Защо не можеш да погледнеш в огледалото - народни предзнаменования

Според общоприетото схващане - огледалото, това е паралелен свят, който поддържа много по-необясними, неразкрити мистерии. В края на краищата, те не просто отразяват света около нас, и за абсорбиране на себе си в енергийния сектор, която изпълни цялото пространство те заобикалят.Ето защо, магически дисциплини експерти не препоръчват да купуват този продукт, изпълнен с история на някой друг, тъй като тя е погълнала енергията на другите. С поглед към себе си в нея, човек се осъжда да неизвестните обрати на съдбата.

Не гледайте в счупените огледала

Защо не може да има пред огледалото

Защо, ще попитате вие? Защото в руините на един човек вижда себе си на вноски, това означава, че енергията е "разделно" един от друг. В резултат на неговата карма е толкова отслабнала, че човек е изложен на него започват да се придържат всички неуспехи. Нещо повече, човекът, поглеждайки към счупения повърхността, бедствието ще се стреми колкото е 7 години.

Ако е счупен. веднага след това се предприемат действия, или "тънък" енергия самата не може да напусне дома си. Това ще доведе до факта, че някои от потоците "проникне" не е само един, който погледна към парчетата, но и за всички членове на семейството. След това ще страдат всички хора, които живеят в тази къща.

Внимание! Чрез фрагменти докосва само с ръкавици! Опитайте се да ги помете с метла да копая, в противен случай се свържете ще привлече още повече неприятности, отколкото хората, които вече са се качват.

Най-опасни са предмети, които са "виждали" безкрайни разправии, скандали, промискуитет. И още по-лошо - мракобесие. Затова, купуват само нови елементи, без да погледне в огледалото разбити!

Но ако все още са го разбити, а след това се каже следните думи: "Огледалото се счупи, слуги проблеми (име), не докосвай!"

Предразсъдъци или не?

Защо не може да има пред огледалото

Казват, че не можете да се погледнете в огледалото, когато плаче. Защо? Защото огледалото ще "помни" Плачеш ли, нещастен. Тогава съдбата може да се обърнеш, така че винаги ще се притесняваш, скърбят.

Но има и друг вяра: можете да плаче късмета си, щастие. Ако смятате, че в такива легенди, а след това, когато започнете да реве, не изглеждат вашите разсъждения. И когато сълзите пресъхват, погледнете себе си, да се коригират грима.

Опасният нощ отражението?

Защо не може да има пред огледалото

Защо не трябва да се погледнете в огледалото през нощта простор? Според древна славянска легенда, през нощта тя отвори вратата към нея по различен, непознат свят, контролирана от тъмните сили.

Тя се казва, да напусне душите на мъртви хора. Вярно или не, никой не знае точно, но все пак е по-добре да не се изкуши съдбата си. Така че, през нощта, не се опитват да се види отражението си. Според легендата, той е особено опасно за 24-00 до 3-00, като същевременно продължава "час на дявола". През това време, в отражение дори можете да видите на дявола.

И, казват те, можете да видите на злите духове през нощта, и се среща с тях не е добър. Те идват от паралелен свят, който подхранва енергията си. Тази енергия от която се нуждаят, за да получите в нашия свят.

И никога не влечуго пред огледалото.Колко време можете да погледнете себе си, в тайнствената шир?

Защо не може да има пред огледалото

Защо не погледнете за дълго време в една гладка повърхност сребро? Според знак - човек започва да остарява бързо, от друга страна, огледалото се енергия, разрушава защитната обвивка.

Поради това, както често може да изтрие гладка повърхност. Тя нямаше да лоша енергия.
Никоя жена не може да устои на изкушението на дълго време да не се възхищавам на отражението си.

При приближаване огледало. Честит усмихва, бъдете сигурни, че сте най-красивите, най-любимите! Тогава няма да има значение колко време ще трябва да се върти това нещо.
Сега, за формата, размера и местоположението на обекта в апартамента.

За създаване на добра енергия. купувам сребърен кръг обект или овална форма, така че всички членове на семейството може да се видят в пълен изглед.

Тези елементи могат да бъдат окачени във всички стаи с изключение на спалните. Банята също е невъзможно да се избегне този въпрос, погледнете в себе си, той се свързва с неговата "I", възстановяване на хармонията на душата.

Да не се яде пред огледало

Защо не може да има пред огледалото

Според едно тълкуване на волята, когато ядете пред огледалото, може просто да се яде собственото си щастие, както и паметта.

Има и друга интерпретация. когато човек яде пред огледало, тогава той може да загуби своята красота, здраве, тъй като те се вливат в друг свят.

Диетолозите съветват да не се да има огледало по темата. Това пречи на храносмилането, а вие не се контролира количеството на храна яде. Затова е по-добре да се яде на масата, да не се изкуши съдбата.

Защо децата не трябва да гледат в огледалото

Защо не може да има пред огледалото

А вярата, че бебетата не могат да гледат на този сребърен предмет, все още живее. Този въпрос винаги е бил смятан магически, свързан с другия свят, така че славяните са убедени, че деца под една годишна възраст не трябва да го гледат. Имаше много причини.
Те вярват, че бебетата се очакват негативни последици:

  • заекване,
  • трепет,
  • Дълго време няма да говоря,
  • Дълго време няма да растат зъби,
  • Появява страбизъм
  • детето често ще бъде болен.

Според някои легенди. хлапето може да "гледат към" бъдещата си щастие, и лошата енергия, която се е натрупала в огледалото, да се установят в съзнанието му, защо душата може да напусне детето и да се премести през огледалото.

Но най-интересното е, че не съществува тези вярвания относно въздействието на огледалата за обратно виждане за развитието на децата от други народи.

Какво казват експертите? Те твърдят, че не са налице доказани факти от този случай не. За детето, това е само един от елементите, които са в къщата. Напротив, погледнете в себе си в огледалната повърхност, детето себе си и света около нас знае. Ето защо, родителите не трябва да изпаднат в паника, ако бебето изведнъж вижда себе си в огледалото.

Защо момичето и момчето не си струва заедно, за да се види в огледалото

Защо не може да има пред огледалото

Влезте - защо не е необходимо да се разгледа заедно, тя е и много любопитен. Ако един млад човек, наднича в огледало с партньора си, забележете нещо неприятно, а след това по-късно, някъде на подсъзнателно ниво, тя ще помни това.

Например. Ако тя видя една добре прикрита радост, че няма кой да говори смисъл, че не е така. Това е особено опасно за нововъзникващ връзката или преди сватбата. Това се отнася за мъже и жени.

Като цяло, не можете да погледнете на всеки, за двама. Можете да получите такава силна уроки! Дори един човек да не исках да го Jinx, но тайно завиждат или че нещо не е прекалено добър за вас. Погрижете се за себе си, не се гледам в огледалото заедно!

Не спя пред огледала!

Защо не може да има пред огледалото

Дори по-лошо е положението, ако огледалото се вижда до леглото, където жена му спеше. Така че, защо не мога да спя пред огледалото?

Една от причините те отнемат душите на хората в другия свят, а хората умират. Всъщност, по-голямата част от смъртните случаи през нощта.
И все пак има няколко причини:

  • лош сън
  • Бързото застаряване
  • Удвояването провали
  • раздразнителност

Но най-голямата причина - на прелюбодеяние. Вярно или не, но знам, че много приятелска двойка, в която е имало взаимна изневяра. Поради това, не рискувайте с вашата любов и вярност!

И накрая искам да кажа на някои от знаците е да слушате, не е чудно, че те са били!