Изкушени учител ученик не крие афера с учител - общество

"Понякога той щеше да се хвърли една или две години. "

Учителят на Волга, който е обвинен в корумпиране на 15-годишен студент. Той заяви пред репортери, че инициатор на самия роман е ученик: мъж интересуват от нейните татуировки, една кореспонденция в социалните мрежи. В 28-годишната учителка има сериозни планове за тийнейджъра: тя го запознава с децата си, а не да се очаква такъв човек се премести в апартамента си. Фактът, че момчето е само на 15, учител се твърди, че признава само когато връзката им отиде твърде далеч. Дотогава човекът е лъжа, че той вече е бил 16 (в българското право е възрастта на съгласие - "MK").Как да я съблазни учителя

На страницата в социалната мрежа на Александър (име на тийнейджър се промени), повече от 600 приятели. Освен това повечето от приятелите ми - момичета.

- Саша - мъж весел и общителен, той харесва много - отвори с кореспондент "MK" един от приятелите на младежта.

Въпреки това, точно това, което един млад мъж, привлечен от момичетата, никой от приятелите му, за да се отговори и не можеше.- Е, той е силен, красив. Не, със сигурност не един, той е в компанията. Но той не знае как да се намери тема на разговор, много шеги.

- Той също така пише на рап, подобно на много от песните му - каза друг приятел на Саша.

На страница момчето му пише за себе си:

Основното нещо в живота - слава и влияние.

Важно в други - на красотата и здравето

Пушене и алкохол - положителен.

Някои от приятелите й Man знае за любовната му история с преподавател. Той тайна на тази връзка не се прави.

- Той ми писа в социалните мрежи, ние започнахме да говорим - това е по принцип не скромно, ние говорихме за всичко. Веднъж го попитах дали той е имал приятелка? Саша каза, че има и, че тя е по-стара от него. Тогава той ми каза, че си на 28, а тя учител. Аз, разбира се, също е шокиран. Попитах дали това е много объркващо? "Не, аз бях щастлив с всичко. Обичам я много. "

Между другото, това е възможно, че студентът наистина може да лежи на учителя за недвижими тяхната възраст. Най-малко един по-запознати 8-грейдер каза "MK", ​​че понякога Саша ще се добави една или две години.

- Срещнахме се на улицата преди шест месеца. След това трябваше да се превърне 16, а Саша каза, че той вече е 16. Установено е, колко много всъщност години, чрез общи приятели. Но аз правя нещо върху барабана, той е нормален човек. 15-16 - каква е разликата?

Също така мисля за и много потребители на социални мрежи. Освен това, веднага след случая беше оповестено, групата се появи в интернет в подкрепа на учителя. В един от тях дори предлагат да чип в по адвокатът на учителя.