схемите за създаване на бродерии върху всяка снимка, снимка

Как да направите схема на изображението


често смятат Много embroiderers: Това ще бъде прехвърлена на платното на картината, бродирани от картинката. Ние ще ви покажем как това може да стане с помощта на компютър и обработка на растерна графика програма.Създайте свои собствени схеми за бродерия в Photoshop е възможно благодарение на принципа на изграждане на фотографски изображения. Всички снимки са съставени от пиксели - така наречените пиксела, които са (в първо приближение) е много, много малки цветни квадратчета. Те са толкова малки и толкова много от тях, че човешкото око не може да се прави разлика между тях - те ни се сливат в едно изображение. Като аналогия, в реалния свят, вие може да доведе мозайка. Фото може да се лекува, така че на площадите ще бъдат много впечатляващи размери - до размера на клетките на платното. Това, което ще направя.

Друг детайл, а като цяло за снимки, а за платното - измерение. Платно. както е известно, се определя от броя, който показва колко клетки с 1 инч. С други думи, например 16 минути до 1 инч платно има 16 клетки. Bitmaps имат сходни характеристики - резолюцията, която показва колко пиксела намира на 1 инч. Тази информация ще бъде необходимо, за да се определи размера на бъдещите бродирани картини.


Всички действия ще бъдат достатъчно подробно, така че дори и тези, които не работят в Photoshop, са били в състояние да създават свои собствени схеми.

Как да се създаде схема за бродерия върху снимката на компютъра.


1. Изберете снимка (направите сами или да намерите любимите си личен архив или онлайн). Първият критерий за подбор - подробно, по-скоро обратното - на снимката не трябва да бъде твърде много подробности. Вторият критерий - на фона: желателно е, че тя е единна, един цвят.

Как да направите схема на изображението


Осъществяване верига Photoshop 1


2. Стартирайте Photoshop и отваряне на изображение. За да направите това, изпълнете команда от меню File ► Open (File ► Open) и в прозореца, който се появява, изберете желаното изображение.

Как да направите схема на изображението
Осъществяване верига Photoshop 2


3. Най-важният етап - определяне на размера. Да предположим, че се готвят изображение за 16-ти платното. Оказва се, за снимките трябва да се определи до 16 пиксела / инч резолюцията (съответстващи на 14 -14 платно пиксела / инч 18-г е 18 пиксела / инч). За да направите това, изпълнете командата на менюто размера на изображението ► изображение (Изображение ► Размер на снимката).

Как да направите схема на изображението
Осъществяване верига Photoshop 3


4. В прозореца, който се отваря, задайте проверка на изображението кутия Resample (интерполация). В областта Ширина (ширина) определя размера на картината в см (например, 20). И в резолюцията на поле (Резолюция) показва нашата резолюция - размера на платното - 16.

Как да направите схема на изображението
Осъществяване верига Photoshop 4

Как да направите схема на изображението
Осъществяване верига Photoshop 5


6. По принцип схемата е почти готова. Остава няколко технически нюанси. На първо място, да определи броя на цветовете, лесно бродерия. Изпълнете команда от меню Изображение ► Режим ► Индексирана цвят (на снимката Mode ► ► в индексиран цвят).

Как да направите схема на изображението
Осъществяване верига Photoshop 6


7. В прозореца, който се отваря, в списъка на Palette (Palette) изберете стойността Local (Adaptive) (Local (адаптиран)), в областта на принудителното (задължителна) и вълнение (вълнение) - Няма (не се показва). Най-интересният стойност - поле Color (цвят). Тя се определя от колко цвята ще бъде в нашата бродерия. Изберете стойност, че и цветът беше малко (въпреки, че ако има желание, търпение и време, и може да бъде много), а на снимката се познае. Щракнете върху OK.

8. За да образ обикновено се отпечатват превеждаме нашия имидж в RGB цветен режим. За да направите това, изпълнете команда от меню Изображение ► Режим ► RGB (Изображение ► RGB ► Mode).

9. Всички - в момента е на изхода на принтера. За да бъде по-лесно да се шият, отпечатаното изображение може да се razlineit.