Мечта резервирате автобус до която автобус сън - тълкуване на сънища безплатно при

Автобус в сън на сън книгата Fyodorovskaya


Ако сте имали автобус - тогава ще трябва да бурен период от живота.
Ако сте имали претъпкан автобус в пиков час - така че да получите удовлетворение на смислен разговор с интелигентен, ерудиран и приятен човек.


Ако сънувате, че сте езда в полупразна автобус - Знаете ли, че: всички пречки могат да бъдат преодолени и успех е гарантиран.
Ако сте имали празен автобус - ще изпразнят празен безинтересен разговор с някого.
Ако сте мечтали, че сте пропуснали автобуса - тогава ще може да насърчи или трудно да се започне бизнес, който имате.
Ако сънувате, че сте шофьор на автобус - Знаете ли, че: вашето щастие и щастието на семейството ви е във вашите ръце, от това, което реши, това зависи много.
Ако сте мечтали, че някой от вашето семейство или познати става шофьор на автобус - Знаете ли, че: щастие на семейството ви в ръцете на любим човек, и зависи само от него, имате късмет в живота или не.
Ако сте мечтали, че сте ударен от автобус - Знаете ли, че: в близко бъдеще, всичките ви планове ще се провалят, защото са независими от обстоятелствата и животът ви може да се промени радикално.
Ако сте мечтали, че сте видели някой да бъде ударен от автобус - скоро в семейството ви живот ще настъпи голяма промяна.
Ако сънувате, че сте се пътуваше с автобус - в близко бъдеще няма да бъде в състояние да постигне успех в изпълнението на нейните цели.
Ако автобус, пълен с пътници. и вие трябва да се изправи - в действителност ще трябва да влиза в жестока конкуренция с други хора, за да успеем.
Ако сънувате, че сте на шофиране на грешната автобуса, който ви трябва - знак, че в живота, който сте избрали грешна посока или цел. Вземете тази мечта като предупреждение, внимателно и по-балансиран профил в тяхното положение и да се опитаме да се измъкнем на прав път.

Това е интерпретация истински сън? Да (15)

Сън книга Фройд

Какво сънува Автобус:

Автобус, като кола, е изключително мъжествен и фалически символ, но за разлика от една кола, тя символизира различните си комплекси.

Ако сте мощен и красив автобус, а след това страдат от комплекс за малоценност, който се превръща в патологично страх от полов акт, причинени главно от неадекватна от вашата гледна точка, размерът на пениса си и страха да не бъде на необходимото ниво и смешно.

Езда в микробус символизира вашата прекомерна загриженост за размера на пениса си, че бихте искали да се подобри по никакъв начин. Да не се пресели! Ако сте на шофиране на автобус без пътници, то вие сте много внимателни при избора на полов акт; ако автобусът е пълен, а след това са склонни да се свържете с всички срещани от жените. Но във всеки случай, че не получите очакваното удоволствие и все повече се втвърдява.

Ако сте пътник с автобус, а след това са склонни да бъдат ревнува от сексуални намеци, реални или измислени, други хора, особено неговите приятели.

Това е интерпретация истински сън? Да (5)

Sleep автобусни средства

Автобусът не е най-удобните транспортни средства. В действителност, на автобусната спирка е в непосредствена близост, но, въпреки това, те са на мястото, където начините хората от различни слоеве на обществото.
Екскурзии на автобуси, като правило, са трайни, но в същото време, те дават възможност да се насладите на града и околностите му. Ако сънувате, че сте езда на автобуса, което означава, че по обективни или субективни причини, няма да сте в състояние да си позволят по-удобна форма на транспорт. Но автобус пътуване има своя чар. Това се проявява особено в автобуси, където има известно сходство на пътниците. Виж кой ще около вас и начина, по който си взаимодействат с тези хора. Може би идват придружени от истински приятели и да споделяте общи интереси. В този случай, това е важно да се намери връзка между тези хора и места, чрез които можете да преминат.Това е интерпретация истински сън? Да (1)

Сън с автобус до мечтая книга се пише като:


