Стречинг у дома

Как да направите банер за краката

Стречинг у дома - това е важна част от вниманието към тялото си и неговите нужди. Известно е, че тези упражнения са от съществено значение за тези, които са ангажирани в спорта и най-вече - на дансинга. Въпреки това, останалата част на къщата не боли разтягане: Тези упражнения не само ще се добавят към тялото на благодатта, пластичност и гъвкавост, но и правят тялото по-добре и привлекателна. Важно е също така, че последната отсечка позволява много добре да се успокои нервната система, и ако извършите стречинг упражнения всеки ден, вие със сигурност ще се почувствате по-спокоен и стрес човек.Как да протегне краката си?

Разтягане на краката у дома е свързано с изпълнението на малък набор от упражнения, без резки тласъци, но внимателно, за да се избегнат наранявания.

  1. Седнете на пода, свържете подножието. Стиснете ръце и крака, без навеждане на врата и раменете компресиране, плъзнете напред. Опънете бавно, но ритмично, се чувстват мускулите работят.
  2. Изправи се, с краката си заедно. Поддържане на краката прави, ръцете, за да плъзнете на пода. Fix позицията за 30 секунди. Това упражнение е подходящ дори и като разтягане на краката за начинаещи, това е много лесно и не е в състояние да ви нарани.
  3. Седнете на пода, един крак дръпне напред, а другият крак завоя и постно към вътрешната страна на бедрото прав крак. Клонят към ключалката на прав крак, доколкото е възможно от ситуацията, а след това следвайте Swinging напред.
  4. Възползвайте се максимално от дълбок скок напред, постави лактите си на пода, държи задния крак прав, мърдам. Променете краката и направете упражнението е подобен. И така, как краката трябва постоянно да се простират, ще забележите, че седи по-дълбоко и по-лесно всеки път.
  5. Спред краката си възможно най-широко, постно ръце на пода и отива надолу. Всеки път, когато това упражнение, което трябва да се направи повече, започнете с 20-30 секунди.


Правилното разтягане на краката и да ви помогне да се освободите от стреса, и да се подобри еластичността на мускулите, и като цяло се чувстват освежени, дори и ако сте прекарали цял ден на високи токчета.

Разтягане на мускулите на гърба

Разтягане на гърба - не на последно място активност, ви позволява да се отпуснете физически и психически. В този случай, това е достатъчно, за да се учат един основен упражнение и неговите производни често - това е съвсем достатъчно за успешен резултат.

  1. Седнете на пода ясно в ишиум, за това, че дори и ръце могат да повишат дупето ви върна малко назад, и изправете гърба си. Сложете прави крака леко по-широки от широчината на раменете, краката - на (това е задължително). Облегни ръце в близост до воден басейн на пода. На издишайте, издърпайте стомаха си и силно се наклони главата до брадичката, се огъват в горната част на гърба и плъзнете ръцете си напред, подхлъзване ръце между краката му. Инспираторно изправете тялото и да вземат в първоначалното положение. Имам нужда да се повтаря 5-6 пъти.
  2. Изпълнете упражнението, както е описано по-горе, но в същото време се организира крака възможно най-широко. Следвайте гореописания режим дишане.
    Как да направите банер за краката
  3. Седнете на пода, с кръстосани крака. Наведете напред, дръпнете ръцете си пред него и ги плъзнете. Задръжте за около 20 секунди, след което се отпуснете и да се повтаря няколко пъти.

И така, как се простира като у дома си е съвсем проста, дори и с пълен набор едва ли ви отнеме повече от 15 минути. Препоръчително е да се повтаря всеки ден, преди да заспя, за да изчистите предишното напрежение ден мускули и спи добре. Извършване разтягане всеки ден, ще се почувствате прилив на сила и спокойно отношение към живота - когато тялото не е място за стрес, и тя излиза на нервната ви система.