Опазването на природата и околната среда, социалното развитие, Kot Асколд

Как да се запишете на околната среда

Нашата планета е доста дълъг период от време е в лошо състояние. Естествено на планетата страда от хората. Човечеството унищожава целия живот на Земята и се освобождава в тоновете на околната среда на боклук. Ние го правим всеки ден, въпреки факта, че нашата планета - нашия дом. Но хората забравят, че това е много важно да се запази природата и околната среда за нас. В действителност, да се грижи за природата, това не е толкова трудно. Ако всеки е отговорен за живота на бъдещите поколения, на земята винаги ще бъде добре поддържан и приятно състояние. Като следвате простите принципи, които Кот Асколд описани в тази статия, ние сме помогне нашата планета, нашия дом.Как да се запишете на околната среда

Вместо еднократна употреба кухненска посуда е по-добре да се използва по-продължителни. По този начин, вие сте в някаква степен да намали процеса на замърсяването на околната среда. В допълнение към съдове за готвене, е желателно да се използва дълготрайни кърпи и всички неща, които ние рядко хвърлят.

Трябва да се пести енергия, изключете електрическите уреди, когато те не са необходими.

Вместо отоплителни уреди във вашата къща или апартамент е по-добре да се използват слънчеви панели.

Запазване на вода. Не бъдете толкова безмилостно губите вода. Трябва да се опитаме да прекарват по-малко време в банята, да не се оставя водата да има причина.

Когато е необходимо да се направи почистване на апартамента, заделени за битова химия. Замяна на тези химикали могат да бъдат конвенционални средства за околната среда, за да почисти замърсяванията без никакви проблеми.

Се опитват да използват по време на промиване малко токсични препарати. По-добрият вариант е да се използват biomoyuschih средства, които се използват в студена вода.

Какво ще бъде направено в опазването на природата и околната среда, не използвайте личен автомобил ненужно. Не и да забравите за велосипед или пеша.

Не изхвърляйте старите дрехи, да го дам на приют, където ще намерите употреба.

Подгответе го толкова, колкото можете да ядете веднага.

Ремонт домакински уреди, но в никакъв случай, не се изхвърля.

Предпочитам продукти без опаковка, използване на отпадъци и боклук пазарски чанти.

Засадете няколко дървета.

Ако видите боклук на пътя, не се мързеливи, за да го хвърли в кошчето.

Научете децата си на правилата на екологията и се грижим за света.

Всичко, което е написано в статията, трябва да се приеме. Не е лесно, но е необходимо. Утре ще бъде това, което ние днес delaem.Segodnshnee понятие за "икономика" няма нищо общо с "спестяване". Спасяването РЕСУРСИ, потърсете чисти енергийни източници - всичко това, докато само на думи.

Много прости съвети. Но ако всички от тях ще изпълни светът ще се промени към по-добро. всичко започва с малки неща. И най-важното е да започнете със себе си.

Статията написани само общите принципи, това, че ние сме малко вероятно, за да преминете в опазването на околната среда. В действителност, ако две или три дузини хора няма да използват еднократни ястия, това не означава, че всичко ще спре да го купуват. Въпреки, че е необходимо да се почисти боклука. Но фактът, че нашата икономика трябва да се обърнем към рециклирането на боклука, а не обичайната си за съхранение на открито.

Проблемите на околната среда са наистина много сериозни. Man zamusorivaet буквално всички места. което някога съм бил. По мое мнение, е необходимо да се промени съзнанието. И да се започне, е необходимо да детските градини и училищата.

Аз съм много притеснен за нашата природа. Дори и в началното училище ни учеха да го ценим, не хвърлят боклук, пести вода. Друго нещо - това е работата на предприятия, заводи и т.н. че вреди.

Екология отдавна се иска от нас защита. И ние трябва най-малко в малки начини, за да й помогне. Всичко това е по силите ни. И ако искаме да използваме тези прости съвети и научим децата да направи същото нещо, то със сигурност ползите от това ще бъде. Вие трябва да започнете със себе си.Достатъчно е да се всеки един от нас за здравето на нашите внуци, веднага след като започнете да се притеснявате за околната среда. Ако днес ние защита на природата, а след това утре тя ще ни благодарят. Необходимо е да се живее не само за днес.

Природата - това е мястото, където можете да се отпуснете, да се отпуснете физически и психически. Така че аз притесняват за своята безопасност и чистота. Иска ми се, че всеки се грижи за опазването на околната среда.

