Защо мъжете не обичат добрите момичета, helsnyus - списание здраве, мода, колоритен живот на мъжете

Защо няма добри момичета

Всеки човек винаги мечтае за една жена, която е напълно уверен в себе си и силен. Това не е странно, но твърдението, че - човек вземат жена, която, който има под него не е провиснал. Най-често мъжете искат да са в непосредствена близост до самодостатъчна дама, която няма да отнеме личното му пространство. И това не е странно, но днес тя е толкова силна, и не, защото по-често от жените навсякъде се смята, че са слаби и да живея за нея мъж. И често добри момичета не всички имат нужда! Ти просто трябва да се разбере къде е, това е вярно, но ако тя не съществува.


Защо няма добри момичета

  • Митовете за "добро момиче". Трябва да бъдем перфектни! Ти просто трябва да се знае или си спомня кога една жена изпитва истински чувства - любов. Често тя също така се случва, че човек не е богат, но чувствата са присъствали. Това не е странно, но също така е важно за мъжете да имат чувства и нежност. Някои вярват, че ако те имат пари и те са лек и нежен, т.е. съвършен, след това те се оказват чар мъж. Но в действителност, мъжът търси интерес, а не на коректността. Това не е странно, но ако човек намери жена, която е прекалено сладък, той не винаги искам да бъда с нея, рано или късно той е просто уморен от всичко. Често има твърдение, че докато самата жена не показва своите недостатъци, никой не ги забелязва.
  • Друг мит, за да се превърне изцяло секс си роб. Често, много чуя, че сексът ще бъде основа за всяко отношение, то не е, защото когато човек спи с теб, той не показва ви интересува. Ако една жена в секса професионален, това не означава, че винаги ще пази следващия човек. И ако някой вижда една жена в сексуален обект, той не индексира на мнение, че никога няма да се промени. Разбира се, човек може да даде отговор на красиво облечени дами, но тя няма да бъде в една връзка с нея, тъй като голям брой органи показаха, че не разбера. Но ако разширената пола и блуза, закопчана на всички, а след това един човек идва на мнение, че той е бил, за да бъде тя ще трябва да работим усилено. И ако всичко е на показ, гледката не се променя човек, че вече се съблече. Има още един важен момент, човек трябва да знае за всички ваши партньори.
  • Погрешно решение, което трябва да се приспособи към партньора си! Често една жена отговаря на един човек и се опитва да направи всичко, за да я превърне. Понякога, когато там е въпрос на лични желания, той дава един човек правото да избира и да се споразумеят за всичко. Ако човек има чувството, че той би искал да знае жена му с всякакви въпроси. Мъжете трябва да впечатли жените, а не получите всичко наведнъж.


Какво имате нужда от силна половина на човечеството?

Защо няма добри момичета

Ти просто трябва да се знае какво се изисква за мъже:

  • Няма нужда да се повтори и постоянно всички са съгласни, че не е полезно.
  • Вие трябва да бъдете себе си и да кажа това, което наистина харесвам и припадъци. Така че няма да има по-голяма увереност, че е важно.
  • Не е необходимо да се покаже желанието да го победи, за това не е така. Не говорете за сватбата, а след това той го иска и ако не веднага.
  • Не веднага да си легне, ще трябва да бъде в състояние да се изследват хора и да разберат как те са проектирани и какво сте се сблъскали.
  • Не е необходимо да натискате силно на вашия човек, не ви питам какво място за това е в живота, и т.н. в противен случай тя ще се изгради план да избягат от всички вас.
  • Важно е да бъде женствена и деликатна, не по друг начин да получите нищо!

Това не е странно, но все пак това е много важно и всички жени, просто трябва да се помни това, в противен случай нищо добро в една връзка и не може да чака. Насладете се на любовта и да бъде положително и това е, когато всичко ще се окаже възможно най-добре и положително.

Подобно на тема:

Защо няма добри момичета
Как да получите право на един човек?
Защо няма добри момичета
Защо мъжът не иска жена му?
Защо няма добри момичета
Защо мъжете са тихи?
Защо няма добри момичета
Защо мъжете губят тегло, се мазнини и жените от семейния живот