Малка къща за котка с ръцете си инструкции стъпка по стъпка

Как да се построи дом за котката

Скоро ще стане година, откакто се появи майка ми котка, и реших да си направи подарък за дома на котка със собствените си ръце. Естествено, първото нещо, аз отидох в интернет и открих, как да се направи дом за котката, но в процеса на производство на луксозен мезонет за котка прави щастливи домовете на двама приятели на майка ми - къщи оказаха хубаво, но страстите на нашите Лъки тези проекти просто не биха оцелели.Какво е това

Защо и как да се направи къща за котката със собствените си ръце? Аз ще дам инструкции по-долу, но за сега само обясни какво котката се нуждае от собствен дом. На първо място, нека да разберем малко - тя може да бъде една пейка и да играем къща. Какво точно имате нужда от вашата котка? Може знаем за него, докато не се направи.

Ако искате, можете да се възползвате максимално от комбинираната структура, която ще бъде една или две легла, детска площадка, рецепция и други елементи, с които котката ще се радва да играе. Ако наскоро сте направили коте, не трябва да го прави самостоятелно направени къща с място за растеж направи - това е най-добре да се направи проста конструкция, която ще предпазва вашия коте от психологическа травма и страх.

къща Добър Котешко с ръцете си, за да направят най-различни начини - четете повече инструкции, отворете статията ни какво точно правите, за домашна котка със собствените си ръце и да започне.

Инструкции за производството на

Ако искате бързо и лесно да се направи малка къща за котка с ръцете си стъпка по стъпка ръководство ще ви помогне. Така че, това, което ни е нужно?


Общи препоръки

На първо място, да реши материали. Много хора смятат, че къщата за една котка с ръцете си вземат само, че тези, които са алчни пари за готови продукти. В действителност, това не е вярно. Защо хората искат да направят една домашна къща?
 1. Въпрос на икономиката, разбира се, не е последният по въпросите rukodelnyh котка къщи. Колко е добър дом за една котка? За 12-20000 рубли. Сумата доста голям, и не всичко може да си позволи. Разбира се, има и евтини продукти за продажба, най-вече от страна на китайските майстори. Но по-голямата част от собствениците не искат да рискуват здравето на вашия домашен любимец.
 • Въпросът за оригиналния дизайн. Някои хора искат да имат уникално парче домашен интериор, други важни измерения на къщата за котката, би било желателно да се направи третата двореца по-безопасно и по-силен за животното.
 • Любовта към ръкоделието - голямо основание да се направи нещо за вашия домашен любимец. Ние толкова рядко щастлив да работи с ръцете си, че някои по-специално си търси повод, и дари обезщетения любимия Мурка - не най-лошото заетостта (защото в противен случай може да стане и лебеди на гумите).

 • Друг вариант на това как да се направи къща за котката:

  полезни съвети

  Ако се съмнявате своите способности, а след това, трябва първо да се опита да направи една много малка къща от картон, за да направи оценка на използваемостта и здравината на конструкцията. Разбира се, че можете просто да залепите миниатюрата - не е задължително да го направи мека и красива.

  Не забравяйте да изберете място за бъдещето на неговия корпус пухкави. Може да се наложи да се преразгледа някои дизайн и изработи модел за себе си - както знаете, се затвори в апартамента са доста често срещани.

  Опитайте се да не се използват малки елементи, които могат да разкъсат котка или гризат. Дъщеря ми изглежда е, че къщата на котка ще изглежда по-добре, ако тя е украсена с мъниста и копчета, но за съжаление, майка ми котка не се различава голямо остроумие.

  Какви материали могат да бъдат използвани

  разнообразие от материали могат да бъдат използвани в производството. Опиша всички елементи на продукта и да ви кажа какви материали можете да направите тези подробности.

  кът за спане
  Не трябва да има твърда рамка с покрив (ако направите една къща) или не (ако е по-отворена изцяло или частично lezhanochka) и меко легло. може да се използва за производството на рамката:
  • дърво;
  • картон;
  • пластмаса;
  • лек метал тръба;
  • шперплат и плочи от дървесни частици;
  • текстил.
  Легла е ушит от плат и пълни с печатни материали:
  • пяна;
  • Синтепон;
  • сламки;
  • полистирол или други специални пелети.
  Заточване нокти от плочи и рулони - могат да се използват синтетични въжета и природен юта или коноп.

  от картон

  Най-простият вариант на една къща, която идва на ум е абсолютно всички собственици на тези животни - дом за котката от картон. Ако имате котка, че знаете как те харесват всички видове чанти и кутии. Всеки опаковъчен материал - любимата играчка, много хора правят картонена къща за котката поради тази причина.

  Вижте как да се съберат една къща само на половин час.

  плюсове:
  • Това е бърз и лесен;
  • по-ниски разходи;
  • може да се справи дори и едно дете;
  • като животни.

  минуси:
  • Той се влошава бързо;
  • Не изглежда много приличен.
  В някои случаи тези недостатъци могат да бъдат пренебрегнати? Да, къщата доста бързо istrepyvaetsya, но в същото време не струва почти нищо - това може да се направи отново по всяко време.

