Татуировка котка - важно за момичета и момчета (снимки, скици)

преднамереност и способността да се блестящо преодоляване на трудностите;

вярата в девет котешки живота и прераждането на.

Мъжете, също нямат нищо против образа на животното. Те избират натуралистично изображение или такива, които може да се направи по образа на котката на побойник, улично котката. Най-силния пол обича татуировка на рамото, гърба и ръката от китката до лакътя.здравина и prytkost;

познаване на собственото си превъзходство, но не и доказателство за това.

Как да приемате образа на котка по различно време?

скици на котки
Най-котка обичан и почитан в Древен Египет. Тя се счита за победител на тъмните сили, пазител на луната е символ на майките, плодородие. След смъртта на мумифицирани котки често, те се поклониха, те са вярвали в магическата сила. Тези животни са толкова ценни и защитени, че в един момент те са били дори забранено да се изведе от страната. За нарушение на законите на котките виновните може да бъде наказан до смъртното наказание.

В древна Гърция, котката имал подобно значение: символизира женственост, нощ, луна.

В Индия котката пази в храма. Тази традиция е оцеляла до наши дни.Китайски и японски култура даде котки сила за късмет, който най-добре се запази топлината на огнището.

В света известен със сиамски котки от Тайланд. Отношение към тях е много подобен на древните египетски.

Сред европейските нации котка също е доста известен и влиятелен характер. Например, норвежката богиня на любовта, Фрея винаги е бил заобиколен от котки, тъй като Те я ​​взе в колесницата си. През Средновековието, католическата църква обявен съучастници на вещици котки и да ги насърчават да изгорят на клада. Добре известен исторически факт: през XIV век, тази ситуация се превръща в голяма чумна епидемия. Разбира се, това не е единствената причина за епидемията, но фактът, че плъхове, без да котки svoevolnichali и отгледани много по-активна - общ аспект.

През ХХ век в целия свят са изразили своята любов за котки американци. Те започнаха да доведе до художник портрети татуировка на домашни любимци с искане да се направи същото татуировката.

Популярни снимки на котки за днешните татуировки:

Египетски класическа на жанр, представен с удължено тяло и усукана опашка, въплъщава всички качества на животното е описано.

Cheshire Cat е известен с елегантния си усмивка, философски разсъждения и способността да изчезне, оставяйки следа от мистерия. Тя носи силата на доверие, хумористичен отношение към живота.

Съскане котка с извит гръб способност и готовност да се застъпи за себе си.

Скачането на котка способността за преодоляване на всякакви трудности.

скици на котки
Сред най-популярните образи намери котенца, анимационни герои, котка с крила, черни котки, крачетата и котешки стъпки.

знаменитости

[The_ad ID = "2380"] [the_ad ID = "2379"]