За когато момчетата са в очакване на момичето да направи първата стъпка

17/01/13, Иляс K
и които биха искали да чуят думи като майната ви побърквам и т.н., а дори и позор за всички. Ако сте приели първата стъпка ми се струва, че 50-50 може да се отрече, самите момичета понякога се взират в мен, но аз не исках да се направи първата крачка, защото в никакъв случай аз отказах, аз мисля така.04.03.13 АКО
женски пол, какво все пак искате да бъде победен като средновековната кула? или по-скоро като dvadtsatipervovekovye трупи. така че трупи или хора? половете? приятелка, не ви ли е срам, като разсъждение, който копае себе си честно завладява гроба в този Barshchou робство.

29/07/13, delOk
вбесява стереотипа, че мъжете на инициативата трябва да идва! Каква глупост! като момичета, момчета, също могат да бъдат срамежливи, за да бъдем нерешителни. това е нормално! но има и момичета, които изглеждат да има собствен "код", те започнаха да играят, като цяло, гордостта, когато вместо да помага плах човек и да вземе тази първа стъпка, а след това да имат достатъчно време заедно, ходене, ползват, да споделят мисли, тайни, да бъдем заедно и така нататък, момичето обикновено се занимавам с глупави аргументи и убеждения, се твърди, че той (мъж), трябва. По дяволите, каква е разликата, който прави първата крачка. че ако не вагината си му дава специални привилегии по тези въпроси? тези момичета, явно свикнали да следват собствените си стереотипи, а не желания.

29/07/13, serpet
Дезоксирибонуклеиновата киселина, слушай, армията не искате да отидете? Лично аз имах късмет. Аз служих при мирни условия. Но някои хора не го правят. Месечен от нея mlyat.

29/07/13, serpet
Дезоксирибонуклеиновата киселина, не исках да те нараня. Само си помислете какво чаровна, любов - това е прерогатив на жените. Прекалено прояви на привързаност за един човек, не е съвсем приемлив. А вие момичета, това е досадно.

25.09.13, Демиан nonpoor
Е, нека го чака. Те няма да чака. Но всички момичета пред мен луд и да вземат първата си стъпка и публиката зад мен вървят около. Мечтая за милиони жени по целия свят. И те са глупави умници запушени.

25/09/13, цифрови B N
Мразя стереотипи. Защо е задължително момчета трябва първо да се обърнат? също, има и такива, които се страхуват да дойде сред нас, защото аз не искам да се изпрати до три координати, се страхувам, че злото се разбере, че подигравки, но никога не се знае това. Както и да е, в момента всички от равнопоставеността на половете, така че нека да дойде при нас на едно ниво с момчетата!

10.05.14, Sibestia
Е, аз съм момиче и аз не искам да чакам за времето в морето, докато някой не е достатъчно смел и да кажа) са избрани от кандидати. Това звучи като нещо не е наред, че те - неща, които можете да избирате? Аз счетено за необходимо и ще предприеме първите стъпки, и да откаже - не е голяма работа.

05.11.14, г-н Дред
Дами, да ми обясни, защо, по дяволите, си направил, за да направи това, което сте решили някой се нуждае от нещо. във вашите nemladencheskie години, време е да се стигне до осъзнаването, че никой не дължи нищо. Инициативата, по-специално, първата стъпка - личен въпрос. Вие искате - не искам - не го правете. Но аз лично не виждам нищо престъпно в това, когато сте в движение идва от момичето. Вие със сигурност може да ми каже, че аз не съм човек, но ако това е основният критерий за мъжественост за вас - просто тесногръди хора. Разбирам как се чувстваш за всичко това, но в живота си, че би било полезно поне да направи нещо, а не само тласък на краката и паразита.

05.11.14, Aaandreiii
Бих za.Pobolshe като parney.Chto да започне повторното арогантни жени като същества по отношение на muzhchinam.Paren всички трябва. и това е унижение ", за да възникне" .Zhenschiny също искаме техния пол и razmnozheniya.Nado perevospityvat.Nadoelo им пищи, че "няма реален muschschin", "годни не отговарят на тях." По дяволите, да се срещам с хора, с които искате, нищо лошо в опитите. Така че бързо да намерите някой hochesh.Pora прекъсне тази полемика религиозната обстановка.

09.11.14, mthz маце
Pfff. И с право, защото, ако някой от тези изроди бездомник написали наглостта да дойде при мен, ще бъде незабавно изпратен в груб начин. Надяваме се, че след като той някога загубен, че желанието и тя ще се превърне в един гей мъж, знам, че много такива примери. Моят приятел е така навсякъде се влачат след нея като куче, безшумно красноречиви погледи. Тя има от нея буквално обръща гръб, тя не знае къде да се измъкне от него, така че да не види лицата си. Тя е на път да се превърне в полицията, че той бе отстранен от нея най-накрая. Но той, горкият, подозирайки нищо я чака "първа стъпка".

