Навсякъде MTS Къща - описание на услугата, връзка, разединяване

На началната страница »MTS" Навсякъде у дома - MTS вариант за роуминг

Всички домашни услуги на MTS


Всеки мобилен оператор е предоставил възможност за свързване на специалните служби, които позволяват на абонатите да поддържат връзка, докато пътувал и не трябва да плащат в същото време са много пари. MTS не е изключение, а днес MTS оператори да предлагат услуги, които могат да ви помогнат да общуват евтино при роуминг. Този преглед се фокусира върху популярните варианти на MTS "Навсякъде в страната". Услугата включва редица функции и нюанси, които определено трябва да прочетете, преди да свържете опция. В тази статия онлайн telefongid.ru помощник ще предостави на потребителите по-подробно описание на услугата, както и инструкции за свързване и разединяване възможности навсякъде у дома си.Вариант "Навсякъде MTS дом", предназначени да намалят разходите по време на пътуване из България. За международен роуминг е по-добре да изберете друга услуга, като "нула без граници".

Описание MTS опция "Навсякъде у дома"

Преди да говорим за свързване и изключване на услугата "навсякъде у дома" от MTS, трябва да се обърне специално внимание на особеностите на тази опция.

Connection "Навсякъде у дома" услуги се предоставят от абонати на MTS следните характеристики:

 • Всички входящи повиквания са безплатни;
 • Изходящите разговори, независимо от региона - 3 рубли за минута;
 • Изпращане на SMS безплатно до просрочка (100 SMS на ден). Ако изпращате повече от 100 съобщения на ден, а след това зареждане за следващия SMS ще се извършва в съответствие с основната ставка.

Ако да се вземат предвид таксите за свързване при роуминг, без допълнителни опции, налични в рамките на "Навсякъде у дома" условия е доста приемливи. Ако често пътуват до България, а след това за вас е просто незаменима услуга. Разбира се, като опцията не е безплатна.

Цената на MTS услуги "Навсякъде у дома":

 • Активирането на услугата - 30 рубли;
 • Дневната такса - 7 рубли;
 • Деактивирането опция - безплатно.


 • внимание
 • Цените могат да варират в зависимост от региона, който е бил купен SIM-карта. Когато написването на тази статия като отправна взето в София и Московска област. За да се изясни точната цена на услуги, достъпни на официалния сайт на MTS.

  Как да се свържете опцията "Навсякъде у дома" MTS


  Операторът е предоставил няколко начина за свързване опция. Ние разгледахме три основни начина за активиране на услугата. Кой да избера от вас. Всички те са много прости и да отнеме малко време.

  2. SMS-съобщение. Активирането на услугата също е възможно да се направи, като изпратите SMS с текст 3333 на номер 111. Както и в предишния случай, вие ще получите съобщение с информация за успешни услуги за свързване.

  3. Лична сметка. В допълнение към по-горе методи, можете да се свържете навсякъде у дома си в частен офис. Ако вече сте регистриран в системата на самообслужване, а след това просто трябва да въведете вашите лични офис MTS. След това намерете секцията "митата и услуги" в основното меню, където трябва да кликнете върху елемента "Service Management". В резултат страница показва списък с вече прикрепен към услугата стая. Вие трябва да кликнете върху "Connect + нови услуги", разположени в горната част. Сега намерете опцията в списъка на услуги "Навсякъде у дома", щракнете върху квадратче и кликнете върху бутона "Next". Можем да потвърдим, само своя избор и услугата ще бъде свързан.

  Всички домашни услуги на MTS

  Ако опитът за свързване на опцията "Навсякъде у дома" е бил неуспешен. Причината може да се дължи на липса на средства по баланса (по-малко от 30 рубли) или несъвместимост на таксата си с услугата. В този случай, обадете се на оператор MTS и да се консултират.

  Как да деактивирате "Навсякъде у дома"

  Всички домашни услуги на MTS

  Ако услугата вече не е необходима и не възнамерявате да плащат дневна такса за нищо, трябва да се направи опция пътуване. В бъдеще, ако услугата ще бъде в търсенето отново, можете да го активирате, обаче, ще трябва да плати за връзката.

  Изключване на MTS опция "Навсякъде у дома", можете да:

  допълнителна информация


  След свързването на опцията MTS "Навсякъде у дома" в продължение на много абонати има много различни въпроси. Отговори на най-често срещаните сме се събрали в тази част на статията. Абонатите могат да бъдат полезни и следната информация:

  • Изясняване на оставащия брой безплатен SMS - * 100 * 1 #;
  • За да разберете дали възможност е свързан - празен SMS на номер 8111;
  • Възнаграждение на членовете на бонус програма MTS - до 400 топки;
  • на разположение за да се свържете абонати на тарифните планове фиксирани вариант. Списък на тарифи, които не включват свързаност "Навсякъде у дома" услуги можете да намерите на официалния сайт на MTS.