Плетени обувки са говорили

Как да завърже красиви обувки
1. удобно за новородено бебе буйки
Избор на висококачествени и удобни дрехи за новородено бебе - решаваща стъпка, към които по-голямата част от майките се готвят много преди раждането на бебето. Известно е, че много от съвременните жени първо вземете игли се по време на бременност. когато мъника вече живее под мама сърце и затова искам да завърже ръцете си красиви оригинални малки неща за новороденото.Буйки ще бъде най-популярната обувки бебето около шест месеца след раждането, когато бебето започва да се научат да се изправи на крака и разходка. Обикновено по това време, много майки вече вързани 5-6 чифта много различни модели. Но защо не връзвам спици поне няколко чифта красиви ажурна дантела Ботуши с бяло за момиче или обувки, ботуши с zavyazochki за момчето до 2-3 месечна възраст. В обувки краката на детето ще бъде в топлина и комфорт по време на ходене, когато мъника ще изследвате света около нас, седи в една детска количка.

• преди да се откажете за плетене Ботуши модел, да изготви подходящ прежда. Най-добре е да си купите висококачествени естествени прежди в магазин специалност. Тъй детски дрехи трябва да се измиват достатъчно често, преждата трябва да бъде устойчив на пране;

• прежда трябва да бъде мека и естествена (добре, ако част от детска акрил), не предизвиква алергични реакции на кожата на новороденото;

• свързани обувки трябва да обгръщат краката достатъчно стегнати да не падне, но в същото време, между пръстите и да бъдат по-малка разлика, за да Том Thumb е удобно;• Не забравяйте да следвате описанието на плетене на избрания модел и да се придържат към схемата за вратовръзка спици детски обувки е правилната форма;

• Детски Ботуши шевове трябва да бъдат много добре обработени. Всички шевове трябва да се поставят отвън, но могат да бъдат свързани безпроблемно и детски обувки.


► Какво Ботуши размер е подходящ за вашето дете?

Преди да започнете плетене на избрания модел, е необходимо да се измери дължината на стъпалото на вашето бебе.

Най-удобният начин - да се сложи на чорапи крака трохи, прикрепете двата крака на един лист хартия и молив леко кръг всеки крак.

Ако искате да се изчисли размерът на детски обувки в метричната система, е необходимо да се измери разстоянието от най-изпъкнали пръст към най-отдалечената точка на токчета.


Таблица на среден размер обувки за деца до една година:

Бебета (до 3 месеца) - 9 см;

От 3 до 6 месеца - 11,5 cm;

От 6 до 12 месеца - 12,5 cm;

От 12 до 18 месеца - 14 см;

От 18 до 24 месеца - 15.5 см.


► Как да плета буйки говори (за начинаещи: стъпка по стъпка):

Нека се научат да плетат №3 и №2,5 на полу-вълнена прежда pinetochki удобно за новородено. Ще вплете в едно парче и украсяват джъмпера продукт. Ще плетат лицеви контури (жартиера посока).


Стъпка по стъпка описание на плетене стъпки:

- Започваме да плетат с единствената продукта в едно цяло парче. На първо място, ние събираме 40 линии (спиците №3). Плета лицето чрез добавяне чрез един ред от всяка страна и два централни панти от двете страни на една линия 4 пъти (общо -. 56 н)

- плетат десет реда за предница (игли №3). След това, в продължение на горната част на кутията 12 бримки provyazyvaya в края на всеки ред на първите линии отложени от последната линия на горната част (от - 11 пъти). Вземи 34-цикли.

- формиране на белезници. 4 см плетени уеб спици №3, както и на иглите плетени №2,5 2 cm, а след това затвори цикъла. №2,5 спици наемат 15 вериги за образуване на мост. Facial контур плетат 4 реда и затваряне на цикъла. Тънък шев присъединят единствено и петата обувки, така че последните 2 см за да се образува клапа шев на обратната страна.

- Ние шият джъмпера свързан украсяват обувки. След това се пристъпи към втория плетене обувки, при спазване на симетрия.

Как да завърже красиви обувки

2. как да плета буйки Новородени спици. ИНСТРУКЦИИ ЗА НАЧИНАЕЩИ


3. плетени обувки на спиците. помощника Етап КЛАСОВЕ