Защо детето пита водата през нощта

Тъй като водата нощ

Често чуваме, че водата е необходима за нашето тяло. Въпреки това, един и същ проблем често възниква, когато детето е пиенето на твърде много вода в сравнение с нормата за възрастта си. Ако едно дете пие много вода за през нощта, това също води до някои проблеми, като например пътувания до тоалетната през нощта, безсъние. И не винаги поведението на детето казва за желанието си да привлече вниманието, че е възможно повишена нужда от течности детето има по някаква друга причина, или изобщо, и е един от симптомите на болестта. Тук, разбира се, важно е колко вода да пием бебе.С цел да се определи колко едно дете трябва да се пият течности, в зависимост от възрастта, трябва да се възползват от специални разпоредби. Въпреки това, данните, посочени в таблицата и конкретната ситуация могат да бъдат различни, тъй като в таблиците за изчисляване на необходимите данни сума са средната течност и тъй като всеки организъм е различен. Детето може да обича пие повече вода и за един ден повече от нормата или за нормален живот в нея липсва по-малко количество вода, отколкото е посочено в стандарта.

Тъй като водата нощ
Защо едно дете напитки вода през нощта?

Колко деца трябва да пиете вода през целия ден? Размерът на консумация на течности през деня може да се променя в зависимост от активността на детето, силата му, времето на годината, промени в здравословното състояние. Ето защо, ако едно дете през нощта пиене на много вода, трябва първо да се анализира това, което той яде за вечеря. Ако едно дете яде солено, пържени, пикантни храни, а след това не е изненадващо, че той иска водата през нощта. Също така, мазни храни могат да причинят увеличаване на търсенето на вода, тъй като е необходимо да се извари големи количества течност.Ако детето е по-малко от една година, и той моли за вода, когато тя все още се кърми, вероятно, че това не е достатъчно течност, която идва заедно с млякото. На възраст от 6 месеца, това е съвсем нормално и не трябва да ви предизвика подозрения.

Разбира се, на тази възраст не може да се изключи и навика постоянно да смуче биберон-залъгалка. Така че не правете грешката в самото начало, а dopaivayte бебе с помощта на чаша или лъжица. Така че бебето да свикне с бутилката, и няма да питам за това всеки път, и ще пие само когато е необходимо.

Уверете се, че детето е наистина навика, че е много лесно. Просто следващия път той иска да пие, опитайте се да я дам на чиста вода в чаша или го хранят с лъжица. Ако детето наистина нужда от вода, че той ще го пия така. И ако такова изискване не е било, и това е просто навик, детето ще бъде капризна и напитки няма. Като цяло, се опитват да дадат на детето вода е от лъжица или чаша, а не че той развива навика постоянно да смуче биберон-залъгалка. Покажете на детето си как да се пие от чаша, пие вода себе си, за да покаже на детето как да го направя.

Как да се справят с деца, които пият много?

Ако едно дете пие много вода за през нощта, трябва внимателно да започне да се контролира температурата в стаята. Не се предотврати мярка влажност, тъй като поради ниската влажност, едно дете може да се появи сухота в устата, така че той би искал да се пие.

Ако не можете да включите по-горе причини, повишена жажда в едно дете намери подходящ вариант, трябва да вземете детето към специалист. Такова поведение на детето без видима причина може да показва появата на болезнено заболяване. По-специално безвкусен диабет, който е един от симптомите е само постоянна жажда. Незабавен отговор на променящите се нужди на детето във водата дава по-голям шанс за успешно елиминиране на заболяването. Лекарят ще Ви каже колко вода, за да се даде на детето си как да се справят с проблема.