Как да се изработи фамилен кармата - основната езотерична ресурс, който някога ще се нуждаете

Как да се изработи кармата

От древни времена се знае, че греховете и делата на поколенията вид може да се отрази неблагоприятно на съдбата на човека.

За освобождаване от лоша карма прочистване наследство извършва чрез вида на отработване кармични дългове, или специални молитвени ритуали. За да научите как правилно да работят родовото кармата задръжте кармични лечебни ритуали и какви помощ в това, което ще говорим в тази статия.Защо имаме нужда от прочистване потомствен карма

Кармични дългове - коварна товар, който може да съсипе живота на един човек, който дори не знае защо съдбата на него не благоприятни. Дълговете на този вид се срещат в един от поколения потомци и предава. Макар грешникът, така че хората не винаги са признати от роднини на дълга си, понякога без дори да го осъзнават. Има една ситуация с котката в чувала, което засяга съдбата на невинни хора.

Кармични дългове са формирани на принципа на универсалната баланс. Всеки, който не е изпълнил своята съдба, беше сляп за околната среда, държал недостойно и подло, кражба, проля кръвта на другите, или да извърши други злодеяния отрицателни, трябва да компенсира несправедливостта създаден. Ако той не направи това, дисбаланса продължава и работата по възстановяването му са потомци.

Тестване на предците карма - това е затварянето на дълг, който има един човек от предишните поколения.

Начини за това как да се чисти карма вид много, но всички те се основават на създаването, състраданието, уважение и вид отношението към другите хора и за света като цяло. И този, който извършва кармичната прочистване вид принудени да покажат чувство на данните в по-голяма степен и обем от обикновено. Както се казва, за себе си и за човек.

Когато имате нужда от почистване на карма

Степента на последиците от тежка карма раждане зависи от значимостта на дълга, оставен от предците. Това може да се наблюдава по-тежки случаи, че докато не се направи лечебни вид карма, там често са родени дефектни, склонни към физически и психически заболявания, деца.

Пример за такива модели може да бъде и част от детска смъртност, аборти в различни поколения, самоубийства, като трагичната съдба и семейството.

Интересува се от това как чист потомствен кармата предполага следните "симптоми":

 • те преследва да се отделят от сините конфликти с хора, чувството е взаимно изключване, че е трудно да се установи комуникация;
 • огромни усилия в нито един курс имат почти никакъв "изгорелите", времето и енергията като муха в бездната;
 • постоянно претоварени и не много значими заболявания, независимо от това дали предпоставки за това;
 • семейния живот не върви добре, не е възможно да имат деца, постоянното напрежение с неговата съпруга / съпруг;
 • постоянна умора, липса на енергия.

Почти всяка ситуация, когато има усещане, че Вселената и се опитва да замени на банда, и всеки ъгъл ще се провалят, той казва, че е необходимо, за изцеление потомствен карма. Разбира се, ние говорим за един човек с нормален личен карма. В противен случай, се отнасят за греховете на предците им е глупав.

Как да се отървем от предците карма

Влияние върху съдбата на човека има карма предходните дванадесет поколения. Това е наистина голям брой хора, които едва ли могат да се научат въжета. Но е добре да се знае най-малко 6-7 поколения. Това е добра работа, защото преди правилния вид карма, е необходимо да се анализират дълга, съотнасяне собствени тестове с грешки и нарушения на други хора.

Почистване карма молитви

Често потомствен почистване карма се изисква, когато има mytarnye душа. Той тръгна, които са ненужно обвързани с материалния свят и не са в състояние да реализира собствената си смърт. Тя гладни души, които не получават божествената любов и светлина. Единствената храна за тяхната енергия става с роднини и близки. За да ги изведа mytarnoy зона и нека отидат в по-високите равнини на съществуване, е необходимо да се почисти кармата на видове.

Типичните признаци на присъствието на mytarnyh душ са неоправдани агресия, постоянна умора, твърде ниска или висока сексуалност, boyaznennost, необичайни и неприятни мисли за себе си, води до пристрастяване пристрастяване, безплодие, или безбрачие.

Как да се лекува потомствен кармата:

Демоните и mytarnye души живеят в продължение на четиридесет дни, така че да се отървем от тях трябва да бъдат защитени по това време на молитва. В същото време, Бог ще трябва да моли за прошка за греховете на предците им.

