Най-често задаваните въпроси за расти

Най-често задаваните въпроси за расти

практически, които не са слухове

За какво дължината на косата може да направи расти, как да растат

Подходящ за дължина на снаждане - 10 см, може да бъде по-малък zapleststi Ина, но вероятността за размотавам, особено ако косата трудно, се увеличава значително. Порасна косата на такива дължини е всичко, по различни начини - от 2 месеца до една година.


За vpletaniya kanekolona желателно минимум дължина 7 см, нисша лицето част kanekolonovoy подхлъзване.

Колко често трябва podpletat расти

Този въпрос трябва да бъде решен в самостоятелен вид, ключовият момент - това, което искате от расти?
Идеален бита, не пухкави расти - в резултат на ежедневен контакт с куката. Значи вие сте всеки заблуден перце после забиват в страх постоянно им ката.
podpletanie костюм на всеки 2 месеца, когато otrostat корени за красиви расти и жизнеспособна среда пухкав. Както и да е podpletatsya от капитана повече аз силно препоръчваме%)
Доста се гради на труда расти, които просто се втрива, че е :) Те валцувани рошав, но гъста и подхлъзване добре.
Абсолютно нищо общо с техните расти е srostanie един на друг, сплескване - но всичко това е продължение на дълго време - и да получите реални корени :)

За повече подробности относно пързалката в "грижа на Dread", "Грижа на Dread"

Мога ли да оцвети или да причини обезцветяване на расти?
Да! Нормална коса може да оцвети или да причини обезцветяване. Само когато избелване-важното - не прекалявайте, защото косата да стават крехки и лесно разкъсан. Избелени коси опъва лесно, но са в същото време крехка, така съвет е да не се използва агенти Балсам-балсам или грижа за засенчване, които обикновено се продават заедно с оцветители.

НО! Имайте предвид, че за разлика от kanekolon коса без петна! Поради това е невъзможно да се боя расти Naroscheny или преплитане kanekolonom.

Колко често трябва да се мият си расти?
Още от самото начало, че е по-добре да се мият расти възможно най-малко - cvezhie расти да размотавам, особено по върховете. Когато расти са твърде дебели, се препоръчва да ги мият, а не само от съображения за хигиена: мазна коса зле проваля. По-късно можете да перете расти, ако е необходимо, по-голямата част ги мият веднъж на седмица или две. Разбира се, можете да перете расти толкова често, колкото е необходимо, с течение на времето ще намерите свой собствен ритъм, подходящ за вас и вашите расти.

Какво мога да направя за сърбеж?
Тъй расти се промива по-рядко, отколкото нормална коса, може да се появи, докато сърбеж на скалпа не се използва за промените. Много добре, че помага да се почеше или масаж на скалпа - ако сърбежът е причинена от липсата на кръвообращението. Ако сърбеж остава за дълго време, най-вероятно трябва да се променят навиците си по отношение на прането.
Опитайте следното:
- Как може да се измиват добре от останалата препарат с вода. След измиване не трябва да има следи от сапун или шампоан в косата - те причиняват сърбеж.
- Моите расти на редовни интервали, така че кожата на главата на който е свикнала определен ритъм.
- Ако сте направили това и преди: Не го втрийте в расти сироп, мед или нещо, което остава в косата. Трябва също да се сърбеж да се използва солена вода. В някои случаи, дори и звук сапун твърде агресивни актове върху скалпа. Ако е така, трябва да изберете подходящ шампоан.
- С помощта на отвара от лайка, коприва и репей шампоан трябва да помогне за успокояване на кожата на главата.
- Следващият метод може да изглежда странно, но тя е много ефективна:
Девет части вода, за да вземе една част оцет (разбира се, не на същността и оцет, от които 9% е написано - около Perevi ..). Нанесете върху кожата, така че е била напоена с целия скалп. Старателно измийте след 5-10 минути. Оцетът в тази концентрация не трябва да воня.На расти може да се смазват по-добре да изхвърлят?
Някои вярват, че използването на различни средства за расти, те бързо и ефективно ще заплете. Наред с класическите средства като восък за расти, той е използвал най-различни забавни, но безполезни вещества Wink Ние препоръчваме да се отхвърлят всички експерименти от този вид, но тук е списък на ресурси, най-често използваните:
- Солената вода е наистина ефективен начин да се влезе в конфликт на расти.
Солта трябва да бъде старателно разтваря във вода на малки кристали не намали коса.
Кристали на сол може да предизвика триене расти заедно, те разкриват малки парчета кожа в основата на всяка дъска (корените са покрити с кристали на сол и по-видими на километър). Забележка Trans. не трябва да се подготви твърде концентриран разтвор - той трябва да бъде преносим на вкус (1-2 супени лъжици на литър). В някои случаи, солената вода причинява сърбеж, то е, разбира се, не трябва да се използва.
- Wax за расти страхува заплитане само при определени обстоятелства: той слепва щръкналата коса и ги държи заедно, което ги кара да се объркват. Но той има повече болногледач действие и не много допринесе за заплитане. Във всеки случай, една добра восък за расти не трябва да съдържа коса омекване вазелин.
- Пепелта е напълно безвреден и е много добра чукат расти, което го прави по-трудна. Използвайте, че е необходимо по-малко.
- Пчелният восък се препоръчва, по-малка степен, тя променя цвета си и ги кара да се страхува твърде трудно.
- Яйчен белтък (само протеин, без жълтък на - жълтък резерви гаден завой, и има възможност от поява на плесен)! Изсушава косата много добре, той не оставя следи в расти, без мирис и лепила се отклоняват коса. Въпреки това, не трябва да забравяте, че всяка храна може да започне да гние и мухъл.
- "Nuclear смес" - Dyck Ouane изобретение. Тази смес от сапун, сол и вода, които, според някои dredastyh ускорява заплитане процес.
Получаване: звук част 1 се разтваря сапуни силно раздробени и се смесват с пълна шепа сол и 1/2 литра вода. Всички компоненти се смесват добре (може да направи това в смесител, за да сапуна са по-малки и по-бързо разтвор) и сместа се разпределя в расти, или се поставя в удобна бутилка за промиване на шампоан.
Забележка: Тази смес се препоръчва dredastym готов да експериментира, като някои от тях могат да предизвика дразнене на чувствителна скалп. Ако имате сърбеж, смес не се препоръчва.

