Тайните за това как да се направи един мъж доволни в леглото у дома

Колко бързо се увери

Като единствената - идеал, към която всеки съблазнителка.

Мъдрите жени знаят как да винаги да бъдеш обичан и съкровено за избраната от него.Малките "трикове" и знанията за това как да се направи един човек с удоволствие в леглото и в живота, може да поддържа хармония и чувственост, дори и в дълготрайни взаимоотношения.

Как да си направим хубав човек: психологически тънкости

Учените са доказали, че жените са по-чувствителни и впечатлителни, а мъжете - са по-малко уязвими, изчисляване, хладнокръвен. На практика нещата са малко по-различни. Представители на силния пол е не по-малко от половината от емоционалното им нужда от нежност, грижа и обич. Комплименти да слушат или да се хубав подарък, защото те също не би имал нищо против. Ето защо, психологическите "трикове" трябва да се обърне специално внимание.

Уважение. Дори последната губещ цъфти до него почитат жена. Известно е, че за дамите-важната грижа за втората половина. За мъжете, прякото доказателство за любов - уважение. Важно е да се вземе позицията си в живота, мнения, приятели. Симпатизира на личното пространство, интереси и навици.

Редовни обиди и опити да се принизи, несъвместими с понятието за такт, така гневни изказвания трябва да се оставят за себе си. Жената да се чувстват сигурни и щастливи само уважаван своя избраник, така че при липсата на този важен критерий в отношенията трябва да се мисли за разделяне.

Предупреждение. Строг контрол е в състояние да изплаши всеки. В противен случай, ситуацията с ненатрапчив грижи. Въпросът за това как мина денят ти, или който спечели през вчерашния мач, дай един човек да разбере, че той се интересува от своята любима. Избрана болен? Кой ще се готви бульон и podotknet карирана не е очарователна приятелка?

Не се нередно да изразяване на интерес под формата на флирт и кокетство. Мъжете обичат инициатива на жените и игриво! За да се поддържа интерес към връзката трябва да намери сили и време на дневна база на какво да обърнем внимание на обекта на обожание. В противен случай, забравил партньор ще започне да го търсим на страната.

Комплименти и ласкателство. Кой казва, че само жените обичат ушите? Представители на силната половина на човечеството напразно и се нуждаят от одобрение, възхищение, комплименти. Целта на похвала може да стане черти на характера, външен вид, поведение. Подходящ и изтънчен ласкателство (да не се бърка с очевидните лъжи), в която способността да се избере да бъде леко преувеличени.

Подаване. Природата определя ролята на мъжете като доминиращ. Той трябва да се чувства важен, дори ако по-голямата част от решенията се вземат от втората половина. Вярно женственост е неразделна с умерено послушание и способността да се правят компромиси, така че тяхното упорство трябва възможно най-често, за да усмири. Няма значение кой притежава решаващо мнение. Основното нещо е как една жена е на баланс на ролите в семейството. Един мъж може да бъде под чехъл за любимия си, но чувствам, че трябва в същото време в отношенията доминиращ.

Как да си направим хубав човек: съвместен живот

Enchant харесваше е лесно, но за да се уверите, че той е добре и удобно, вече под въздействието на силата на всяка съблазнителка. Представители на силния пол комфорт, както и да живеят заедно, те имат определени изисквания.

1. Fed. "Начинът, по който към сърцето на мъжа е през стомаха му." Добре известната истина е вярно на 100%. Не е задължително да излезе с невероятни рецепти - дори пържени картофи и вкусни торти, приготвени с любов, да помогне завладее сърцето на мъжа.

2. Романтика в дома. Смята се, че се грижи за обекта на любовта е на човека. Въпреки това, силната половина на човечеството, също нямат нищо против да се движат SMS, сладка бележка с признаването или хубав подарък. Поддържането на романтичния "духа" насърчава хармония във всички отношения.3. Comfort. Много ергени, които живеят в домовете си, като мечки в рова. Разпръснати неща объркани чорапи, неизмити чинии ... Появата на жените в дома е свързано с ръководството на уют и комфорт в корпуса, не е чудно, нежния пол се наричат ​​"домакини".

4. Лично пространство. Всеки има нужда от уединение за себе си. Важно е да се предоставят на избраното време за лични интереси и хобита, като развърза досадно управление. В по-свободен човек се чувства, толкова повече той се привързва към своята любима.

В началото на връзката е малко вероятно някой би си помислил да се провери на любимия си "годност", в икономическата реалност. И все пак, феновете на леност и egoistok сравнително по-малки от тези, които предпочитат сутринта, за да постави на ризата изгладена втората половина, и да се върне у дома през нощта, когато е вкусна, добре нахранени вечеря.

