Подгответе естествените нокти, за да се изгради

Преди разширения ноктите


Независимо от използвания метод за разширяване и укрепване на ноктите работят с тях трябва да се започне с подготовката. Защо е необходимо и за всички, независимо дали на нокътя е вярно? Всяко действие изисква известно обучение. Това се отразява на крайния резултат. Така например, преди да отидете на театър, всеки един от нас "почиства пера" от вземане на съответното косата и грима. Дори и само да напусне къщата има такива, няма значение мъж или жена, се подготвя за това, понякога без дори да се замисли. И как това обучение ще се проведе, хората ще се чувстват комфортно там, или не. Например, дъжда на улицата, но не гледам през прозореца и не слуша прогнозата за времето. Затова и се появи на улицата в дъжда без чадър. И всичко това се случи, защото сте зле ", подготвен" да напусне къщата. И в случай на ноктите. Малцина фондовите всички необходими материали и инструменти за производството на който и да е работа. Необходимо е да се подготви самия обект, а именно ноктите. И така, какво е това обучение? Спомняйки си и извършване пет прости стъпки, можете да се избегне твърде много проблеми, които се изразяват в разчупването на изкуствени нокти, в отлепването на покритието, в заразената страна и нокти клиента и капитанът. И, разбира се, ние трябва да започне да се подготвя за измиване на ръцете.Санитарна обработка преди нокти.

Дезинфекция на ръцете и ноктите преди процедура моделиране е идентичен с този, който трябва да се извърши преди всякакъв вид маникюр. Това, разбира се, измийте ръцете и майстор на клиентите и да ги обработвате с дезинфектанти.

Като правило, преди сградата или укрепване на ноктите не е направена пълна обработка на кожички, по-специално, неговото премахване. Това се дължи на факта, че тя увеличава вероятността от увреждане по време на горепосочените процедури. Грубо zapilivanie граничен слой между естествени и изкуствени ноктите, особено след отстраняване на груба кожа или слаб кутикула, в повечето случаи води до кървави рани, порязвания. Ето защо, преди натрупването, процедура третиране на кожичките се намалява до неговата омекотяване и да се премести настрани. Какво трябва да направите, е да се смекчи прозрачна кожа (птеригиум), което в някои случаи може да обхваща почти половината от нокътната плочка. В никакъв случай не намали птеригиум. тъй като последващото подаване може да "razmahrit" това, което ще доведе не само до нараняване, но и до образуването на грапавини. Сложете на всеки пръст малко препарат за омекотяване. Това може да бъде крем, съдържащ овлажняващи съставки или състав, който включва комплекс ANA. Плодови киселини бързо и да проникнат дълбоко в кожата, омекотяват и частично кора. Втрийте крема в кожата и да се премести на кутикулата и птеригиум.

Даване форма на ноктите нокти.

В свободния край на нокътя да бъдат получени съгласно метода, който ще бъде използван в симулация. Може да се види по-долу, за всеки отделен случай. Изключения се нахапани нокти, когато няма възможност да се направи никаква преработка на свободния край се дължи на отсъствието му.Получаване на повърхността на нокътя.

Много майстори, които говорят за подготовката на естествения нокът за моделиране, за които се сещам силния размах на неговата повърхност. Ако ние считаме, нокът под голямо увеличение, например 500 пъти, можем да видим, че това е така, сякаш от 3 части.

Горна - най-плътните. Вторият - по-пореста, а третият, който се намира на нокътното легло, - слаба и мека. По-голямо увеличение, може да разчита на около сто слоя, които са подредени люспи нокти. Със силни zapilivanija gruboabrazivnymi трици отстранява от 35 до 40 слоя, т.е. почти всички от топ стегнат част. Докато при подходяща подготовка се отстранява само от 3 до 5 слоя. Слаба пореста пирон не е способен да задържа удължение. Той се наведе, пилинг на разстояние от изкуствена трева. Временно подготовка на ноктите трябва да включва само премахването на мазнини от повърхността на филма, отстраняване на влага, прах, масло. Тъй като ноктите са кожни придатъци, те, както и на кожата и имат естествен ексудат. Нокти като кожа, могат да бъдат мастни или сухи. Това са най-видимите прояви на ноктите, като кожа, ние премахваме. За да направите това, просто трябва да се използва триони, подходящи за естествени нокти, а именно - трион абразивни-малко от 240 единици. Особено внимание следва да се обърне на факта, че подготовката на нокътя за моделиране на процеса, трябва да започне с малкия пръст на дясната си ръка. Това се дължи на факта, че премахването на мазнини от филма на естествения нокът е временно явление. В края на 30-40 минути по-късно тя се появи отново. Така че на първо място да извърши атака отдясно, работната ръка, силата на сцепление на изкуствена трева с естествени нокти за това е най-високата. Акцията започва от кутикулата на нокътя в посока на растежа. Във всеки случай не е възможно да се намали на нокътя от страна на страна, както Това може да доведе до увреждане на структурата на нокътя.

Преди разширения ноктите

След това, отстраняване на прах и се премине към следващата стъпка - дезинфекция. Това е последния етап на подготовка. Със специални препарати за нокти дезинфекцирани, обезводнени и обезмаслени. Материалите на различните компании, имената на тези лекарства могат да бъдат различни, но същността на тях сами. Използването на такива химикали не само произведени от бактерии почистващи повърхности, мръсотия и масло, но кратко повърхност източване. Тези препарати могат да бъдат под формата на спрейове, и може да бъде течен разтвор, увреждане или апликатор или с кърпа. Обърнете специално внимание на зоната за кожички и странични опори. Както бе посочено по-горе, това условие (обезводняване) на нокътя се поддържа само за 30 минути. След това възвръща водния баланс и има естествена излив. Ето защо, прекалено дълго време като успешно изкуствена трева може да бъде една от причините за лошото му прилепване към естествения нокът и лющене. След тази обработка да се докосне до ноктите не се препоръчва.

В съвременните системи, тренажор по-горе е достатъчно за високо качество при изпълнението му. В тези случаи, където все още се използва лепило продукти (праймери, bondaksy, bondaity или суспенсионни гелове), следващата стъпка - тях, прилагани на нокътната повърхност.
Долна четка (ако лекарствено средство с апликатор четка) в разтвор и след това се излича излишък лекарство от хартиени салфетки. Поставете тънък слой лепило, оставяйки сух лента около кутикулата. За по-силен ефект, можете да добавите още един слой. Работата с киселини и киселинни без лекарства е точно същото. Не забравяйте, че прекомерно количество течност на четката може да доведе до факта, че тя ще се търкаля надолу, за да кутикулата и получава върху кожата. Ето защо е необходимо да се запази гвоздея вертикално. Ако все пак е имало контакт с кожата, може да се получи изгаряне. евентуалното му да се неутрализира с воден разтвор на сода за хляб и се измие със сапун. Външният вид на бели люспи в адхезивни решения показва тяхната полимеризация. Използвайте това лекарство не се препоръчва. Никога не използвайте самозалепващи решения, когато се работи с плат покрития.