Тълкуване на сънища удуши какво мечтае задуши в съня си

Choke в съня на друг човек - една мечта, която символизира вашата вътрешна борба, опитвайки се да се справи с комплекси и без задължения opostylevshih. За да мечтаят за един познат човек ли сте, че задушава - това е пряко доказателство, че в реалния живот този човек ви пожелава зло и източник на повечето от проблемите си. Затова, ако ви харесва сънища се повтарят достатъчно често, трябва да се консултирате с вашия лекар за вашето здраве.Ако убиеш човек с пистолет в сън, в сън книгата препоръчва предпазливост упражнява силни емоции. Искрени чувства, могат да бъдат използвани и донесе неприятности на семейството си. Това е, което мечтите огнестрелно оръжие се използва, за да убие човек. И в случай на силно въздействие на стрелбата в съня си не очаквайте опити да се нарушават семеен комфорт и приятелска атмосфера. Така че не вярвам, че другите, обвинява партньора си за изневяра и изневяра - най-вероятно, завистлив се опитват да унищожат щастие.

В съня книгата, можете да намерите на коренно различно тълкуване на сън, ако убиеш човек с пръчка или чук. Това означава, че искате да мамят. И това може да се дължи на бизнес въпроси или въпроси на сърцето. Това е, което мечтае да убие човек с тежък тъп предмет. Тогава няма да има възможност да вземе правилното решение и да се премести напред спокойно. Убий един човек препъване, докато в съня си, в зависимост от сън книга, предвещава просперитет на бизнеса си, получаване на значителни приходи и професионално израстване.

За да се разчете от Дрийм книга, което означава да убие човек в съня си, е необходимо да се припомни някои от оръжията се е случило. Остри предмети символизират злите духове, представителите на които според популярния суеверие, на които живеят остри крайните продукти. Ето защо, ако убиеш човек с нож в съня си, е по-добре да се пази от съмнителни оферти. Това може да е опит да се свалят ли злото на правилния път.Choke в съня си животно - комбинирана марка, това зависи от вида на животните, които трябва да се бори. По този начин, дросел плъхове - да се занимава с клюки, слухове и завистлив наоколо. Choke вълк - сложен и продължителен директен бой с мощни врагове. Choke мечка - избършете над главата си, да се бори срещу непобеден противник, опитва безуспешно в своята среда мошеник. Заглушители птици, особено черни - за борба с необходимото зло, и ако може да я убие, злото ще бъде на времето, отделено от къщата на сънуващия. Ако човек е задушаване по време на сън и друга жена или колега - в реалния свят с този човек има латентен конфликт и напрежение, че има тенденция да спи герой несъзнателно позволи. Ако мечтаете за някой бива удушен в предната част на сънуващия - той скоро ще бъдат включени в една чужда конфликт. Като в сън може да означава задушаване просто неудобно положение по време на сън.

човешка мечта - хранилище на несъзнателни сигнали и тайнствени знаци на съдбата, за да имате време да се предскаже риска от развитие на промоция или за всеки случай. Много мечти герои имат съвсем различно символично значение от това, което те имат в реалния свят. Ярък пример за това - да удуши някого в съня си.

Удуши някого в съня си - доста тревожен сигнал, така зловещо подсъзнателно се опитва да каже на човешко присъствие в живота си опасен конфликт и продължителни разправии, които трябва да направи нещо. Не се отчайвайте - ако следвате предупреждението на сън, всичко е напълно възможно да го реши.

Feeling е локализиран в гърлото - спазъм на бронхите или трахеята, трябва да се мисли за здравето на дихателната система. Психолозите също имат своя интерпретация, ако трябваше да се удуши в съня си. Той е внимателно скрит горчиво негодувание срещу любим човек и иска да излезем навън.

Защо мечтата на удуши котката? За жените, това е предупреждение за книгата на сън, че тя не е хванат в стръв коварен и егоистичен прелъстител. Погледнете на феновете си, някои от тях е само ваш достатъчно, за да живееш живота - той преследва своите собствени низки цели чрез комуникация с вас.

Ако вещицата задушаване по време на сън, тя може да бъде истински докосване на свръхестествения живот на сънуващия или мечтател. Това е предупреждение, че може да бъде изпратена срещу сериозни щети. Отиди на църква и да направи молитва за здравето му, а след това може да можете да избегнете неприятности.

От научна гледна точка, ако сънуваш, че се удушена, изглежда, че има проблеми с кръвоносните съдове и дихателните пътища. Разберете какво точно е проблемът на усещанията можете да: репресивна усещане в гърдите, от които не могат да дишат -yavny знак за проблеми със сърцето.