Как да се изработи на негативното им употреба карта за щастлив живот

В живота, понякога се случва, че човек се опитва да прилага максимални усилия за нейното участие в някои области, но това не дава положителен резултат. Примери за това огромен брой - хора безуспешно не може да лекува болести, се опитва да намери сродна душа, но тя не дойде в живота си, са разположени на няколко места, но все още страдат от липса на средства ...Списъкът е безкраен, но ако подобни проблеми не са се забързали да ви оставя - това е пряк показалеца на факта, че те могат да бъдат кармична. И за това, как да се работи кармата и да подобрят живота си, ние ще говорим по-нататък.

Как да се изработи кармата

Карма и неговите функции

Карма е емоционално напрегнато преживяване, което дава на човека, който го получава, чувство за дисбаланс. Основният закон на кармата е както следва: когато човек е изправен пред силни емоционални преживявания във връзка с други хора, по-късно (в този или на следващия от неговите превъплъщения), той ще изпитат същите чувства, но е в обратната роля.

За да е ясно - да речем, че случайно или умишлено удари някого по коляното. Така че, рано или късно, някой друг също толкова добре ви удари и вие ще можете да се насладите на ситуацията от двете страни.

Законът за Кармата е неизменна и неизбежен. Човек, за да и се предлага в този свят, той получава физическо тяло, да се научат чрез интензивни преживявания, получават ценен опит живот.

Не всички видове карма може да се работи в един човешки живот. Ето защо, на индивида често трябва да похарчи огромна сума на живота, за да работят всички своята кармична дълг. Чрез този Учим се балансира и поддържа необходимото равновесие на противоположности във Вселената.

Как е изработването на кармата

В повечето случаи човек не изпълнява своята карма веднага. Обикновено, за да се затвори една кармична дълг, това ще отнеме същото количество време, което беше първоначалното разработване на кармична ситуация. Възможност за ускоряване на този процес, но човек не може да обработи голям Aubum кармична енергия, която надвишава определени граници.

Трябва да се отбележи, че кармата не може да бъде "добър" или "лош", всичко това е само въпрос на неговата интензивност. Но има и видове карми, предоставяне на човек, както положителни, така и отрицателни емоции.

Например, вие ще изпитате невероятно щастие и благодарност във връзка с агент по недвижими имоти, когато той ще намери за вас идеала, че вие ​​и стойност, и при условията на опция като у дома си подхожда. В този случай, агентът може да усетите вътрешно удовлетворение, повече от обичайното в работата си.

В действителност, тази ситуация е отличен пример за кармична работа от: в една от миналото си живее сте запаметили текущата си агент от времето, го крие в пещера. И сега той е дошъл да ви помогне правилното положение с жилища.

Но карма може да бъде не само приятно, но и ужасно. Например, можете почука на смърт от пиян шофьор, който се крие от сцената. На пръв поглед може да изглежда, че по моя вина, че е, но ако се разровите малко по-дълбоко, ще откриете, че водачът е в предишния си живот е бил човек, когото поиска, шофиране колесницата си преди много време в 40-та пр.н.е. след празненства следващата нощта. Ситуацията се повтаря отново, но този път под формата на главата.Как да се изработи кармата

Положителното е, че когато забележите колко включва кармична ситуация, след като се вземе решение - дали да го продължи или да спре. Но ако вече сте започнали да карма, вие остане с нея до края.

Едно лице има право на избор само в няколко ситуации: той може да откаже да го открие, otsrachivat кармична разплата за греховете в даден момент, или, напротив, започва да изпълнява карма веднага.

В този случай, когато за първи път се включват в процеса на кармата, не може да се прецени обективно какво всичко ще приключи, ако има карма откупуване или колко ще бъде продължена с нов карма. Но веднага се чувстват завършване на кармата - моментално загубил чувството си за интензивност.

Нямаш право да се "простим" негативна карма или да поиска за нея, по кармична ситуация втората страна. Но понякога можете да се сблъскате с някои "трансмутация" на кармата, когато човек плаща за карма бебешки душ, след като е бил стар ниво душа. След това, например, ако в един от живота, той е бил убит, той може да поиска от неговия убиец, който трябва да изкупи кармичното си дълг, така че той се превръща в негов спасител в този живот или е дал нов живот, като за ролята на баща или майка , Благодарение на това, двете страни ще бъдат в състояние да се знае, от двете страни на опита на карма, за да се постигне баланс.

Признаци на кармична дълг

  1. Човек поставя невероятно усилие, но той не отиде. В 99% от случаите, това предполага, кармична дълг.
  2. Налице е постоянен недостиг на енергия, сила и радост - много висока степен на вероятност, че звената за пропускане на енергия да не се дават кармични дългове. Например, човек се чувства добре, но когато той започва нещо ново - е изправена пред недостиг на сили и ентусиазъм.
  3. Постоянно има конфликт с някой от семейството без видима причина.
  4. За кармична дълг показва общото влошаване на живота - така наречената "черна ивица" загубата на времето, планове недостатъчност, загуба. Това е ясен показалеца, за да активирате кармичните дългове на този етап от живота, които трябва да бъдат затворени.

Как да се изработи кармата

Важна информация относно кармичната дълг

Когато кармична дълг се активира и започва да действа върху човешкото пада градушка от провал не е с цел да се понижи до дъното, поставени в състояние на губещ или гибел на страдание, и който си мислеше, себе си зададем правилните въпроси и започна постепенно работни дълговете си, изкуплението на греховете, пречистването на душата.

Абсолютно всички кармични дългове трябва да бъдат изпълнени! Но за да направите това, е важно да се установи причината и обстоятелствата, при които е настъпило събитието, провокира кармична дълг. Разбира се, собствените си да направи това може да бъде трудно, затова се препоръчва да се потърси помощ от духовен лечител.

Как е изработването на кармата

Той се провежда на доста прост алгоритъм:

  1. Първо лице установява първопричината - ситуация, която е настъпила, какви закони са нарушени Карма и това, което дългът, защото от нея формира.
  2. След това се обръща към кармата сили да се определят условията на "сделка" - това, което трябва да бъдат действията, към днешна дата, за да изплати всички дългове.
  3. След това лицето е преследвана правилните качества в себе си, да се извини на тези, на които той е малко по-виновен, и така нататък.
  4. В някои ситуации, може да се нуждаете от допълнителна помощ духовен лечител, който ще бъде да се проведе ритуал за освобождение от кармичния дълг.

Има един по-много важно нещо - част от кармични дългове могат да бъдат отстранени автоматично, ако някой се променя стратегията на поведението им ще започне да се провежда правилно, достоен живот в съответствие с всички закони на кармата, вършат само добри дела.

Ето защо, най-правилният начин за кармична изцеление - е, преди всичко, да работи върху себе си, разбирайки грешките си и да променят себе си към по-добро. А заобикалящата действителност, като същевременно автоматично започне да се променя към по-добро.