Изделия от дървен материал с ръцете си 1

Изделия от дървен материал с ръцете си

Изделия от дървен материал с ръцете си - един от най-добрите видове домашно от естествени материали. Наличието на продуктите от дървесина в нашето ежедневие не е рядко явление. По този начин, ние се получи усещане за близост до природата. В допълнение, дървото - отличен материал за създаване на занаятите с ръцете си от дърво с децата.Как да си направим занаяти от дърво

В интернет можете да намерите богат на занаяти, изработени от дърво с ръцете си, снимка на която е поразително нашето въображение. Разбира се, най-често срещаните занаяти на този ценен природен материал - един крайградски занаяти или занаяти за една селска къща. което не само разкрасяване жилищна площ, но също така ще бъде от полза. Е, това е Нова година, можете да направите филийки трупи смешно снежен човек, който няма да се топят като брат си от снега, и служат за декорация на вашата страна или крайградски район в продължение на много години. За това е необходимо да се вземат две различни диаметри режат влезете, прикрепете един над друг в диаметър от по-малките към по-голям от горе до долу. След това, прикрепете краищата на пръчките под формата на ръце, а с помощта на бяла боя, подготовка боя, направи черен устата и очите, както и носът да се придържаме парче пръчка, или всяко друго устройство. Вече е възможно да се покаже въображение и украсяват снежен човек копчета, шал, Коледа дъжд, както и други декорации.

Как да си направим занаяти от дърво

Красиви ръчно изработени изделия от дърво с ръце

От същия журнал може да се реже, за да създадете красиви занаяти, изработени от дърво с ръцете си във формата на торта щанд, плодове и други храни. Това ще бъде едно чудесно допълнение към интериора на дома ви и ще бъде връхната точка на празничната трапеза. За да направи торта щанд на дървен материал нарязани, трябва да се намери подходящ непредвидена пречка за доставка на крака, както и точно нарязан потребност да се намали дневник на тавата. Първо трябва да се направи плавен нарязани на Бедата, която е прикрепена титуляр. След това, с помощта на лепило за поставяне на табла крака. За да се раздели слепени здраво, колкото е възможно, най-добре е да използвате Stolarski клип, който искате да компресирате вашите занаяти и го оставете за един ден. Готовата плоча може да бъде лакирана и украсете по ваш вкус. Таблата може да бъде в няколко нива. Покажете вашето въображение и използването на здравето!Как да си направим занаяти от дърво

Ако се интересувате от най-добрите занаяти, изработени от дърво ръцете му. можете да намерите в интернет изделия от дърво с ръцете си, капитанът - класове, които помагат в създаването им. Така например, използване на необработени дървени клонове може да направи за декорация - украса за дома. Тази украса не изисква специални умения или инструменти, така че можете спокойно да се включат всички членове на семейството, включително деца, до неговото създаване. Вземете една пръчка от дърво на различна дължина, не е задължително да се направлява, многолик прежда и PVA лепило. Обратно надолу под определено разстояние на един клон, а след това намажете парче пръчка с лепило и заключителни това парче конец. След това вземете един конец от друг цвят, разпределени следващото парче на клон с лепило и заключителни този парцел конци с друг цвят. По този начин, заместник няколко цвята на конци, извъртане на опаковката на клона, преди да стигнат до края. Направете няколко парчета от цветни клонове, ги поставя в малка купа или чаша - декор за вашия работен плот е готов!

Как да си направим занаяти от дърво

Как да си направим занаяти от дърво

Друг вариант на занаяти, изработени от дърво с ръцете си, най-добрите идеи дома декор или плоски дървени занаяти - дървен часовник. Изработен такъв часовник е много проста. За тях не е нужно дебели трупи, повърхността на които е желателно да се обработи за гладкост, както и по часовник стрелка. На първо място, е необходимо да пробия дупка в средата на часовете за фондации и да прикачите механизъм извън тях. В основата на часа, така че няма да има готов. Остава да украсят и да направи път на оформление. Ако сте любител на кафе, а след това за декорация часа използване на цели кафе на зърна, които не само ще разкрасяване на часовника, но също така им дава приятен аромат на кафе. Използвайки същите кафе на зърна може да направи оформлението за 12 часа. Формата за часовника може да бъде оцветена бои zadekorirovat всякакви импровизирани средства. Всичко зависи от вашето желание и вкус. Тези часовници са създадени със собствените си ръце, ще бъде отличен подарък за любимите ви хора.

Как да си направим занаяти от дърво

Ако имате лятна вила или къща, не забравяйте да го украсяват с резби на дърво. Не изхвърляйте отрязаните трупи от дървото, защото от тях, можете да направите много полезни и красиви занаяти. Например, от една рамка получи голяма ваза за цветя, ако изрязани от сърцето му. А също и за децата могат да изградят пейки, столове, беседка или люлка. В допълнение, истинска украса на вашия сайт ще бъде смешно животни от дърво във формата на Чебурашка, коне и други. Също така може да се направи на дневник или дървен влак за едно дете, то оцветени с цветни мастила. Това не само красива, но и да се превърне в истински натурален детска площадка. Известно е, че продуктите от дървесина са трайни, това е начина, по който трябва да се отнася до това, което правите от нея. Изделия от дърво или други естествени материали са чудесен занимание за вас и цялото семейство. Бъдете креативни, да създавате, и да получите голямо удоволствие и положителни от този процес!

Ако ви харесва нашия сайт, изразите своята "благодаря"
с натискане на бутоните по-долу.