05.01.15, Aaandreiii
Защо, с такъв (което отхвърля правилата на образованието въз основа на религия и не я помисли за срамно, ужасно) и приятна obschatsya.Oni специално знаете кой тип мъже смятат, че nuzhen.Ya е най-правилно, когато една жена избира тези, които го nravitsya.Chem след това, когато се приближава сто души, а тя се обиди "принцеса", които не се вписват и остава в itogn не schem.Suka не искам куче не vskochet за народната мъдрост, от която slkeduet че тя трябва да бъде първият, който показва жена, която иска и ulyudey zhe.Eta религия толкова шибан всички с п г на снимачната глава.

05.01.15, Aaandreiii
Аз говорих с такъв (което за първи път започнах) и на тези, които се показа initsiativu.Pri идентични външни данни съвсем ясно ми избор ще бъде за този, който е първият, който комуникира (не "скочи на врата му" (с)), както и от това, с което започнах, както и че е твърде дълъг, за да бъде безразличен игра, изпратете nafig дори и да е много по-добре и няма да "спечели" (т.е.. Всъщност унижен) .Те по-горещо и активна, което означава най-малко секс с тях и още по-интересно за всички други въпроси, е необходимо темперамент и инициативните дори zhenschiny.Nikom в infantilka чака пълно обслужване и поддръжка на мъжете са не само несигурен nuzhna.Esli мъж, който я иска да се privezat obrazom.A като жена и трябва да бъде в състояние да произвежда храни и за защита на децата, че в животинския свят, че хората също и не седя и списания разглеждат и богат принц Папич zhdat.Edinstvenny период, когато жените имат право да бъде слаб и е слабак бременност.1.8.15, отидох да видя написано
Мисля, че зависи от ситуацията. Има много активна по отношение на среща с момиче, което не е трудно да присъства на първия и започвате да чатите. И в много случаи това не е изход от всяка претовари и дори помага да спечелят някои доверие.

01.10.15, Oleg012
Аз не виждам нищо лошо в това, че ако първата инициатива в отношенията ще се прояви жена. Ние defetsit нормалното население от мъжки пол, а не алкохолици / наркомани и изроди, и жената има повече от достатъчно, така че трябва да си се интересуват от един нормален млад човек, а не да чака, докато пристигне на принца. Да, и ние живеем в XXI век, като можете да живеете древните стереотипи?

01.12.15, bk0900
съдейки по броя на права и привилегии, които разполага с модерна жена, тя не е просто човек, а супер-супер-чудовище, а идеята е, че те трябва да работят усилено, за да се разтоварят автомобили, изграждане, ни предпази от гърдата на врага. но в реалния живот това не е така - просто ей така недостатък, тежък, неприятен и лош наведнъж - не е себе си нещо, което zenskoe zenchina себе си. т.е. леля може vdarit 25 пъти мъжът между краката му, и с мъжа все още остава виновен. като цяло, за лайна, работа и пот, създадено от човека, жената е създадена, за да бъде schastlivoy Schaub - тези думи на милиони български жени. на Запад почти същото или по-лошо.

01.12.15, bk0900
това е точно това, което се отписали жена в дясната колона. позиция е изключително слаб и безвреден за модерната жена. но дори той podverzhdaet 300% всичко написано по-горе. и това е за по-силния пол - например, непрекъснато чувам, че една жена сега - по-силния пол. Един ден по първи канал на всички известната леля име Khakamada каза цялата страна - "жената е по-силния пол, а мъжът -. Това е най-слабият пол и безполезна гадняр" тук, така че (((а ние всички се наведе, работим усилено, изграждане, да ги защити.

11.16.15, Металист от провинция
В червената колона по темата, като винаги е убедителен аргумент и адекватна! Е, по същия присъщата природа бу бу бу. Ние не сме в пещерите в края на краищата все още живее. Като цяло, изглежда, че това е само един човек трябва да бъде. Наистина красиво момиче се няма да работи! такъв човек дойде при мен и някои от тях аз не шият за лицето ми функции са били. Първата стъпка направих няколко пъти и блудниците, а не обичайните момичетата. Южна Корея и Съединените щати например самите момичета са подходящи за среща с приятели. И ако devushkek нетна още има да дойде, и това може да бъде. А най-подходящ за дългосрочни отношения с изтъркан някой до вас. Аз не мисля, че акт на човека.

MalayaNastyushka. 10.29.12
Да го kapets момчета мислят, че тя трябва да направи първата крачка, че ще купят цветя и коленичи, да точно сега побягна bliin: ДД Това вие трябва да направите, "първите стъпки", а не ние, момичетата.

Дезоксирибонуклеиновата киселина. 29/7/13
Момчета, вие не ohrineli? а. макар и защо, нямам нищо против. нека да ни се промени: ще направят първите стъпки, за да Ви предложим само да се оженят и искате да! и имате деца, и да умре по време на менструация. привеждането в съответствие на стандартите? Съжалявам, разбира се, но просто ме кара да се ядосва!

