Paint разглезеното рокля, красота, дом икономика

Имаше много неприятно и тъжен инцидент. Той получава възможност с неизвестен произход на роклята. Обличане вълна (трикотажни) синьо. Изчезват течност за цветно пране, за да се измие добре. И когато аз започнах да инсулт, а след това видях, че на гърба, също има такъв място. Vanish течност е приключила, за да хвърли Vanish прах за цветнокожи, които обикновено се добавят в пералната машина, ако е необходимо.


И така се случи, че престана върху часовника! Непредвидим.
А това за отстраняване на петна на ден ATE цвят. Сега в средата на парче син плат огромен бял.
Разбирам - да се хвърлят.
Но! Аз наистина харесвам тази рокля, и то е, че
На първо място, искам да предупредя другите да не развалят, както съм аз.
Но най-важното искам да попитам дали е възможно да се постави в живописта. Ами, например, черен. В най-лошия. Чета в интернет, че е безполезно. Но изведнъж някой е имал този опит? Помогнете на момичетата.
Sory за "dlinnost" моето обръщане

Роклята ще рисувам
esperansa *

100% точност не мога да отговоря, но като дете майка ми вързани якето. И когато започнах да се мият, аз не съм намерил място с неизвестен произход. Боядисани в тъмно зелен цвят. Но така или иначе това място по-лек разпределени. Може би сте на място различно порода, боя работа. Но моят опит е забавно!I даде картина пуловер развали в състава на бръснарница за химическо къдрене на коса (на бежов пуловер появи сиво-кафяви петна). Оцветен в химическото чистене в черно. Носеше пуловер след толкова много години, той не избледняват, не седнете, е като нов! В състава на памук е почти 100%. Дайте боята, парите не е много голяма, а нещо, което все още може да ви служи. Доколкото си спомням, дори предложи няколко цвята: тъмно синьо, черно, бордо и зелено.

Роклята ще рисувам
StranaChudes V.I.P.

Ако бях на ваше място, първо се научих как тя съветва по-горе, независимо дали в химическо чистене боя роклята. И последният вариант е най-боята. Аз рисувани неща, резултатът е по-различно. Панталони дънки а ла в / б лилава ивица са бели петна боядисани в лилав цвят, много добро оформление. Но плетиво двойка кафяв цвят след боядисването в кафяв шоколад цвят на петната не се отървете от. Дали цвета трябваше да взема по-тъмен или боята има лошо качество, но червеният индикатор петната не са боядисани.

Роклята ще рисувам
Г-жа Робинсън ***

Ние сме в социалните мрежи