Тълкуване на сънища удуши човек

Тълкуване на сънища Strangle човешка мечта, това, което една мечта в Strangle мъж мечта? За да изберете тълкуването на съня, въведете ключовата дума на мечтите си във формата за търсене и кликнете върху първата буква характеризира образа на сън (ако искате да получите онлайн мечтата тълкуване на писмото безплатно по азбучен ред).Сега можете да разберете, което означава да сънуваш Strangle човек четене под свободно тълкуване на сънищата на най-добрите онлайн мечта книга Къщата на Слънцето!

Вашата душа напуска тялото - вие сте в опасност, тъй като се жертват безполезни планове, които са вредни за честта си и ще ви принудят да бъде егоист и немилостиви;
за художника - за да се види, че душата ти премина в тялото на друг - да се постигне слава, когато напълно се откаже от работа;
Имам чувството, че душата ти премина в тялото на друг - комфорт, подкрепа непознат;
за музикант - да видим душата му в образа на една жена в прозрачна рокля на сцената - вие надмине в най-важните за бизнеса ви;
говорим за безсмъртието на душата си - за да се постигне желания знания и интелигентни хора, на обществото.

Абонирайте се за канала мечта!

Душ, както и всеки обект, който се влива течността представлява пениса. Но в същото време е символ на душата е, а някои от неговите характеристики.

Ако се измие в банята гола и забележите някои недостатъци, това означава, че желанието ви да правите секс влиза в конфликт със страха от провал.

Ако изпере дрехите под душа, след което можете да дълбае страх, че предишното сексуален контакт сте забравили или не искате да използвате презерватив.

Ако банята ви се търка кърпа, а след това те не получават от предишен сексуален контакт очаква удоволствие.

Ако мечтаете видя душата му, тогава тази мечта показва вашата преданост. Мислиш ли, че на няколко пъти, преди да се ангажират с всеки бизнес. Други ви са известни като честен, благороден, добронамерен и религиозен човек.

Ако сте имали една мечта, че душата се отделя от тялото си, тогава тази мечта предсказва сериозно заболяване или смърт. Вашата душа, една от малкото, които ще бъде разрешено след смъртта на тялото, за да се върне на Земята в друг вид. Ако видите, че някои човешката душа се отделя от тялото, след което веднага ще получите тъжната новина за смъртта или неизлечима болест на близък човек.

Попитайте в съня на спасението на душата си - знак, че обстоятелствата в живота ви ще се развиват по такъв начин, че да помоли за помощ от Бога. Само тогава ще можете да намерите спокойствие и хармония.

Ето как да тълкуваме сънищата на душата на българската пророчица Ванга.

Ако мечтаете видя душата му, тогава тази мечта показва вашата преданост. Други ви са известни като честен, благороден, добронамерен и религиозен човек.

Ако сте имали една мечта, че душата се отделя от тялото си, тогава тази мечта предсказва сериозно заболяване или смърт. Вашата душа, една от малкото, които ще бъде разрешено след смъртта на тялото, за да се върне на Земята в друг вид.

Ако видите, че някои човешката душа се отделя от тялото, след което веднага ще получите тъжната новина за смъртта или неизлечима болест на близък човек.Сън, в който те помолих за спасението на душата му, означава, че трябва да потърси помощ от Бога, само тогава може да се постигне мир и хармония.

Ако мечтаете виждате снимка, ако душата ви оставя плътта ти - знам това: в действителност вие сте в опасност, поради факта, че се губи живота си сила на глупости, дребни бизнес и стремеж към това, което е в действителност не си струва толкова много жертви постепенно се превръща в разглезено човек, за които, в допълнение към личния интерес, нищо на света не е скъпо. Ако сте мечтали душата си се премества в тялото на друг човек - така че в действителност този човек ще се преместят в техния успех е недостижим досега, намери слава, богатство и слава.

Ако сте мечтали, сякаш душата на другия човек е влязъл във вас, толкова по-скоро да помоли за помощ от напълно непознат, защото, освен за себе си, никой не може да ви помогне

Спред в съня цялата си душа в разговор с един много близък приятел е в действителност, за да бъде взет под внимание и много коварен душа спътник, който, като никой друг, да разберете и да съчувстваме.

Еквивалентно на идеята за съзнанието на душата, но тя е различна за вътрешен интроспекция и се опитва да обективните наблюдения.

Ние можем да се разграничат съзнателно и несъзнателно аспекти на душата.

Това разделение не означава, че тя е част от два коренно различни операционна различен начин и по различни начини.

Това разграничение между умствената дейност, че ние сме наясно, и които ние сме в състояние дори да съзнателно да влияе и на тези, които се игнорират, но, въпреки това, има и може да се отрази коренно живота ни.

В подсъзнанието има четири типа мотивации са не знаят за нас, както и не разбра, жизнената енергия или либидото.

Те са не само дълбоко, но и източник на мисъл и действие.

Можем да получим енергията и спокойствието само в хармония с несъзнаваното.

Сънищата са един вид съобщение от съзнанието на безсъзнание и фантазии са опит да проправи пътя от една структура в друга.

Има четири функции на съзнанието, или душата, представени на фигурата по-долу.

Повечето хора имат една доминираща функция, два спомагателни и подчинен един.

Подчинена функция винаги е обратното на доминиращия (както е показано на схемата).

Intelligence често могат да неутрализират емоции.

Само развитието на подчинен функция може да се възстанови необходимия баланс на индивида.

Мечтите могат също така да посочат кои от функциите, необходими за да се обърне внимание на най-пълния потенциал, това може да означава, тези знаци мечти или въображение, като цвета или номера.

При упражняването на хармония и балансиране функциите на душата на целостта символи може да се появи по-късно в съня.

Ако мечтаете ли, че някой ви задушаване, - това е, за да успее в бизнеса.

Ако видите, че ви удуши някого - на бедствие и неприятности.

Ако видите, че някой се е удушил жена си - да получат помощ от приятели.

Ако търговецът видя, че някой го е удушил - за растежа на държавата.

Ако мечтаете за което мечтаеш, че някой ви задушаване, в живота, което трябва да влезе в съответствие с тяхното положение, да се подчини на един човек, който ви удушена в съня си. Ако не съм виждал човек, който ви удушена, мечтата ви предупреждава, че надеждите си, за да избягат от трудната ситуация, в която се намирате, напразно. Радвам се да видя в съня си, че сте се освободи от хватката и да диша свободно. Този сън предсказва ви освобождаване от тежестта и да се подобри положението, което може да бъде постигнато само с огромни усилия. Вижте интерпретация: дишане, гърлото и въздух.

Когато животът на човека, той може да го оставите само в съня си, така че хората да мечтаят, че те пътуват, да получите на необичайни места, и така нататък.

Ако човек, свързан с злият дух, душа, оставяйки го в съня си, създава разнообразие от подлост.

По този начин, според украински общоприетото схващане, вещици тяло остава безжизнена, докато душата се явяват пред хората в различни образи, той отнема от краве мляко, краде от небето звездите, и така нататък.

Ако в този момент, за да промените позицията на тялото на вещици, а след това се върна след една нощ на скитащи душа.

не може да влезе в техния материален черупка и лети около вещицата, превръщайки пилето.

кокошката, в движение, на пчелите.

Ако сънувате, че душата ти лети към небето, този сън предсказва щете скоро горчиво съжаление за изгубеното богатство. Ако сте имали една душа в ада, болният, този сън обещава изцеление.