Тълкуване на сънища тъмнина по време на сън, което мечтае тъмнина

От незапомнени времена хората се страхуват от тъмното, разпръсквайки мрака по всеки възможен начин, защото тъмнината е страшно и обезпокоително, повишаване на повърхността на отдавна забравени страхове. И това, което тя може да мечтае? прогнози устни не са оптимисти изобилстват. Например, непрогледен мрак, който е мечтал да спи, линейки проблеми обещания. Но не се плаши преди време в сън тъмнина не обещава само мъка. Не забравяйте, всеки детайл е измислил, погледнете в съня книгата, а след това осъзнавам, че същата съдба е подготовката ви.Какво за вас тъмнина

Тъмнината в стаята

Но ако в стаята освен тъмнината все още е студено, животът е подготовката ви е трудно да. За да се измъкнем от тази ситуация няма да е лесно, по начина, по който ще се сблъскват с много препятствия и врагове просто се радвам, че ви спъне. Но получат сила, да бъдат смели и търпеливи, казва Universal мечта. зад не успее без тези качества оставят труден период.

Гъста мъгла, която не се вижда дори и собствените си пръсти предполага, че животът ти си в състояние на неопределеност. Най-непробиваемата мрак, толкова по-трудно е да се състоянието на реалността. Вие не можете да се справите? Не се опитвайте да разреши всички проблеми на себе си, се свържете с вашия приятели, роднини и колеги. Те няма да се оставят на произвола на съдбата.Downers често са много непостоянни в своите интерпретации. Така че, мечтата тълкуване Хасе твърди, че тъмната къща в съня обещава спокойствие и благополучие в действителност. По мнението на Нина Гришина, този символ предупреждава за близък загуба.

Тъмнината отвън

Какво за вас тъмнина

През нощта тръгна надолу по пътя? В действителност, да се намери нещо изгубено. И ако не сте ходи сам, погледнем по-отблизо в тясно сътрудничество, за да му спътник - е някой, който в действителност ще ви помогне да се справи с трудностите, която пада върху главата си.

И това, което може да мечтае една дълга нощ, която не ще се промени в светлата част на денонощието? Според съвременната мечта книга, в живота ви ще трябва да почака за трудни периоди. За да се справи с тях сама ще бъде почти невъзможно, така че да помоли за помощ на човека, който е искрен и всеотдаен към вас.

Ако мечтаете сте имали възможност да гледате непроходимия мрака на прозорец добре осветена къща, а след това в близко бъдеще, не трябва да очаквате проблеми, вие сте защитени от тях. Но беда може да докосне някой близо до вас. Не оставяйте тези хора в трудни моменти, съветва Shereminskoy мечта книга, и не забравяйте да ги протегне ръка. Но след като помощ може да се наложи да имате.

Какво за вас тъмнина

Според Густав Милър, в съня тъмнина то предполага, че сън - хората са много доверчиви, особено ако той не може да намери пътя си към светлината. Вие не трябва да вярвате на всичко, което чувате - около пълен с лицемери, завистлив и зли хора, само, само чакат да удари по репутацията и доброто му име.

Ден на съня от понеделник до вторник изразява креативността на сънуващия. Като правило, това е ярък и емоционален. Тук си струва да се обърне внимание на поличби. още