За това, което те разпънат Христос Нощ на Сварог

"Говорейки за верните стари дами, аз покажат образа

разпнат Христос и ме питат определена постоянна поклонник:

- Akulina! Знаете ли кой е разпънат на кръста?







- Това Учителю, нашия Господ Iisus Христос - е отговорен.

- Знаете ли какво е той, нашия Господ Исус Христос

разпнат? - Продължавам да питам.

поколеба малко, стара дама отговори:

- Знаейки, че е за това, Ваше високопреосвещенство "

Архиепископ на доклада на Светия Синод на 1913

Евангелието ни казва, че Синедриона (върховен трибунал на евреите), Исус три са повдигнати обвинения (Лука 23: 2):

Следва да се припомни, че еврейската държава винаги е била чисто теократичен (теокрация - "притежание на Бога"). Исус е арестуван и съден от Синедриона, но присъдата му е била да бъде одобрено, преработен или отменена от съда на Римската Пилат Понтийски. По това време, когато Рим направена от Палестина васал си, правото да съди евреите избра Рим.

От този вик, повтори няколко пъти в четирите евангелия, придържайте морални обвинения уши - първият и основен. Въпреки това, Пилат Понтийски не ги счете за добре, за да Го предаде на разпятие. Но за евреите е наказуемо с разпятието не е предназначен да се разлива потомството му. Това е отговорност на евреите са били инструктирани да се разпределят по рода си на земята. Ето защо евреите с такава омраза викали: "Разпни го!" За корумпиране студенти изливат в тях семе.







Вече е ясно, че няма нарушение е, че на първо преминаване изречение, а след това да декларира вината. Това важи както за съда prevosvyaschennikov евреи и римската двора на Пилат Понтийски. В началото на п. д. както съдилищата и юдеите, които настояваха, "Разпни го!", и това беше абсолютно ясно след дълго litsezrevshimi този странен група от 13 хомосексуалисти, които на закона римски и еврейски разпнат за педерастията, което елиминира необходимостта да се декларира вината, че и толкова ясно, ако вдигна наказание - разпъване на кръст.

Всичко това, съчетано епизоди на педерастията Христос (Матей 9: 14-15 И 26:20.). Въпреки безкрайно пренаписване Евангелията, известни доказателства, не корозират. Плюс това, няма никакво осъждане на хомосексуалността от Исус и липсата на нормални мъжки мотиви Христос дори една жена.

Активни хомосексуалисти (като Христос) разпнат в пряк Т-образен кръст с лице към публиката. Пасивно (като Андрей Pervozvanny) разпнат на наклонен X-образен кръст прякор Андреев, обратно към публиката. Между другото, Андрея Pervozvannogo особено почита РПЦ. Според легендата, той е бил воден от викингите на гърците, и навсякъде в Киев и Новгород силно ангажирани в насърчаването на християнството и педерастията, без които е живота си след среща с Исус не е представена. По пътя обратно, че е в състояние да улови и разпнат на кръстче.

Християни носят кръста - символ НАКАЗАТЕЛНА педерастия.

На Петър сигнализирам българския военноморски флот Андреев педерастки син флаг е бил поставен. При Елцин, той е възстановен. В ROC кръстче лъч или половин Андреевски кръст е признание, че сам Исус не е бил склонен да остане от време на време "жена ми". Но най-интригуващата британски флаг, при който активното директен кръста се намира на пасивна Андреевски кръст.