Научете как да създадете свои собствени ръце къща за кукли чудовище високо, с помощта на майсторски клас със снимки

Как да направите дома си за Monster Висока със собствените си ръце

Голямата популярност сред момичетата заслужават Monster Висока кукли, които надхвърлиха дори харесван Барби. Мнението на родителите на тези оригинални играчки разделени. Но най-Vsyo все още подкрепят вкусове на децата си. Кукли, които са придобили популярност се дължи на анимационни чудовища "Училищни" на, са доста скъпи. И ако да угоди на дъщеря си кукла все още успява, да й помогне в създаване и устройство къща за Monster висока. Можете да го направите с ръцете си, заедно с дъщеря си, получени от този процес много удоволствие и положителни емоции.Преди да започнем производство на куклена къща, е необходимо да се изследва особеностите на стила на тези играчки. След като гледа една карикатура, ще забележите, че по стените на къщата има уеб, мебели и аксесоари също имат свои собствени характеристики: осветление, черепи и други.

За да създадете дом, ще ви трябва:

Кутии от картон;

хартия от различни цветове или парчета от тапети;

Здравейте собствените си ръце към

Във всяка къща съществува картонена кутия. Чрез нея избора, трябва да се вземе предвид размера на самите кукли, за които ще правят тази къща. Важно е, че те лесно биха могли да влязат в него.

След като са определени желания броя на етажите, ще разберем, колко трябва кутии.

Ние трябва да отрежете една страна всички кутии и слагането им един към друг, залепена плътно заедно. Картонени остатъци правят на покрива и да го залепят към основната конструкция.Сега ние се пристъпи към декорацията на стените. Те трябва или да се справят с акрилни или залепят заготовки, изработени от плат, парчета от цветна хартия или тапет. Внимателно ги смажете с лепило, приложете. Правим го внимателно, като се уверите, че няма въздушни мехурчета между тапет и стената. Може би искате да направите тапети, стилизирани черти комикс със същото име.

Здравейте собствените си ръце към

Работата по украсата на тавана и пода

Ние измерваме размера на пода и нарязани парчета хартия е необходимо. Това може да стане в цвят, шарени или бяла хартия. след това залепи парченце от тавана на къщата ни. На пода можете да положи дебел плат или печатни празни плочки или паркет.

Външен вид довършителни работа

Украсете външните стени на куклена къща можете един от следните начини:

  1. бои
  2. хартия с различни цветове
  3. хареса плата.

Ако желаете, можете да поставите върху външните стени на къщата на преформи, симулиращи зидария тухла.

Здравейте собствените си ръце към

Прозорец, можете да рисувате своя собствена, и след това поставете. След това завесата ще направи красива дантела или плат.

Когато завърши работата ще бъде завършена, преминете към вътрешния подреждане на мебели за дома и други интериорни детайли.

За по-големия интерес на децата ви, опитайте се да се създаде много чудовища училището. Тя може да произвежда на принципите, описани по-горе. Но тъй като подробности за бюрата за вътрешна употреба, бюро учителя, на дъската на стената.

Здравейте собствените си ръце към

След като овладял основите на създаването на дом за Monster Висока, с тази задача, можете да го направите лесно и бързо.

Орлин Александър Андреевич ">