Как да разберете дали ви харесва или не, момчета

Здравейте женски сайт Virgoklab! Току-що навърших 18, говоря с много от момчетата, но все пак не разбирам, как да знам дали не сте човек като теб. Разбира се, някои заключения мога да направя това, което човекът ми казва, комплименти, или подсказва в изпита. Но комплимент може да бъде направено от учтивост, но и да помогне в изпита - чувство за взаимност. Освен това, независимо от факта, че много от хората, които винаги са били срещу мен, за да помогне, никога не ме покани на среща. Защо?!


За да разберете дали сте един човек или не, наистина, просто не го обичам, когато смятате, че много от момчетата (и пораснали мъже също!) - това е отличен програмисти, които са лесно може да се скрие чувствата си, а не само от своята страст, но и от всички своите приятели и познати. Някои момчета са твърде страхуват от рязкото отхвърляне на момиче, а други смятат, че те ще изглеждат глупаво, а други - предпочитат известно време да се вгледате внимателно в нея, преди да я покажа на вниманието си, четвърти - и не са имали време да се определи чувствата си.

Все пак, има някои безпогрешни признаци, които са лесно може да се определи съотношението на Човече, ако сте достатъчно внимателни.

На първо място, който се интересува от човек, като че ли не се опита да скрие чувствата си, не забравяйте да неволно се опитва да привлече вниманието ви, се открояват в компанията на други момчета.  • Ако стои в коридора, а той говори за нещо с приятели, да се видим, той може да започне да се говори по-силно, опитвайки се да блести с остроумие, казва вицове или се подиграва с никого. Интелектуална започва подробно и силен разговор по всеки въпрос, което предполага наличието на определено ниво на образованост, както и от страните-пешеходец Narrate колко готино той прекарва известно време в клуба.
  • В общуването с вас човекът започва да се държи малко по-неестествен: вие ще бъдете по-вероятно да се изправи възгледи, той ще бъде малко неудобно.
  • Ако ви харесва момчета, тя винаги ще бъде отложено за теб мое мнение и ще ви помисли. Това може да бъде особено вярно, ако изглеждаш, който изглежда по друг начин, или не я видя.
  • Също така, всеки човек би искал да се опита да изглежда по-впечатляващо в очите ти. вие Виждайки, човек се изправи, да станат по-енергични, да вземе атрактивна поза. Можете да го забележите, между другото той регулира косата му, слънчеви очила или вратовръзка (само помисли, че това няма да е показна маниери и почти незабележимо движение).

Ако сте успели да завърже близък познат с момче, на отговора на въпроса, как да разберете дали един човек те харесва или не, ще бъде по-лесно. Просто наблюдавайте как той те и как се отнася към отговорим на вашите искания и желания. Влюбен човек ще ви помогне да преинсталирате Windows, ноктите рафт или да доведат до покупката на къщата, само за да бъде с вас малко по-дълго след това. Въпреки това, бъдете внимателни с тези проверки, както ако те биха били твърде много, човек може да реши, че просто го използвате.

Това е доста кратък отговор на въпроса, как да разберете дали един човек те харесва или не. Ако искате да се говори за ситуацията в детайли, да зададете въпрос в нашия форум на жените