Какво е косата на кичурите - всичко за взаимоотношенията


Моят съученик Джулия постоянно "мъдър" през косата си, ползата, че има възможност да честото салона. А тя само не се е опитал в последните няколко години. Не и без коса разширения за Треси.Искате ли да се увеличи окосмяването по напълно безопасна процедура? Afronaraschivanie коса в Москва (френски коса разширения за Треси) е идеален за тази цел.

Afronaraschivanie косата ни позволява да се даде косата желания обем и дължина, без риск от наранят физически къдрици. Тази технология - един от най-нежен, както по отношение на капацитета, не е необходимо абсолютно никакви помощни инструменти и материали - смола лепило, клещи. Всичко, което трябва - това е сръчни ръце на капитана, както и високо качество на донор нишка. на afronaraschivanie цени са относително ниски, а резултатът изглежда много естествено. В ArtHair студио работят висококвалифицирани специалисти, които имат богат опит в косата разширения. Неопровержимо доказателство за нашия професионализъм - прегледи на благодарни клиенти.

Удължаване на коса по Треси започват от долната част на шията. където малко по-тънък оплетени опашка. след Трес се прилага към опашка и зашити резба. Такива плитки на главата може да са няколко. По този начин, за всяка малка опашка зашива един Трес. Тези плитки са абсолютно невидими, като скрити под косата си. корекция на капацитета се извършва на всеки 2 месеца. Braid се разтваря и на нейно място на нови тъкани близо до корените, след това отново Трес зашити на плитките.

За да шият дървета, естествена коса дължина трябва да е 5 см. Разбира се, да ги развива много дълги брави няма да работи, но направи малко удължение и увеличение на обема е възможно. Трябва да имате свой собствен дълга коса поне 10-20 см дължина, за да се направи популярен.След увеличаване на клиентите се чувстват доста komfornosti: няма плитки, без дървета, не причиняват неудобство. Те не пречат на съня, гребен, правят прически, посетете баня, сауна, басейн, плува в морето ... Косата му и Naroscheny да се отдадете маски и балсами, без да се страхуват, че брави изчезнат, тъй като в капсулата и капацитет колан. Косата може да бъде оцветен, изправете и стил сешоара. И всичко ще бъде наред. Много момичета се, дори и да се адаптират, като Updo като кросно и shishechka. С правилна инсталация на външни лица не са забелязали в сайта на привързаност към плитките нишката. Просто се нуждаят от обучение.

4. По-добре е да се срешете четка за коса без кръгла топка на края.

  • След 3 седмици, необходими за корекция, като косата расте обратно и опашка, която е зашит за Трес, отслабва
  • Не е подходящ за тези, които имат чувствителна, увредена кожа на главата, както и къса коса
  • Плътно плитки навредят коса и коса космените, което води до нишки косопад

Въпреки тези малки нюанси, трябва да се отбележи, че много по-малко, отколкото минуси плюсове. Това не може да не се радвам.

Препоръки и правила за грижа за косата

За да се избегнат неприятни ситуации, което трябва да знаете как правилно да се грижи за състоянието на удължаване на косата. В крайна сметка, по-внимателни да си тръгнеш, толкова по-дълго ще продължи и запазват своята форма.

Което е нежелателно, когато удължаването шевната чукам?

Славянски коса в Треси

И пето, всяко натрупване на обем - е причинена от външно влияние, което води до стрес коса. В резултат на това те могат да се получи изчерпване, да падне и да се счупи. След всяко удължаване на косата, трябва да бъдат интензивно подхранват и регенерират. И това е, че ще се съгласите, допълнителните финансови разходи. И, разбира се, както във всяка капацитет, да се носят дървета трябва да е на интервали. Вие трябва да се отправят към даде възможност да си почине и да се възстанови.

Кой трябва да се въздържат от носенето Трес

Въпреки това, не всички в един ред, тази форма на сграда е подходящ. За собствениците с оредяваща коса, има голяма вероятност, че кичура ще се вижда. Същото важи и за русокосият момичето.

- на места, където кичура ушития, са изтъняване и следователно скъса косите си и възможната поява на плешива глава.