Spider-Man да се завърнат у дома филм 2019 часовник онлайн безплатно - 25 юли 2019

Подстригване като Роберта Dauni

Питър Паркър се учи в гимназията и не се различава от връстниците си губещи. Главният герой никога не би си помислил, не може, че скоро животът му ще пострада големи промени. Един ден в клас целия клас отиде в науката лаборатория Петър, където човек чака шокиращо изненада. Именно в тази лаборатория герой показа му любопитно и взе един паяк в ръцете си, възможно най-близо да го разгледат и да се чувстват своята текстура. Но това паяк държал агресивно, хапе мъжа, а после изчезна. На следващия ден, човек започва да забележите някои промени, но той абсолютно не придават никакво значение на това.Времето минаваше, а няколко дни по-късно главният герой се превръща в истинско супергерой, който ще защитава мечтата на всички жители. Скоро хората започнаха да говорят за Spider-Man, но никой не знае кой е той, както винаги с маска супергерой. Всички жители на града не се интересуват кой е човекът, те са му благодарни за работата си. Главният герой ще трябва да се бори с огромен брой злодеи, които жадуват смъртта му. Млад човек, влюбен в момиче, което започва да подозира, че нещо не е наред. Да кажа, Петър истината за това, което той е правил през нощта?

Качество: CAMRip
Превод: дублиран
Възраст: 16+

Филмът "Spider-Man: Завръщане у дома" проследява приключенията на един прост човек на име Питър Паркър, който през странен набор от обстоятелства, имам способности. Той стана Spider-Man, и започна да се спасят хората, но той е студент, и той трябваше да се скрие самоличността си зад маска. Сега животът му е разделен на две части, едната той е герой и буря от престъпление, а другият губещ, които са обект на тормоз. Но всичко се променя, когато в града има нов злодей. Дали героят се провали, въоръжени с помощта на ролята на ментор в Iron Man победи врага? И кой е престъпник, че се е променила живота на Петър и семейството му?Подстригване като Роберта Dauni

Питер Паркър смята за много специални, мисълта за себе си като уникален, той иска да покаже на света, че той представлява. Първото приключение, в което той е посочено, че са били за него фатално, защото тя е тук, че той осъзна, една проста истина: голяма сила - голяма отговорност. Но чичо Бен предупреди, каза той, повярвайте само себе си, вярвам, само истината, която тече от устата на дете. Въпреки това, но началото е направено, което означава, че отстъплението има никакъв смисъл, и че е необходимо dodavlivat опоненти, да upekat тях зад решетките. Всичко мина по план, тийнейджър се справя с възложената мисия на раменете си, но когато стана известно, че той не е сам във вселената, ако има Avengers, и те искат да го вербуват, това е, когато веселбата започва. Самият Тони Старк дойде да проведе интервю с Spider-Man, той видя в него голям потенциал, като видя, че той е в състояние да промени много. Въпреки това, до положителен отговор не е дадено, е необходимо да се въоръжат, но за да преминете към следващата съпротива, защото врагът този път не плах, това е истинската чудовището, което просто копнее пълно подчиняване на целия живот във Вселената.

Новооткритото супергерой Спайдър-мен става протеже на Iron Man. Питър се опитва да съчетае проучване в училище с героични подвизи, че той управлява с трудност. Той иска да бъде член на Отмъстителите, и всички сили, които се опитват да докажат своята необходимост екип. Но Тони Старк не е достатъчно, а човекът продължава да живее ежедневието си под грижите на милиардер. Градът обяви нова хитър престъпник, който няма да се спре пред нищо, за да постигнат целта си. Паркър планира да прекъсне тероризира Ню Йорк, което показва, Iron Man и Отмъстителите, това, което той може да направи.