Светът около нас е красиво и bezzaschiten.Vse правилно написани на poste.My трябва не само да се наслаждавате на природата, но и да опазва, zasoryat.Pomnit не винаги, че природата е част от нас, защото ние сме с него и да живее в него.

Съветите са много полезни! Ако всеки извършва най-малко един, а след това на природата ще бъде спасен. Но е необходимо да се ваксинира едно дете, защото ако родителите отпадъци - отпадъци и деца!

Искам да живея в чиста град. Също така бих искал да отида на почивка в кеп, гората, морето. Чистотата на природата е в нашите ръце.

Нашата планета е крехко цвете, което трябва да бъде защитен и lelyat.I е това, което ще бъде зависи от totlko нас.Ние vyrubyvaem дървета, затънали в тонажа на боклук пробие ekososistemy.Ya мисля, че е време да се обърне mozk и да започне да се грижи за това, което имаме. ние имаме една планета друго budet.A все още много добър rekomndatsii пост, който просто трябва да приемат и прилагат.

Просто трябва да се мисли за това, което ще дойде след нас. Всеки може да направи света по-чист и по-красив. Всички се оплакват от мръсотията, че те самите са създали.

Самият аз помня в гимназията, когато премахнахме ТКЗС градините и белите дървета seichas е никой не е необходимо и как искам да се върна преди време Бериг природата и тя ще отговори по този начин управлението

Аз съм много загрижен за опазването на природата, тема опазване на околната среда. Спомням си как ни учеха от първи клас, че природата трябва да бъде защитен. В крайна сметка, ние живеем на тази планета, и нашите деца и внуци.

Слънчеви панели, между другото, ние все още трябва да се направи. И тези батерии се използват вместо отоплителни уреди? Пълна глупост. За да изтриете елемента или коренно се преработи.

Разбира се, за опазване на природата за нас не може да бъде от значение.

Вашият коментар Отказване на отговора

Сходни публикации:

 • Как да се запишете на околната среда
  Мъж етикет Cat Асколд винаги мислех, че мъжката етикет е много важно. В допълнение, това е наистина не е голяма работа. В тази статия ще разгледаме някои от правилата, които са от полза да се знае всеки [...]
 • Как да се запишете на околната среда
  Кот Асколд в търсене на щастие много време, прекарано в Кот Асколд в търсене на щастието. След като той тръгнал да търси място на земята, където живее щастие. Струваше му се, че такова място е задължен да има, то е само [...]
 • Как да се запишете на околната среда
  Изобретяването на ксерографията Честър Карлсън изобретил ксерографията през 1938. И той е в състояние да направи това, защото на две явления. Първо, е, че вещества, съдържащи противоположни електрически заряди [...]
 • Как да се запишете на околната среда
  Развитието на човешката психика човек преминава труден път на психичното развитие. Ако сравним ума от една година на детето до нивото на психическото развитие на детето от седем години, можем да видим, количествен и [...]
 • Как да се запишете на околната среда
  Как да се настройват към работа след празниците, често след дълги празници и забавно сериозно влизат в редовна ритъм на живот. Почивка, дълги уикенди - всички те допринасят за развитието на блуса и мързел. От такава позиция е достатъчно силно, за [...]
 • Как да се запишете на околната среда
  Муладхара - на чакра №1 (корен чакра) Муладхара - една чакра, което се счита за корен. Този енергиен център обединява човек със Земята и космоса отваря Кундалини (специална енергия, от които Кот Асколд все още [...]
 • Как да се запишете на околната среда
  Womanizer или любим пример човек животът е много успешна женкар
 • Как да се запишете на околната среда
  Anuloma-Viloma с дъх Наскоро Кот Асколд срещна много добра практика, която се нарича Anuloma-Viloma. Тази пранаяма дишане практика, която дава огромна полза за всички [...]
 • Как да се запишете на околната среда
  Духовни причини за заболяване Най-добрият учител е самият ни живот. И най-доброто от нейните съвети е, че ни и тялото ни заобикаля. Анализиране на този въпрос, става ясно, че духовните причини [...]
 • Как да се запишете на околната среда
  Как се чувстваш за критиката? Много често Кота Асколд попитам - как се чувствате критиката? Вероятно не в света на тези, които не са били критикувани. Всяка дейност може да изглежда странно на другите и [...]