Как да се изработи кармата

Молитва за пречистване на рода

"Господи, аз се извинявам на всички, които съм волно или неволно боли в този живот и в предишните си животи. Господи, аз прощавам на всички, които са ме нарани умишлено или не в живота на тази или в предишните си животи. Господи, аз съжалявам за моите роднини починал. Господи, аз съжалявам за моите роднини. Господи, аз се извинявам на хората, които доброволно или не, с една дума, дело или мисли нарани моите предци. Моля Ти се, Господи, изцели, очисти и да ме защити, моят тип семейство, възхвалява силата на Твоята Свети Дух, любов, светлина, сила, хармония и здраве. Моля Ти се, Господи, очисти рода си. В името на Отца и Сина и Светия Дух. Амин. "Ритуалът на прочистване вид негативна карма

Опитвайки се да се справят с проблема как да почистите потомствен кармата, трябва да поддържа собствената си благочестие и благотворителност. Не се отчайвайте, ако изглежда, че няма резултат. Самият факт, че сте загрижени за това как да се излекува кармата на какви ли не, говорим за вселената и Божието благоволение. Така че всичко, със сигурност ще се промени към по-добро. Също така, уверете се, че не е виновен предци.

Наследен дълг трябва да бъдат предприети спокойно и изработване вид карма трябва да се проведе и с пълна отдаденост и чисто сърце.

Помощ вярващи описани молитви, както и тези, които са далеч от вярата, откритостта към Вселената, искрено желание да изкупи грешките на предците си.

Как да се изработи карма вид чрез ритуал

За тестване ще се нуждаят от две купички или табели, за които никой никога не е ял. Да, това е по-добре да купуват нови елементи. Освен това, необходимостта дебелина свещ и нов ориз или пшеница.

 1. Трябва да ставам в ранни зори на първия ден от началото на намаляващата луна, почистване на кухнята, измийте и рокля в чисти дрехи (нова, ако е възможно).
 2. Разделени от опаковката на две равни порции зърнени култури.
 3. Кук овесена каша четене по това време на разкаял се грешник молитва според вярата им. Можете просто да прилага по отношение на Вселената с молба за съдействие в това как да се определи потомствен карма.
 4. Зърнени култури трябва да се бърка в посока на часовниковата стрелка, но не се опитват. Сол и други добавки, които не са необходими.
 5. Сложете зърнени култури в един от приготвените ястия.
 6. Прочетете, за хранене молитва иска опрощение на греховете и дългове на техните предци.
 7. След 10 минути, на втора смяна каша купата и го сложи на прозореца.
 8. Запалете свещ пред плаката три пъти и да каже: "Аз ще се обадя на целия си клан на вкус тази храна."
 9. Тези, които са възпитани в традициите на славянските народи, е необходимо да се каже "светите дядовци, които се обаждате! Светите праотци, летят до нас! "
 10. След това, не можете да излезете от стаята, и докато там, мислейки в мълчание за това, как да се промени кармата на видове, които иска промени в семейния живот и себе си.
 11. След 30 минути игра, което трябва да се каже "Благодаря ви, че предци са взели тази храна. Можете да оставите сега. "

Ритуалът е приключила. Овесена каша трябва да се хранят птиците улица, са нейните граждани е забранено.

Пречистване на един вид негативна карма потомствен

Този ритуал е еднакво подходящ за тези, които са запознати с дълбините на един вид, и тези, които знаят малко за техните предци, но има желание да работят дълговете си. Почистване на предците кармата този метод е добър, защото използва енергия и духовни връзки с човешките предци. Работата в тази област е много продуктивно. Като цяло, това е необходимо да се стремим към такова прочистване във всяка практика.

Как да се изработи кармата

Първо е необходимо да се доколкото е възможно, да се помни, родословното си дърво, да се съживи спомена за предците и се опитват да се създаде един образ на онези, за които е известно, малко или нищо. По този начин, преди работа родово Карма анализи кармични блокове.

