Sherkhan аларма обратна връзка - инструкции за работа

Обратна връзка с аларма позволява на собственика да получи информация за колата в извършването на нарушители на всякакви незаконни действия.Нека разгледаме реалната ситуация: във вашите сензори на автомобили инсталирана в цялата област, и някой беше докоснал крилото на колата. В резултат на този инцидент ще стане незабавно съобщение на вашия ключодържател. Ако той все още има и LCD дисплей, можете да видите коя част на автомобила е претърпял.

Важно! Обикновено Аларма, без обратна връзка ще включва сирена.

Независимо от това, свойствата на обратната връзка, не се ограничава. Най-напредналите модели непрекъснато обмен на съобщения между администратора на ключодържател и контролното устройство в колата. Резултатът е, че който и да е kodgrabber в тази ситуация е безполезен.

Естествено, повечето от моделите алармата за "Sherkhan" има обратна връзка. Благодарение на повишената активност Theft Auto, разработчиците трябва да измислят все нови и нови начини за защита.

Отделно от това, ние трябва да се говори за стартиране на системата присъства в сигнализацията "Шер Хан". Тя позволява на двигателя да загрее преди да започнете да шофирате. Да бъдеш у дома с чаша чай, можете да даде представа за машината за извършване на стартиране и дори посоката на въздуха.

Аларма "Sherkhan Magikar"

Какво е Шер Хан

Тази серия е една от най-популярните на пазара, сега набира популярност 14-I модел, но дланта на наградата на публиката и притежава всички SCHER-ХАН MAGICAR 10. По едно време, че това е истински пробив в света на сигнализация. Дори и сега, това сигнализация "Шер Хан" има впечатляващ списък от функции, тук са основните от тях са:

 1. Slave режим - позволява да контролирате аларма "Шер Хан" в далечината.
 2. Възможност за контрол две машини с един предавател.
 3. Оборотомер сензор.
 4. Възможността за свързване на допълнителни сензори.
 5. Подобрена енергийна ефективност.
 6. таймер за паркиране.
 7. Възможност за заключване на бутоните.
 8. Service.

Разбира се, това не е пълния списък от функции, които могат да дадат аларма "Шер Хан". Един от тях е от основните му предимства - ниска цена. Също така, не можем да пренебрегнем такава функция като връзка с CAN-шината.

Единицата за обработка е интегриран адаптер. Тя ви позволява бързо и без никакви затруднения да настроите алармата, "Шер Хан". Съвременните технически решения значително опростяват процеса на инсталиране. Ето защо, инсталиране на система против кражба може всеки шофьор. Въпреки това, той ще трябва да прекарат най-малко един ден.

В резултат на това настроите алармата, "Шер Хан" е възможно дори и в най-трудните области на колата. Не е изненадващо, че автомобилните крадци са изключително трудно да се справят с откриването на системата за борба с кражбата на тази марка. Когато е правилно инсталиран, намери точните кабели ще отнеме толкова много време, че всеки нарушител просто избяга.

Какво е Шер Хан

Ако говорим за други технически спецификации "Шер Хан" аларма, не може да се игнорира обхвата на предавателя - тя е толкова, колкото 2 км. В допълнение, има се реализира надеждна система за криптиране, което гарантира стабилността на сигнала в рамките на града.

Внимание! Кодиране алгоритъм варира от сигнал за сигнализиране. В резултат на интелектуална хак е безполезна.

С всеки нов "Шер Хан" "Magikar" серия версия на сигнализацията получите нови функции, които ви позволяват да се по-удобно управление на системата против кражба. Десетата версия на ключодържател функции, като например:

 • Показани сензори, инсталирани на машината.
 • Две пренос на данни канали - по един за отстраняване на защитната режима на другата включване.
 • Екипите са подкрепени от звук и визуални сигнали.
 • Има режим на вибрация.
 • Backlight.
 • Определяне на температурата вътре в кабината.
 • Keychain също показва състоянието на батерията и акумулатора на автомобила.

Разбира се, този списък от функции, не може да се нарече впечатляваща, но това е повече от достатъчно, за да се гарантира, че най-подходящото ниво за защита на колата. Много по-интересно възможности за водача осигурява обработващата единица, или по-скоро, че той е мозъкът на колата. Апаратът е в състояние да изпълнява функции, като например:

 • Достъп до колата с лична парола. Това може да бъде изключително полезно, ако забравите или загубите ключовете. Но не правят паролата твърде проста, и най-важното, не забравяйте да го промени ", Шер Хан", след като зададете алармата.
  Какво е Шер Хан
 • Alarm е в състояние автоматично преминава в режим на защита.
 • Типов превключване защита на допълнителни предаватели.
 • При условие, че вратата не се отваря след дезактивирането на режима защитно, аларма "Шер Хан" автоматично ще се върне в нормален режим.
 • Ако не искате да се събудите съседите с викове на сирените, той може да бъде изключен и следи за състоянието на автомобила с помощта на ключ алармата ланец "Шер Хан".
 • Системата може да се програмира в зависимост от вашите предпочитания.
 • По принцип на защитната верига може да включва сензори врати. И вратите са заключени, когато изключите запалването.
 • Функцията програма ви позволява да конфигурирате алгоритъма на повдигач на прозорец и в горния люк.


Шок сензори в комплекта са дуплексни и се считат сред най-чувствителните в серия. Но, за да им позволи да се признае опасност, трябва да ги конфигурирате.