Пране, гладене и готвене - незадължителен действие, но това, което човекът не бил доволен, изпрани и събира в един чифт чорапи, гладят неща и прясно приготвена храна?

Раду изглежда или как да се направи един човек доволен от външния си вид

Жените са чували много за това какво хитра прелъстител е длъжен да отговори му Вярвайки в секси дрехи, грим и елегантен стил. Това със сигурност е опция печеливша, но неговата постоянна поддръжка е почти невъзможно. Въпреки това, дори и в дългосрочната връзка една жена трябва да е красива. Какво да търсите при мъжете?

• Косата трябва да се мие и подредено. Небоядисани корени, преплетени нишки и пърхот може да плашат най-упорит ухажор.

• Ноктите трябва да са чисти и спретнати. Заплетена маникюр - прищявка на жените, мъжете обикновено забелязват скъсване или лак светъл киселина.

• добре подбрани дрехи подчертава достойнството и да се скрият недостатъците, също привлича силния пол. Тя трябва да е чист - скъсани и мръсни маркови продукти са по-нисши чиста и изгладена гардероб позиции, закупени навсякъде на пазара.

• Една жена трябва да мирише вкусно. Нито един от духовете не може да "убие" миризмата на пот и немити тела.

• Всеки човек си предпочитания параметри на женски фигури. Някой, който обича да се тънки красоти, различни хора и момичетата с "великолепни" форми. Въпреки това, на пропорционалността на тялото, неговата краткост и твърдост, насърчавани от всички, без изключение.

• Почистете и добре поддържан кожа да е атрактивен и без грим. Проблемите, които не могат да елиминират жената, трябва да бъдат решавани с помощта на експерти (козметик, дерматолог).

За винаги изглежда добре, не е нужно да присъства ежедневно салони за красота и стоя половин ден пред огледало. Достатъчно, за да се поддържа редовно на чистотата и красотата, постоянно дава грижа е най-малко един час на ден.

Не пренебрегвайте достъпни само за представители на красивата половина от човечеството трикове. Дантела бельо, секси чорапи, тънки токчета и други "неща" влудяващ всеки човек! Съблазнителен гардероб елементи могат да добавят страст в една връзка като представлява мини и "опитни" двойки.

Как да си направим един човек доволен в леглото?

Представители на силния пол бързо "Завод" и не изискват дълго време за подготовка на любовния акт, както партньора си. Но това не означава, че е възможно да се лиши избраната от него любовната игра и игри. Еротичен танци, релаксиращ масаж и целувки правят съблазнителка в очите на любим човек още по-желателно.

Студената и затворен по време на секс партньор понижава самочувствието и интерес към мъжете. Осъзнаването, че през втората половина на изпитва удоволствие по време на интимен контакт, дори и повече разпалва страстта любовник. Трескаво крещи и преиграване, разбира се, не е необходимо. Но замрял стонове, едва потиснат писък и други прояви на огнена емоция ще карам партньор луд.

Колкото по-активна и уверена импулс любовница, толкова по-желателно е в очите на мъжете. Не се срамувайте от чувство, може и трябва да се каже за любимите си еротични желания! Но липсата на инициативи, за да се отрази на доверието в сексуалната привлекателност на партньора за жените.

Всеки човек има в магазин любов сценария, който той иска да реализира в живота. Като общо правило, фантазии прост дизайн: секс с камериерката, на обществено място или в белезници. За да се реализира мечтата на еротичен партньор не е трудно, освен смел ход ще помогне разнообразие в интимния живот, а една жена - да се почувства още по-желателно.

Партньор на голи възбужда тялото и луд човек, така че не се скрие под завивките и изключване на всички светлини по време на секс. Комплекси, свързани с несъвършенството на цифрите, то трябва да се отстраняват заедно с дрехите. В пристъп на страст любовник не забележите, целулит или стрии, като образа на една жена ги възприема цялостно. От срамежливост и плахост в леглото трябва да бъде изоставена. Експериментирайте с пози, въздействието върху ерогенни зони на партньора, не се свива от орален секс и фантазии на мъжете си, а след това ще ви отнеме по-добър любовник.

Работата по подобряване на отношенията и в науката за любовта, за да помогне винаги да държат интереса на обекта на обожание. Въпреки това, теоретични знания за това как да се направи един човек с удоволствие в леглото, така и извън него, не е достатъчно, без искрени чувства и емоции. Любовта, да се отпусна по време на секс, доброжелателен общество, бизнес къщи, внимателни към избрания един и той е никъде не се ходи никъде!