Ако сте мечтали да изчакате автобуса - това свидетелства за факта, че в реалния живот, които чакате, другата половина. Животът ви е несъвършена, без сексуални отношения.
Седнете в съня си в автобуса - сън, показва, че в реалния живот вие сте в една връзка с мъж, който не се счита за подходящ за себе си. Вие току-що започна връзка с тези, които са "се появи", за да сте на първо място. Самотата депресирани, и така сте решили да се справят с него по този начин.
Ако мечтаете ли са пътували в автобуса - така, в реалния живот, което очаквате от партньора много повече, отколкото той може да ви даде. Не бързайте да се покаже недоволството си, ако не искате вашия съюз се разпадна. От секс. Разбира се, това зависи от много неща, но не всички. В крайна сметка, хората прекарват в леглото не е за цял живот.

Това е интерпретация истински сън? Да (38)

Вижте автобуса в съня означава:


Карайте в автобус мечта - добре, сега е малко вероятно да успее там, вие сте в него брои. И ако този автобус беше толкова претъпкан, че вие ​​и градът не е намерена безплатно - се пригответе за жестока конкуренция, както в бизнеса и любовта.
Ако направите всичко друго и е установено, че устройството не е така в този автобус - избрали в живота по грешен начин. Прегледайте план, докато не е станало твърде късно!

Това е интерпретация истински сън? Да (4)

Стойността на сън Автобус

Това е интерпретация истински сън? Да (0)

Какво означава, ако в областта на градските мечта:

Това е интерпретация истински сън? Да (2)

Сън интерпретация на XXI век

Какво сънува Автобус:


Погледнато в съня автобус - обикновено символизира успеха си в бизнеса, или предстоящото интересен и забавен разговор. или способността да се забавляват.
Можете мечтал счупен автобус - е предупреждение, заради ограничените си възгледи за живота труден ситуацията може да се окажете в затруднение.

Това е интерпретация истински сън? Да (7)

Когато сънувам автобус, а след това:

Бъдете стои в кабината на автобуса - за промяна на време. Чувствате неудобно в автобуса - времето няма да ви отговарят, засягащи вашите планове. Бягайте за автобуса, изчакайте автобуса - вие ще бъдете доволни от дълго време атмосферните условия (суша или дъжд). В качеството си на шофьор на автобус - един човек, който споделя вашите интереси. Пътуването с автобус - времето ще ви костюм.

Това е интерпретация истински сън? Да (2)

Мечтая автобусни средства:

Той символизира подчинението на програмираните ситуациите или начин на живот, на съответните настройки на родител матрица * на. Това означава живот и движение в рамките на предварително програмирани.
* Майка матрица - основната стереотипа научили в детството и уточняване на типология на комплекса.

Това е интерпретация истински сън? Да (2)

Сън интерпретация на съвременните жени

Ако мечтал автобус, това означава:


В очакване на автобус в съня си - това означава, че в реалния живот, които чакате жизненоважна среща за вас.
Седнете в съня си в автобуса - което означава, че в реалния живот вие сте в комуникация с човек, който се счита за един непознат в сърцето ми.

Това е интерпретация истински сън? Да (40)

Автобус в съня на комбинираната мечта книгата


Лягай да спиш в автобуса - да общуват в близко бъдеще с неприятни хора; евентуален неуспех и разочарование в делата и бизнеса.
Ако сънувате на автобуса - на забавен и полезен разговор.

Това е интерпретация истински сън? Да (4)

Автобус в съня си от тълкуването на съня ABC

Това е интерпретация истински сън? Да (17)


За да мечтаят за падате в пиковите часове с автобус - да вземат участие в масови прояви (срещи, демонстрации, срещи, и така нататък.).

Това е интерпретация истински сън? Да (2)


За да мечтаят за автобус, на който карам да работи - глобална промяна в работата си.

Това е интерпретация истински сън? Да (3)

Автобус мечтата на Дрийм Тълкуване Wanderer


Автобус - ток непълнолетен, ежедневните задачи, настроение.

Това е интерпретация истински сън? Да (2)


Автобус пълен с хора - при пристигане.

Това е интерпретация истински сън? Да (3)

Автобус в сън на сън книгата Цветкова