5 начина да започнат да се докосват жена някъде още на първата среща

Като момчета докосват момичета

Много хора не съществува ясно разбиране за това, как е възможно и необходимо, за да се докоснат едно момиче на първа среща е правилно, за да се ускори процеса на съблазняване.И сега искам да говоря около 5 начини да прекарате kinestetiku по хумористичен кадър

Метод №1: я напляска

На първо място, в шегува kinestetika рамка - това е, когато ние шамар на момичето. В един момент, можете да го направите? В действителност, това може да се направи по всяко време. С много момичета, с които се срещат, имам ги шамар на папата веднага. Това е изпълнено и каза: "Ти си късно", и то папата. И гледам за момичето, това е чудесен пример за това как това може да бъде otkalibrovatee готовност за бързо съблазняване.

Ако те срещнах едно момиче, поздрави я, я хвана за ръка и плесна по задника и да кажа, че си закъснял за 15 минути, момичето със сигурност смути. Но ако видите, че момичето започва да се смее и да се бутам от него - това е ваш. Тук е първият критерий как да го калибрира.

Опитайте се да го направите на следващата дата, която ще бъде една вечер бързо и погледнете в нейната реакция.

Ако изведнъж една жена реагира на действията си, то със сигурност ще бъде гледате как реагирате по-нататък. Вашата задача. толкова дълго, колкото е възможно, за да остане в състояние на пълна липса на сериозност.

Най-добрият вариант - това е, когато в допълнение към кинестетична шеговит кадър по време на петък величие. особено ако работите под формата на Bad Boy, изключете всички сериозност. Не давайте на момичето една възможност да се разбере това, което сериозно време и какво не.

Какво става, ако тя казва: "Аз ще отида, да си дадете?"

Ако, да речем, те срещнах момичето и я даде на папата, да предположим, тя подскочи - скочи момиче с изпъкнали очи и каза: "След като го направите. Отивам у дома ", можете просто да я погледне в очите и да каже:" О, готино, аз ще дойда с теб. "

Тя трябва да се види, че вие ​​нямате начин да пробие. И без значение колко е сериозно това, че не би реагирал толкова жестоко да ви или се опита да каже, вашата реакция - все пак много забавно и всичко, което трябва за забавление. И тук всички са толкова весел и влезем и да не ти пука, че ще говорим по-нататък - това е, което ще работи!

Това се случва, че момичетата започват на среща, за да изразят недоволство, те докосна нейния пример, и момичето каза: "Спрете това, което правиш. Не бях удобен, не бях доволен, сега се навлиза в личната ми зона. "

Какво трябва да се говори? Някой може да каже: "Ами, да слушате, искам да го докосна, аз просто мисля, че сте готови."

Освен това е необходимо да се отговори на този: "Слушай, но не се намесват в личния ми район. Омръзна ми да чакам, когато това се случи, така че аз го правя. Харесва ми, че е много готино. Най-добре ще бъде разстроен от факта, че аз не бих искал да правя. Често съм се случва така, че някои момичета идват и те дори не искам да го докосне. А ти си готин, който искате да се докоснете. И все още се оплаква, аз се радвам, че вие ​​момчета докосне е хубаво. "

Когато повече и за които можете да напляска момичето. За някаква причина, тя може да излезе с половин секунда!

За дълго време се опитва да нареди на сервитьора - плесна по задника. Не отговори на въпроса ви, аз плесна по задника. Попитахте: "Колко пъти". Тя не ти кажа. Ти каза, че да те хранят с лъжица. тя не се подава.

Метод №2: нека ви набие!

Вторият метод за използване кинестетична по хумористичен кадър - е да се направи едно момиче шамар вас. Много просто, ако планината няма да дойде да Магомед - Мохамед отидете в планината.

Как може да се направи? Ти просто хвани ръката на момичето, особено от работническата класа, ако това включва и неговата сериозност. Тъй като момичетата знаят сериозността - това е много готино си оръжия. който действа bezotkazano.

Ако изведнъж това е оръжие, да не действа, момичето се губи и не знае как да се държи с вас и да се разбере, че не работите серийното оборудване и по-дълбоко да станете заинтересовани започва. Seduction се ускорява.

Съответно. ако сте момиче нещо много сериозни упреци. например. вие сте ужасно несериозна, винаги ме докосне. (Това се случва, когато отиде в атака, бързаш, можете да видите, че момичето все още не е готова).В този случай, момичето прави строго лице. Той казва: "Аз ще се изправи и да отидете, вие сте на всички като себе си, е да си дадете?"

Вие правите след това е много тъжно лице, и да кажа: "По дяволите, нали знаеш, че си прав Аз съм много лошо ..." и веднага грабва дланта си на китката и да започне. - Ако позволите седне до - започнете дланта си удари бедрото си и казва " накаже ми, че съм лошо момче, моля накаже "го кара да се шамар - .. напляска мен, аз съм лошо момче!

Метод №3: да направи себе си polapat!

Ако видите, че момичето е лошо да го докосне, ако го намерите трудно polapat. какво може да се направи в тази ситуация?

Ако ние не говорим за по шегува кинестетична рамка - да я вземе и да получите себе си да се докоснат, това е просто. Отново, ако не ви докосне. да я накара да те докосна, себе си. Толкова много момичета, това много мелодия.

