Как да се държим в леглото с мъж

В живота на всеки младо момиче, рано или късно идва един много специален и важен момент, когато тя решава да прекара нощта с любимия си човек за първи път. Ясно е, че това е много важна стъпка, което означава по-близо до избира не само физически, но и психически. И съвсем естествено, ако тя се притеснява. В края на краищата, в повечето случаи, момичето не знае как да се държи в леглото с един млад мъж.Теорията остава теория, но когато става въпрос за практика, тромави действия могат да развалят първото впечатление е не само нея, но и партньор. Ето някои съвети, за "начинаещи", които ще ви помогнат да направите първата опита на един деликатен, страстен и незабравим.

  1. Никога старателно мисля над сценария, защото в общи линии е все едно всичко ще се окаже, като бързи инстинкти. Романтични импулси рядко се поддават на предварителен анализ, така че не се опитват да се следват някои правила измислени. Бъдете естествени и се довери на инстинктите си.
  2. Вие не трябва да е прекалено стягане, когато ръцете на партньора си ще започнат да свали дрехите си. Повярвайте ми, ако вече сте започнали една връзка, мъжът е окончателно определен за себе си, че момичето съвпада неговите вкусове.
  3. Ти не знаеш как да се държи в леглото с мъж? След това просто реципрочни действията му. Няма нужда да се измисли нещо по-специално. Достатъчно е да се взаимни целувки и нежни прегръдки, гали. Можете да започнете да разкопчава ризата си, леко докосване с ръце, за да излага мъжки торс. Има ли нещо по-приятно и вълнуващо от тялото на един човек човек?
  4. Позволете му да ви галят безпрепятствено. Не е нужно да конвулсивно компресирате колене или покриване на гръдния кош. Сексът - това не е някакъв ужас и удоволствие, което е целта на партньора. Той ви обича и тялото ви иска да бъде възможно най-близо, за да донесе приятелката му наистина неземно удоволствие. Така че не се притеснявайте, просто се довери ръцете му.
  5. В никакъв случай не се мълчи за дискомфорта, ако един млад човек все още не знае точно как да се държи. В легло с момиче, той може да е за първи път, но не смеят да го признае. Внимателно дигна ръката му, когато ласки не харесваше, и изпраща себе си обратно до мястото, където бихте искали да се докоснат. Във всеки случай, не е необходимо да страда и да се мълчи, ако действията на партньора си не носят удоволствие или дори доставят неприятни усещания.
  6. Не се страхувайте да се направи някаква грешка. В идеалния случай, човек трябва да е наясно с факта, че сексуалната опит е нещо ново за вас, и да се вземе предвид факта, че тя може да не знае как да се държи в леглото с мъж. Във всеки случай той ще разбере, ако жената няма да бъде специален плам и ще бъде малко по-пасивен. В края на краищата, момичето е все още толкова много да бъде известен.
  7. Не зареждайте с идеята за това как да се държи в леглото. Прекаленото напрежение ще се отрази негативно на възприятията, дори ако вашият партньор ще бъде зашеметяващ красив мъж с богат опит. Слушайте шаблонното, но ефективни съвети. Просто се отпуснете и да се забавляват.
  8. Поеми надясно поза, че първото проникване е толкова безболезнено, колкото е възможно. За тази цел, е желателно да се сложи под задника нещо меката до леко него (например, една малка възглавница) се повиши, краката свити в коленете, леко се разтварят в ръка и се притиска към гърдите.
  9. В никакъв случай не се паникьосвайте, ако първият опит ще бъде болезнено. Така че, присъщи на природата, че това е едно момиче, на пръв секс причинява неудобство. Ако болката стане просто непоносимо, помолете партньора си да се изчака малко по-дълго, така че можете да си починете.
  10. И накрая, никога не се колебайте да се напомни на човек на контрацепция. Въпросът как да се държи в леглото, не е само правилно да посвети любим човек, но също така и в общата сигурност. Не забравяйте, че това не е показател за промискуитет. Ако някой откаже да се използва за защита, не трябва да излизат в началото на аргументите му. В крайна сметка, в края на краищата, бременност основно да падне върху плещите на жените.