Солен Durso. 09.02.13
Мразя, когато момчета са в очакване на момичето да направи първата стъпка. Моите принципи и възпитанието не ми позволяват да направя тези стъпки. Това е привилегия на мъжете. Мисля, че инициативата трябва да дойде в края на краищата от тях. Докато тук тя вече няма да стъпите на гърлото, че неговите принципи и първата пише на един млад човек, който ми липсва. Аз не знам как той ще приеме. Страхувам се, че току-що се повиши самочувствието му и да стане безинтересна за него, защото този човек за себе си и така повече мнения. Но нямам избор, се яде от вътре е било на шест месеца, аз мисля за него, и вече нямаме сили да го издържи. Аз пиша, защото се надявам, изведнъж, той се страхува да ми пишете. Преди това многократно съм действал с него и му казах нетактичен всякакви лошотия. Ето сега, за да съжалявате. За мен тази стъпка е еквивалентен на се налага да отида и да се мотае себе си на крушката в тоалетната. Никога не съм мислил, че ще отида в това. Ако само, че е щастлив за това, но по-добре - много, много, много щастлив. Ако само.

скитник. 10.27.13
Да, по някакъв начин се е случило в природата, че мъжете са загуба на равновесие върху себе си ухажва женската и се опитват да се моля. И какво по дяволите сега жените са принудени да работят за хората, а не по друг начин - не знам.

Г-н Гонт. 05.01.15
Не подкрепям мнението, че, те казват: "Ти си един човек, трябва да спечели една жена, да бъде човек, mleat", но. момчета, а Rolling Stone събира не мъх, и ако наистина имате нужда от малко внимание EOT, тогава седнете - това е най-безполезен стратегия да привлече вниманието й. Някой спомена тема страх от отхвърляне - да, това е, но колко момичета не могат да се чувстваш? Напротив, нашето общество е подредена така, че мъжете са представени много по-взискателни, отколкото при жените, и момчетата се притесняват, провалът е много по-лесно - винаги можете да намерите извинение, че момичето, например, Mercantile кучка, който се нуждае от олигарх до пръсване с долара в чантата си. Момичето често са по-емоционални, отколкото при мъжете, а в случай на отказ може да реши, че е грозна или нещо друго от вида, а просто "затворен".

Разбойник от приказките. 05.01.15
Аз не спре umilyalyatsya Andreikov възклицания. Ах, "себе си знаем какъв тип мъже искат" - и че сега, хвърляне на врата си първият представител на "своите" черти на лицето? Въпреки, че тя не е човек, но аз съм сигурен, че много от това трябва да повръща. Ако само човек ловец и воин, както създаден по силата на природата-майка (която е посочена тук са някои от тях, нека не сочат с пръст). И не инфантилен sopelki, че нищо не е в състояние да отидете на нападението, все още чака за морски времето за. Е, чакай, чакай) Аз ви и чака предполагам за нещо далечно подобие на женско Хомо Сапиенс с мазна пъпчив задник, а? (Отново, показалеца, за да отстрани.) В крайна сметка, тънък и привлекателен момиче, като правило, по-скоро себе си ценен, за да бъде окачен на шията на чудо на мама, когато пълните предложения от силни и не се страхуват от мъжете инициативи. "Bitch не skhochet - мъжки не vskochet". Въз основа на своята логика, историята на изнасилване трябва да бъдат премахнати от Наказателния кодекс, тъй като всяка "нормална" момиче - по подразбиране похотлив мазнини мадама.

Vikont Валмон. 01.07.15
Не е фактът, че момичето, което направи първа стъпка, постигане на реципрочност и момчетата след това да се преобърне CDA пленителни височини, има дори принцесата rasprekrasno надмине самодоволни.

Джулия Jankelson. 01.07.15
По мое мнение, този вид тема в поредица от които трябва да бъде на първо място, много спорен. От една страна, първата стъпка е proyavleine човек е мъжки качества. От друга - там все още е твърде лесно да се спре навреме. Ако тя каза не на няколко пъти, че не може да се струва набутам като резервоар и да продължи да се получи един мъж. В същото време, аз не вярвам, че инициативата за посрещане трябва да идва изцяло от момичето. И все пак, отношенията на двама души идват, защото мисля, че инициативата трябва да дойде от двете по-малко еднакво. Защо написах все още е в червената колона, така че просто защото мисля, че човек трябва да поеме инициативата и да се опитаме poznakomttsya, но не трябва да се налага във всеки случай. На първо място, ние трябва да станем приятели, намиране на общи интереси, и едва след това се говори за връзката.

Нова музикант. 01.12.15
В продължение на векове обичайните, момчетата предприемат първата стъпка себе си, и който е там винаги казва, че той е силен пол и така нататък, така ?? бъде по-силния пол, направи първата крачка сами

V1S. 24/3/15
Ооо аз имам това! И най-важното, че е очевидно, че ми хареса него вече е достигнал до това се караше (добре, нещо като лека безобиден флирт), така че не! Не съществува ограничение, само за да се получи цветя или дори бе, защо не просто да zaymomsya пол тип въпрос вече. Направих за равенство все още.

Незадоволително. 12/04/15
Глупаво е да се изчака за действия от страна на момичето. Той може просто да не забележите и да оставите, може би завинаги. Да, може би тя има приятел, не можете да го ползват, но никога не се знае, докато не опиташ. Ако едно момиче наистина харесвам, тогава ще трябва да се действа веднага. Но "ако решите да продължите, затворете вратата, за да се съмнявам."