Да речем, че сте седнали с момиче, и да се опитате да я докосне за всяка част от тялото, това не е така. Вие се опитвате да докосне коляното й, ти сложи ръка на бедрото й, тя се отдръпна ръката си. Ти казваш: "Добре, ако ме докосне, тогава имате Hold за коляно"

Метод №4: да слушате биенето на сърцето

Какво означава това? Вие търсите в момичето. и да каже: "Ти си толкова готин", както ако тя не отговаря на вашето докосване. Ако положителен отговор, тя обича да слуша "Ти си толкова готин."

Ако вашите действия са отрицателни реакции, може да каже: "Хей, ти си толкова красива. Когато сте ядосани, просто нереално, не мога да откъсна очи от теб да вземат. Аз гледам на себе си и просто ти се възхищавам, аз просто не може да спре емоции. Вижте как сърцето ми бие! "

Вземи ръката й от китката и го постави на гърдите си. И изтръгне ръката си, така че тя ще има много по-надясно, за да гърдите му иззети. В съответствие с това, веднага след като тя започва да те докосвам, веднага предизвика кинетичната ефект, тя започва да ви възприемат като сексуален партньор.

Тя също е много положително, за да реагира. И всеки от реакцията й - тя дръпна ръката си и проведе обратното ръце на вас - може да се използва правилно за развитието на комуникацията. Можете да станете малко по-сериозно и да каже: "Слушай сърцето чука? Може би това спря, от това, което съм в теб се влюбя, губят силата на словото. само с емоции, от факта, че ти си следващата "

Да предположим, че тя наистина се опитват да слушате сърцето. За нея, тя ще разбие модела, обикновено момчета не се държат. Ако на среща с момче с момиче я моли да чуе как бие сърцето, дори и да го направи по начин, шегува, тя ще го оценявам, тя вероятно такава дата никога не е било.

Метод номер 5: А сега нека да чуем мнението ви!

След като това се случи, ако тя слушаше сърцето си, след Вашия отговор какво? Тук тя е гарантирала, че тя не съм намерил един миг, преброя удара в секунда, пулс починал.

И какво ще правим по-нататък. Сега можете да й кажа: "Позволете ми да ви слуша."

И веднага ще започне своята просто нагло ровене гърдите си!

Момичето в този момент може да се отговори по съвсем различен начин, той може да ви даде шамар в лицето, вие казвате: "О, клас, ми хареса толкова много. Нека само сега на другата буза и по-силен, защото не сте искали удара доставени."

Тя може да се смее. Колко често си: Жена хвана гърдите си, когато казвам "сега аз да ви слушам", в този момент инстинктивно желание при момичетата - да се предпазят от такава наглост. И тя започва да се затваря, така че ръцете ви ще затвори достъпа до гърдите, гърба кръга и води диафрагмата обратно - всичко това изглежда като позиция боксьор, те се събират на раменете напред и нагоре.

Момичетата започват да инстинктивно направи същото. Това в този момент да направя? Да предположим, че едно момиче седи отдясно на мен. Аз съм левичар вземете гърдите й, тя инстинктивно се групират и в този момент аз се намеси дясната си ръка върху рамото. защото в този момент е лесно да се прегърне. Тук всичко е готово, да я вземе от раменете, прегръдка и да започне да я прегърне, а лявата му ръка се отстранява от гърдата. още повече натискане на него. Момиче в тези моменти просто се чувства нереални емоции, абсолютно всички момичета го обичат, когато ги прегърна така.

След това, тя най-вероятно ще ви се даде възможност на себе си и след това я прегърна, така че тя просто се отпуснете и ще натиснете. Опитайте го, много готино да работят.

Kryshesnosnaya оборудване провокация

И накрая, искам да споделя още един megakryshesnosnoy уреди. Понякога работи по-твърди чипове, те включват например.

Можете също така да вземе ръката на момичето за китката и да каже: "Слушай, аз съм ви гледа и осъзнаваш, че ти си толкова готин," Това е опция, ако тя се повлиява добре от вас да й каже :. "Аз имам от теб замаян", и т.н.

Ако тя реагира зле, можете да получите в полза на тази реакция, като каза: "Виж, ти си толкова ядосан. Но толкова секси, аз съм вече развълнуван!"

След това вземете ръката си и се опитват да се бутам в панталоните си. че тя докосна оная си работа. Когато се вземе ръката й и да кажа, добре, слушам тук, няма да нека се докосне. след това тук можете да ме докосне. И сложи ръка на гърдите си. Ако видите, че момичето се е, като нея, тя докосва гърдите си, казва тя, като например: "О, страхотно. атлетични гърди! "ръката й водят така, че тя щеше да погали корема си, а след това по-долу и след това да започнете да драматично извади ръката си към панталоните си към пениса.
Много момичета измръзване, но от този ужасен старт. Има момичета, които, ако изведнъж се оказа, че сте седнали в достатъчно уединено място, където не любопитни очи и тя не се притеснява да. той ще ви хване за член. И ако едно момиче го е направил. След това всичко, което трябва да я съблазни. След това можете просто да се изправи и да отиде с нея да се включат в секса.

Между другото, ако искате наистина бързо и лесно да се получи супер-високи резултати в Discover и съблазняване на момичета в интернет, първото нещо, което трябва да се използва в тайна техника, която казвам в книгата "Търсене на автопилот"

Получете БЕЗПЛАТНО книга:

Като момчета докосват момичета