Настройка "Sherkhan Magikar 10" аларма

Всичко започва с програмирането на CAN-модул е ​​може би най-важният етап от работата. За да започнете, се определи броя на фърмуера. Тази информация може да се намери в края на централното звено. Ако искате климатичната система работи заедно с алармата "Шер Хан" - свързване на CN11 с оранжевата жица автомобилната мрежа.

Внимание! Някои машини не са свързаност към CAN-порт. За да премахнете това ограничение се нуждае от поправка кабел.

Специална роля в създаването на алармата "Шер Хан" играе функции за програмиране. Нека започнем с настройките за инсталиране и автоматично затваряне на стъкло при прехода към режима на защита. За да направите това, вие трябва да се препрограмира функцията 2-4 в позиция 3. След като направите това, че вече не трябва да се мисли, ако сте затворили всички прозорци, преди да инсталирате защитен режим.

Не забравяйте да отнеме няколко минути, и се регулира автоматично затваряне на повдигача на прозореца. Според статистиката, най-avtougonschikov приема това за надзор на шофьорите да влезем вътре.

Какво е Шер Хан

Има и редица други важни функции, от които можете да започнете програмирането аларма "Шер Хан":

 1. За да активирате SLAVE зададете функцията за отбелязване 2-14 2.
 2. За да забраните върнете в нормален режим, ще трябва да прехвърли £ 1-8 до позиция 3. Това ще ви позволи да забравите за постоянното връщане в режим на защита на системата след спирането.
 3. F 1-1 преведе 3 позиция. Така се избягва задейства аларма "Шер Хан", когато отворите багажника на отбор с най-ключодържател, дори когато системата е изключена.
 4. Важно предимство на сигнализация "Шер Хан" е, че тя може да се научи. Ето защо, едно от първите неща, които трябва да се направят, е да стартирате двигателя на празен ход. Така че е необходимо да задържите бутона на автомобилите на гостите за около две секунди. Аларма лампа трябва да светне и изгасне. След това е необходимо да пуснете бутона, изчакайте 5 секунди и го натиснете отново, за 4 секунди. Един сирена навлизат в успех.

Разбира се, в инструкциите все още има редица други важни точки, но тези точки ще ви помогнат с максимален комфорт на използване на вашето устройство.

Операция "Sherkan Magikar 10" сигнализиране

Да започнем с най-простите, а именно определяне на автомобили нащрек, за това ще трябва да се изпълняват следните стъпки:

 1. Изключете двигателя и затворете всички врати, включително и на багажника, предния капак и така нататък.
 2. Намерете бутона на ключодържател с номера 1, кликнете върху него. След това, бравите трябва да блокират. Това активира заключването на стартер.
 3. При успешна инсталация чува сирена, флаш светлина аларма мигат светлини, реагира медальон.

Сензорите ще се превърнат в 30 секунди след режим на активиране.

Аларма "Sherkhan Logikar"

Какво е Шер Хан

"Шер Хан", компанията произвежда широка гама от различни спецификации сигнализация. В този случай, той е известен с две известната серия: "Magikar" и "Logikar". Също така, все още има редица UNIVERSE, но тя все още не е толкова популярен на вътрешния пазар.

Поредица от автоаларми "Magikar" от "Шер Хан" в момента разполага с 14 модели. Отбор "Logikar" скромно. Има 6 пълен каталог и две специални издания. Най-новите и най-напредналите технически смята сигнализация Logicar 6i. Все пак, най-популярната версия, в която съкращения имат edinichka за него и излизат извън него.

Аларма "Logikar 1" от "Sherkan" има сходни технически характеристики на устройството "Magikar 10". Но има, разбира се, някои разлики. Например, радиусът на предавателя е половината км.

Загубата на 500 метра засегнати цената за закупуване на алармата, "Sherkhan Logikar 1" е възможно за 5000 рубли. За да се защити сигнал се използва AES-128 криптиране система. Това прави системата имунизиран срещу интелектуалната хакерство.

Дисплеят е с висок контраст, защото от това може лесно да се наблюдават всички процеси, протичащи в превозното средство. В допълнение, това устройство се захранва от "Шер Хан" е в състояние да показва следните опции:

 • температурата на двигателя
 • зареждане на батерията
 • времето, прекарано като двигател при автоматичен старт.

"Шер Хан" аларма ключодържател има UV покритие и не се страхуват от надраскване. Много здрава пластмаса, за да се избегнат пукнатини и отчупвания, дори и през есента. За управление, има четири функционални клавиши. Програмиране може да бъде направено директно от предавателя.

Какво е Шер Хан

Провеждане на всяка команда, водачът ще получите потвърждение на аудиовизуалния. Има и функция за управление с две машини. Тя се казва, че тази аларма "Шер Хан", въпреки ниската си цена, има редица предимства, сред които:

 • персонален код,
 • спъване защита на два етапа,
 • Режим "Турбо" и JackStop,
 • работи с бензинови и дизелови двигатели,
 • монтаж на машини с автоматична скоростна кутия и ръчна скоростна кутия.

Можете да настроите времето за автоматичен старт аларма "Шер Хан". Тя ще бъде автоматично извършва на всеки няколко часа. Но за да стане това възможно, трябва да активирате тази функция, след като за 24 часа.

Ако говорим за правилата на работа, те са подобни с аларма "Magikar 10". Заслужава да се отбележи, че всички "Шер Хан" алармени настройки са подобни алгоритъм. С изключение на някои технически нюанси. Ако говорим за работата на правилата, те са почти идентични.

"Шер Хан", компанията е продължение на много години произвежда мощен аларма на достъпна цена. 5-7000 можете да си купите една система, която е оборудвана с най стартиране и обратна връзка. Монтажът се извършва както самостоятелно, така и в центъра за услуги.