Аксесоари, декорации за пердета и завеси със собствените си ръце - което го прави лесно!

Изборът декорации

Има няколко често срещани видове декорации, които включват голямо разнообразие от опции, направете списък на тях.

Украси за завеси с ръце

Pelmets

Pelmets, декорации на корнизите. Завеска е хоризонтална завеса разположен в горната част на прозореца. По-рано се счита за завеска елемент на украса, характерни за лукс. С днешното разнообразие от материали и техники, за да украсят стаята по този начин може да бъде всеки. Pelmets са на няколко вида:  • Hard завеска е изработен от плътен нетъкан текстил Бандо.

Процесът на създаване на твърда завеска от бандата следващия. Първо трябва да се направи модел желаната форма. С тази форма, нарязани от Banda желаната форма. След това, на залепващата страна се нанася facestock и фиксирани от другата страна.

Украси за завеси с ръце

Корниз от своя страна, украсени с различни детайли: мъниста, мъниста, пискюли и цветя.

  • Soft завеска е лента от тъкан, прикрепена към горната част. Тя може да бъде толкова просто, състояща се от един вид материал и комплекс, който съчетава няколко различни слоеве. Мека завеска може да бъде допълнен с волани, плисета, пискюли и процъфтява. Този тип прозорец декор изглежда много тържествено.

Притежателите могат да се различават по стил, материали и сложност. Притежателите с четки или големи плат цветя могат да се допълват интериора в класически стил. В зависимост от стила на помещението оригиналните материали могат да бъдат използвани за създаване на грайфери, като мъниста или кожени каишки. Експериментирайте с материалите. Въпреки това, важно е да се съчетаят своето решение със завеси характер Притежателите не трябва тежест и стреч плат.

Украси за завеси с ръце

аксесоари

Аксесоари за пердета и завеси. На завесите могат да бъдат разположени самостоятелни декоративни елементи: цветя, пеперуди, различни приложения. Ако стаята не е достатъчно за акцентиращи елементи, декоративни аксесоари ще се поберат поразителен дизайн елемент.

Монтаж. Да създаде комфорт на пространството, което е достатъчно, за да украсят завеса завеси с ръцете си. Така например, осигуряване на тъканта с помощта на лъкове на големите банди, или дори грубо въже, което може да разнообрази интериора еко-стил.Украси за завеси с ръце

Изберете декоративни орнаменти завеси трябва на базата на мястото на местоназначение. Поради това, има някои нюанси в декориране на детска стая, спалнята или хола.

Украса в хола

Дневна - човек апартамент, той трябва да се украсяват, така че всеки посетител имаше го приятно и уютно. В хола са подходящи аксесоари и фитинги, създаване на празнична атмосфера.

В хола е подходящо за перваза на прозореца. Единична завеска лесно произведени самостоятелно и в същото време дава аристократичен стаята. В хола, той може да бъде украсена с ресни, пискюли, плат цветя.

Украси за завеси с ръце

Тя изглежда празнична украса на къдрици, създадени лесно от сатенени панделки. За да направите това, трябва да се подготвят няколко парчета лента и да ги макара кърлинг. Материя се оформя при нагряване и се превърта. Получените къдриците, комбинирането им заедно, осигуряват с декоративни мъниста или клечки за гардини.

Грайфери, като декоративен елемент, също са прикрепени към хола. В хола изглежда добре на големи и сложни грайфери, например, цяла цветен режим поставя върху плътна тъкан.

Украси за завеси с ръце

Орнаменти в спалнята

аксесоари за пердета в спалнята са проектирани, за да създадете по-интимна и спокойна атмосфера в стаята. Декорация за пердета в спалнята с ръцете си разнообразява лично пространство.

В спалнята са подходящи за декорация завеси от мъниста. За украса завеси мъниста вземете една група от мъниста, декоративни камъни или мъниста, съответстващи на цвета и текстурата на спалните на дизайна. Създаване на един или повече нишки и да ги използвате, за да се осигури на плата.

Добре подбраните цветове хармонично украсяват спалнята. В тази стая е особено добре изглеждаше kanzashi плат да ги създадете лесно и приятно. Алтернативно, меки сатенени рози, свързани с пикап.

Декорация в стаята на бебето

Най-широката областта за прилагане на въображението е в детската стая. Декорация за пердета в детската стая, можете да създадете с детето си.

Украси за завеси с ръце

Пет идеи, как да украсят прозореца в детската градина:

  1. Украси за завеска със собствените си ръце, например, във формата на облаци или на слънце.
  2. Приложения с приказни герои, например, от любим анимационен филм.
  3. Притежателите на меки играчки: прегръщат плюшено мече или котка от филц - изглежда необичайно и като деца.
  4. Четки модели, лодка или самолет, фиксирани върху завесите в морски стил.
  5. Звезди, цветя, сърца, пеперуди с различни размери, съответстващи на цвета на интериора.

Важно е също така и пола на детето. стая на детето създава настроение, подчертава индивидуалността на растящия човек. Момчетата като ярките фигури, автомобили, самолети и ракети, ярки супергерои. Момичетата ще обичам анимационни герои, красиви пеперуди и цветя.

Украси за завеси с ръце

Създаване на техните творби за декорацията на прозорците, не забравяйте да се следват изискванията на хармония. Стая, богати на детайли и цветове не се нуждаят от много бижута. В същото време, ако стаята не е достатъчно атрактивни елементи, да бъдат смели в своя дизайн и измислят нови и необичайни декоративни орнаменти за завеси.