Възможно ли е да се направи по-дебели расти?
Това се случва, че някои искат да направят своите расти-дебел. =) Това обикновено не работи, особено с по-старите расти. Все пак, ако започне да се търка расти, те стават най-гъста коса за квадрат, на който се сплетена (за това как да направите това, се обърнете към грижите на расти расти TRU)

Има и различни методи за свързване на два или повече заедно расти:
а) тънки расти размотавам и плитка отново дебели расти;
Така че можете да правите с svezhezapletennymi расти, но това е може би най-добрият начин.
б) свързване на расти между кабел. Основи в този случай се развиват заедно с течение на времето един с друг, в средата и в краищата са все още много не-обединени;
в) по-фини флаш Dred Dred дебел по цялата дължина. С течение на времето, както в плитки слеят. Ако ужас невъзможно да вденете иглени уши, или плетене на една кука кука, следва да бъде възможно да се раздели на няколко направления. Това не е най-добрият начин за гъсти расти.

Възможно ли е да се направи по-тънки страхува?
Ако расти не е твърде плътно, те трябва да Развийте плитка и няколко нови тънки плитчици.
Не се препоръчва да се намали страхът с ножица, защото вероятността от неправилно рязане и расти не искаше, или те стават занемарен кичури коса.

Как мога да се справя с острите расти?
Радвайте се, ако си расти стърчат след оплетка! Това означава, че тяхната оплетени много здраво и сигурно. Може би след няколко седмици ще пропуснете стария обем (расти се поберат с течение на времето). Ако все пак искате да се ускори този процес, носете тесни шапки (шарена кърпа, например, или шапка през зимата). Ако neisterpimo боли, можете да се овлажнява на корените с хладка вода.

Помощ! моите расти миришат! какво може да се направи?
- В повечето случаи, има миризма, ако не изпълни едно правило: главата ми внимателно!
- Може би трябва да изберат други средства, чрез които можете да измиете главата (звук сапун крайна сметка може да се даде мухлясал миризма).
- Ако това не работи, опитайте да използвате инструменти, които премахване или промяна на миризмата: расти восък, пчелен восък, дезодорант, ароматен спрей за коса, коноп сапун, силен чай (билков или смес).

Как мога да се справя с пърхота?
Пърхот - заболяване на кожата на главата. На първо място, трябва да се измие внимателно и редовно си расти, независимо от периода. Ако се появи пърхот леко изненадващо много е да се започне, е да се опитаме билков чай, традиционно използван за - корени от репей, лайка, коприва.
Ако пърхот продължава, опитайте шампоан против пърхот (тя не трябва в същото време да съдържа климатика!) Или помощта на пърхот (продава се в аптеката).