Ние трябва да се мисли за техните кармични възли: липса на пари, самота, болка, неспособност да имат деца, интимни или кариера трудности, нещастия, лош късмет, и т.н. След това е необходимо да се премине към ритуала:

 1. Изсипва се в дълбок съд кръг форма вода. Вземете 12 свещи от восък, може църквата.
 2. Подредете свещи около чиниите и на свой ред се възпламени всеки, става по часовниковата стрелка.
 3. По време на запалването на всяка свещ е необходимо да се каже "първа светлина на свещта, паметта на първия вид на коляното възкреси", "свещ запали втора памет на втория тип коляното възкреси" и т.н.
 4. Когато всички свещи са запалени, трябва да се визуализира в съзнанието на приятелите си на роднини, а след това - за да създадете снимки на непознати поколения.
 5. Сега, като се фокусира върху това как да се подобри кармата на какви ли не, то е необходимо да се вземат свещ в ръка, един по един, и мисля, че от тях се тайни операции и поколенчески факти, които правят кармичните си блокове.
 6. Освен това, необходимо е да се направи първата свещ с главата надолу (към капките горещите восък, попадащи във вода) във вода. По това време, което трябва да се съсредоточи върху създаването на духовната връзка с предците и ги помолете за прошка и помощ.
 7. По време на восък падането във водата трябва да бъде повторен 7 пъти: "Дългове и семейството ми грехове са изгорени с огън, за кармата и душата се пречиства. Фигури съдба в падането на вода от предците карма ме освободи. "
 8. Тази процедура трябва да се направи на всяка свещ. Това възстановява областта на информационните и отношенията между всички поколения.

Цифри и сплави, образувани от замръзнала вода восък, които трябва да се съберат и да падне в басейна извън къщата (река, езеро, езеро, фонтан и т.н.). Свещи могат да бъдат използвани, но рано или късно ще трябва нови. Стълбове трябва да се заравят в земята. Максималният ефект се постига чрез извършване на ритуал в продължение на девет месеца, в двадесет и деветия ден на Луната по време на намаляващата луна.

Както можете да видите, как да промените потомствен кармата, не е голяма работа. Този ритуал може да прекарате всеки. Основното нещо е напълно в унисон духовно и план за енергия.

Как да се изработи кармата

Как да се определи на семейството кармата: работа по

Практикуването на Karma родителите и другите предци изисква не само ритуали и молитви, но и изкупителна поведение в живота. Тя трябва да направи ума си чист, се запълни желанието за назидание, да се отървете от негативните чувства и емоции. Духовно и личностно израстване - първото нещо, което трябва да се обърне внимание преди да се отстрани потомствен карма. Хора със слаби сърца, несигурни и ненадежден човек на такъв проблем не е по рамото.

Всекидневният живот трябва да се изпълни с милостта доброта и всеотдайност. Важно е, че това е просто вид кармична изработване. Да предположим, вие сте преследван от провала в работниците, защото някои от техните предци несправедливо преместен в тяхното кариерно развитие. В този случай, ще трябва да помогне на колегите си, да им даде добър съвет, искрено се радвам на успехите си.

Тези, които са наследили карма липсата на семейно щастие, трябва да ги осигури с другите, да се въведат добри хора да помогнат със съвет. В присъствието на кармична единица, свързана с пролятата кръв на противника може да се намери в дарението. Ако имате проблеми с плодовитостта - в приемната грижа, помагат на родителите си. Възпрат бъдещите майки от аборт или помощ приемане на тези, които не може да даде себе си за раждане - големите стъпки в пречистването на предците карма.

Универсален метод за отстраняване на вида на карма, не. Тя трябва да бъде възможно да се изложи в анализа на дълга на предците им, греховете им, а след това се възстанови универсална баланс, нарушен от тези действия. Молитви и ритуали - са инструменти да засили ефекта, но вътрешният дух - основата, без която резултатът е недостижим.

Ако една от членовете на семейството се проведе почистване потомствен карма за себе си и другите, че няма да бъде за бъдещите поколения на тест (ако, разбира се, те не пакости с карма за себе си). Това състезание ще бъде пазител, пазител на несгодите, асистент и източник на енергия в трудни времена. Поради това е важно да се извърши почистване на вида на кармата - е ключът към благополучие, успех и здраве на децата. На първо място - деца и внуци.

Прочетете повече интересни статии за това, което е карма и как да го очисти.

Абонирайте се за нашия телеграма. да се запознаят с най-важните новини. Това е достатъчно, за да има телеграмата на всяко устройство, следвайте връзката и щракнете върху бутона на присъединяване.