Отзиви Клиника интегративна допълваща медицина medprogress клиники Москва мнения

Отзиви за клиниката

Уважаеми скъпи наши клиенти! Ние ви молим - моля не се колебайте да оставят коментари за преживяванията си на индивидуално третиране от специалисти на нашата клиника "MedProgress". И също така приветстваме коментари относно нашата клиника - за качеството на обслужване и услуги, предоставяни.


Вашите отзиви са много важни за нас.

Николай: Неврология

Какво мога да кажа, семейството ми дойде на правилното място, Клиника по интегративна медицина MedProgress върши чудеса. Наскоро, баба ми беше нещо ужасно - инсулт, вие знаете, човек, аз имам вече не млад. Тя отдавна си отиде, невролог Виктория Сергеевна Kuderskaya помогна баба ми от това състояние на депресия, и да се върне към нормалното и да продължат да живеят активно. Дори не съм започнал да се съмнява, че баба, само за да бъде в състояние да се движи нормално, но опитен и грижовен лекар я сложи на краката й, сега тук заедно пиша този преглед. Но аз съм благодарен не само за бабата, но и за дядото. Осъзнавайки, че болницата е добро и е наистина лекува дядо ми е направил такова неудобство като ишиас, сега тук се лекува. Той не приветстваме ходене на лекарите, по всичко личи, че това ще се вземе и лекарите само унищожават. И тук всичко е минало и наистина го харесва, казва, че в резултат на окото, а хората са приятни и се усмихват и да бъдат излекувани. Всички мои приятели сега отиват да се лекува!

Маргарита: Безсъние

Не толкова отдавна, аз започнах да страдат от безсъние. На кого не плащам, помогни ми, никой не би могъл. За дълго време, аз се опитах да се лекува от проблема, но себе си не ме въведе никакви резултати. Посъветваха ме да отида в клиниката, където бях обещал помощ. Клиника по интегративна медицина MedProgress просто ме спаси. Когато попитах за съвет, бях посъветван специалист, който може да ми помогне с моя проблем. Психотерапевт Наталия Valentinovna Ногай, прекрасен и отзивчив специалист. След разговор с нея, тя ме слушаше, проникнали в сърцето на проблема.

Предписани от лекар, започнах незабавно лечение. Само за няколко дни минаха, аз започнах да се чувствам добре. Всички следи от безсъние изчезнали. Възстанових достатъчно сън и добро здраве. Клиниката е добре, бих искал повече от тях, и повече такива добри хора.Виталий: хроничен пиелонефрит

В края на миналата зима, жена ми започна да се оплаква от болки в гърба, особено от дясната страна. Преди не започна гадене, няма температура до 38-39 ° С, а болката от болки не се превърна в болезнена атаки, ние отписа всички, които се протегна, proskvozilo. Но след това стана ясно, че не може да разчита на помощта на медицината. След всички изпитания в болницата, минавайки тестове, получи диагноза - хроничен пиелонефрит.

Третира се добре и реши след преглед на морето, познати за обратна връзка осъзнаха, че интегративна медицина клиника MedProgress ни пасва като никой друг. И тогава, като Остеопат Никита Юревич Истомин ясно и професионално преодолени проблемите ни, само ни одобрен за правилността на нашия избор. Много благодаря на него и на целия болничен персонал за успешното лечение. Бих искала да отбележа, че ако всички лечебни заведения в страната бяха интегративна медицина клиника MedProgress и използват същите съвременни методи, здравите хора и много столетници са били още много пъти.

Олга: Хомеопатия

Клиника по интегративна медицина MedProgress значително опростява живота ми! Повечето от неговото съществуване, и страдам заради диагнозата "хроничен гастрит във форма." Той не е фатално, но ме боли nepriyatnyy.Gomeopat Наталия Valentinovna Ногай върши чудеса. Много благодарен за нея. Бих искала да отбележа, че съпругът ми, който страда от хемороиди, също получи помощ в клиниката MedProgress.

Това много доволен, защото това е не само високо качество на лечение на заболявания, но също така и отношението на персонала. От почистване на лекари, всичко учтив, с усмивка на лицето си, човек може да види хората се радват на тяхната работа. Как са се опитали лечението на sebe- наистина видях положителни и постепенното подобрение в тялото ми, аз препоръчвам клиниката през цялото време .Всички старателно се отнасят до здравето, но да ме накара да отида, че е много трудно в болницата, защото настроението е постоянно развалена заради груб отношението на работниците и беден неуспех на лечението. В тази клиника наистина лечение на болестта!

Benidikt клиника интегриран медицина MedProgress

Клиника по интегративна медицина MedProgress тази прогресивна лечебно заведение, където широко се използва техниката за интегративна медицина, най-модерните тенденции в развитието на медицинската дейност. Интегративна медицина използва най-новите постижения в медицинската наука, в съчетание с традиционните методи и познаване на традиционната медицина и светски опит на човечеството в тази посока. Това техники на интеграция и знания също дава постигат отлични резултати. лечението ми е свързано с изпълнението на конци лимфен дренаж остеопатично това, което аз попитах и ​​ми помогна Остеопат Никита Юревич Истомин, прекрасен, известен специалист в областта на медицински познания. Лечението е много ефективно и положителни резултати донесоха голяма радост на пациента и лекаря. В допълнение, в клиниката интегративна медицина MedProgress има огромен положителен опит на грижи и лечение на редица други заболявания, редица нозологични единици широки.