужи като пазител на тези отношения.
Обратно към съдържанието

Камъни мъжки риба на един хороскоп

Talisman Stone Fish
Риба-Men често са ограничени до вътрешния свят, поради което те се затрудняват да намерят допирни точки с другите. Талисман с аквамарин помощ представители на Риби започват да се развиват духовно. Talisman засили интуицията и съзнание, за да разкрие нови знания. Aquamarine ще ви помогне да се справят с Риби интриги и не позволява на душата станал банален.

Аметистът помага на мъжете риба вярват в себе си. Talisman увеличи ниво на енергия, възстановяване на организма. Аметист учи човека риба използват своите сили и се оставя да се превърне в хармонична личност. Това бижу ще позволи на собственика да разбере света и себе си.

Бижута с перли донесе Един човек, роден под знака на Риби, добър късмет в бизнеса, вдъхват доверие в себе си и да привлече на финансово благоденствие. Stone учи представител на засегнатата не само с другите, но и за себе си знак.
Обратно към съдържанието

Камъни, които са противопоказни Риби

Talisman Stone Fish
Вирджински камъни може да навреди Риби. Те включват: оникс, обсидиан, яспис, оникс, лапис лазули, жълт топаз и оливин. Носенето на тъмни камъни или червено може да доведе до депресия слаби представители на знака.

Риби е знак за слаб, облечен нефрит е противопоказано. Този камък е в състояние да се превърне представителите на този знак в фанатичен работохолик. Jade ще привлече риба самотата и да е трудно да общуват с други хора. От своя собственик талисман на нефрит направи мъченик и страдалец, правят се откаже дори и при най-малки неуспехи.
Обратно към съдържанието

Talisman Stone Fish
Камъни за рак
Talisman Stone Fish
Какво камък е подходящ лъвове
Talisman Stone Fish
Какво камъни поберат Овен
Talisman Stone Fish
Какво камък е подходящ Дева
Talisman Stone Fish
камък Телец
Talisman Stone Fish
Камъни за Везни
Talisman Stone Fish
Какво камък е подходящ Стрелец
Talisman Stone Fish
Какво камък е подходящ за Козирог