Сватбени традиции - шампанско за сватба - бродирани уроци

В днешната България на много от традиционните сватби предприети за спазване на обичая - на младоженеца и масата на булката поставят две красиво декорирана бутилка с безалкохолна напитка: за булката - вино за булката - шампанско. В действителност, това не е от значение дали е вино или друг алкохол. Вярно е, че това е любимата напитка на булката и младоженеца. Тези бутилки се наричат ​​"бикове", те стоят на една маса, пълна с млади сватбена церемония. След сватбата половинчати, съпруг и съпруга да ги вземете със себе си и да се у дома си. В "бик" направи по два начина: на годишнината от сватбата и раждането на първото дете.Чрез декориране на сватбата на "биковете" трябва да се третира като внимателно като декорация други аксесоари за сватби. Най-добрият вариант би бил, ако "биковете" ще бъдат в хармония с сватбени чаши - украсени в същия стил, защото те ще бъдат в най-важното място за чест и всички на тържеството - Таблица младоженци. Сватба набор от бикове и очила падне в камерите на обектива, са отпечатани върху снимките, които ще издържи дълго памет в млад и техните гости.

Булс с ръцете си

Но не забравяйте и друг важен факт - "биковете" могат да бъдат откраднати, както и друга сватба атрибути. Ето защо, по време на празника те трябваше да бъдат защитени от кражба. Но все още пъргав гостите успяха да поведат с трофей и те могат да изиска възстановяване на булката и младоженеца. За да се върнете на скъпоценния и важен символ, ще трябва да бъдат отговорни не само на булката и младоженеца, но свидетели в различни състезания.

Булс с ръцете си

Защо Сватбени бикове

Къде е традиция да се сложи на масата на символични млади бикове - две бутилки с питие на булката и младоженеца?

Произходът на тази традиция идва от казаци, а след това се премества в обичая в Украйна, където селата към сватбата като подарък дадоха две живо крава и бик, завързани с панделка за рогата. Даде техните роднини да млада двойка в първата година от живота е била в състояние да се хранят. В онези дни, че е много ценен подарък.Според обичая, първата годишнина от сватбата на двойката определено имаше родителите им да пият мляко - се е смятало, че един чифт работи и е в състояние да запази фермата.

Но по време на сватбата живи бикове може да се оттегли и да искат откуп. Може да открадне всичко: булка, обувки, крава бик, макар и на шега ...

Булс с ръцете си

Времето минаваше, а днес ние сме в по-голямата си част, живеещи в градовете, с не по кравите Потър и традиция е останало! Живи бикове са заменени по време на сватбата сватбени "биковете" - бутилка с безалкохолна напитка, крадат и искат откуп за тях остава.

Булс с ръцете си

Как да украсят сватба шампанско

За сватба декорация на бутилки, можете да започнете сами.

За да направите това, трябва да:

 • точно определяне на стила;
 • цвят;
 • купуват всички доставки за украса;
 • чиста бутилка етикети;
 • захващаме за работа.

Като украса може да се наложи:

 • боя;
 • контури;
 • четки;
 • лак;
 • пайети, блясък;
 • гранули или перли, кристали;
 • ленти, дантели, панделки;
 • цветя;
 • няколко вида лепило.

Булс с ръцете си

Има огромно разнообразие от възможности за дизайн на сватба шампанско:

 1. Двете бутилки са същите (симетричен или огледало мембрана).
 2. Бутилките са с малка разлика, но са украсени в същия стил.
 3. "Биковете" са декорирани в "булка младоженец".
 4. Сватбени бутилки имат една и съща обстановка, но всеки има свой собствен цвят.
 5. Една от бутилките с декора за годишнина от сватбата на, например. със снимка на булката и младоженеца, а другата в декор за пиене след раждането на първото дете, например. с щъркел носи бебе или детски играчки, зърната.
 6. шампанско облекло може да бъде подвижна. Тя е изработена отделно и сложи бутилката.
 7. Бутилките са поставени в красива кошница и вързани с лък. В този случай е необходимо да се направи специална кошница и го украсяват.

Булс с ръцете си

Ако готови да създадете шедьовър на сватбата, започнете да създавате. А за тези, които не искат да рискуват и да прекарате времето си в сватбени декорации, можете да поръчате индивидуален дизайн "бик" и сватбени чаши в стила на вашата сватба от професионален.