  Невзрачен външен вид може да бъде предизвикателство за човек, който е твърде чувствителен към дома му. Например, майка ми реши текстил, като само с него от дома тапицерии мебели - с цвят на хармония, в противен случай покривки и салфетки ще изглежда вулгарно. Естествено, картон къщата тя нямаше да ми хареса, но аз се интересувах да го прави, и чудесно се съчетава с творческата работилница на мой близък приятел.

  От вестниците тръби

  Вижте как можете да си направите къща за котката от вестникарски тръби. Честно казано, не съм пробвал да направи къща със собствените си ръце, но аз знам, че тръбата за вестници често се използва, за да се симулира слама. Аз също се отбележи, че в къщата на тръби от вестници изглежда сладък в същото време надежден. Диван в къща е по-добре да се направи сравнително висок, Пяна.

  Тази информация (подготовка на вестници тръби), просто може да дойде по-удобно:
  мек къща

  Разбира се, можете да направите една къща за котката със собствените си ръце. Копиране на чертежи, правят модели и шият къщата котка.

  Как да се построи дом за котката


  Най-интересният омрежен къщата, която видях, е направен във формата на малка десет тона - използвани при строежа на дъгата на рамката, която беше опънат плат. Тъй като "архитект", както скеле направи силен тел и тъканта е взет от стария си риза - доста износоустойчив памук, което е жалко да изхвърлите, защото на протрити ръкавите.

  Също така, има инструкции как да се направи къща за котката от тениски и демонтирани закачалки - тя се използва само като скелет.


  Можете да направите дома на тениски и по-прост начин - Вземете една удобна кутия, извадете накрайника, и издърпайте ризата на къщата, така че на врата съвпадна с липсващия край стената. Вземете една къща с кръгъл вход. По-скоро удобно и в същото време проста.

  Притеснявам се, че не шият къща Романтична и спретната? Аз също се страхувах, но след това намери добър начин. Къща бод плат и всички шевове са усреднени и ивици изкуствена кожа. Моделът на веригата могат да бъдат всякакви кожени ивици правят къщата подредено.

  Между другото, не забравяйте - ако ние шият къщата на ръка, че е много важно да се провери дали всички игли и игли са били в кутии и не губят в мека кърпа, в противен случай котката ще се нарани.

  Как да се построи дом за котката

  Комбинирането на строителството

  Какво, ако не Къща за котка със собствените си ръце, и огромен хазарт комплекс? Няколко етажа, кът за спане, играят роля, преходи и хамаци. Звучи страхотно, но да се направи такава котка къща със собствените си ръце един е доста трудно - Съветвам ви да го закара до тези, които в живота си, строен някога някоя мебел (дори и едно столче в училището за трудовата заетост).

  В резултат на това аз направих моята майка е къща, и да го монтира пухкава изкуствена кожа бежов - оказа не по-лошо от магазина, но аз трябваше да помоли за помощ от приятелите си, тя щеше да има, аз не се справят с обема на работа. Погледнете в майсторския клас, в който съм направил къща Котешко със собствените си ръце.


  И все пак има такива варианти игрален комплекс:

  Как да се построи дом за котката

  Как да се построи дом за котката

  Смятате надраскване или не

  Как се надраскване мнения за къща за котка със собствените си ръце? Котките обичат да точат ноктите, където няма удряне, така че е важно да им се предостави подходящо място за това - така че животното не се развалят от ценното си мебели, а в същото време не могат да пострадат. Ханк на въже изисква и здрав борда или кръгла тръба за производство на надраскване мнения (можете да вземете пластмасови тръби за канализация (естествени, чисти и само от магазина).

  Вижте как котката ви заточване ноктите си, и ще разберете какъв вид структура се нуждае, вертикално и хоризонтално, и след това да се осигури бъдещото чесане пост в позиция и заключителни въжето. Съветвам ви да отнеме живота на въже, изглежда естетичен дори разрошен.


  По-ниска версия с найлоново въже, боядисани в ярки цветове:

  резюмиране

  Опитайте се да направите къщи за котки с ръцете си от кутиите или тъкан - това е как да се построи дом за котката от отпадъчни материали, дори и едно дете ще се разбере.

  Не забравяйте да се обърне внимание на това, което къща котка не трябва да имат остри неприятни миризми.

  Ако го направите меко къща за котката, използвайте buklirovannuyu плат за украса, в никакъв случай не трябва да боклук - котката ще се придържат и ядосан.

  Не забравяйте, че ние правим котка къщи, така че е уютно и добре. Ако котката ви ще бъде неудобно в дома си направил, опитайте се да се намери причината - е малко вероятно животното просто ще капризна.

  Как е неподвижен надраскване мнения за котки със собствените си ръце? Една малка част от тръба навита юта въже и се поставя върху стойката, епруветката се поставя в торбичка от пясък (за стабилност).

  Опитайте се да се изгради една котка с ръцете си меки къща с покрив - това е инструкция.


  Как да направите дома си за котки за две минути? Издърпайте тениска върху кутията и да издаде мек podstilochku.

  Желателно би било да се направи елегантна къща с надраскване мнения? Инсталирайте го, вместо да покрива - това изглежда чаровен, и като котки.

  Харесва ли ви? Сподели с приятел: