Настя Kamensky заинтригувана фенове венчален пръстен

Известен украински актриса Настя Kamensky продължава да интригува феновете да семейното им положение. Певицата публикува нова Instagram снимки, които показват годежен пръстен. Това изображение не стана първата, в която феновете Kamensky показаха характерната украса на неговия безименен пръст. Но това актрисата не бърза да разкрие напълно правото им на личен живот, отколкото създава много слухове за връзките си с партньор дует неработен Потапов.Нова снимка Nasti Kamenskih с брачна халка отново предизвика силен дискусия в мрежата. Някои фенове на актрисата са сигурни, че тя е била тайно женен Potap. други са убедени, че възлюбения само ще се оженят. На фона на тези дискусии, имаше информация, че художниците са изградили един голям дом за семейства и скоро да се движат.


Но ние не успя да зарадват феновете звездна дует предстоящата сватба Kamenskih като Potap направи изявление изненада на украинския телевизионен канал на въздуха, като изповядваха, че Настя не е съпругата му. Това твърдение е художник добавя само "масло в огъня" в предмета на аферата и Kamensky Potap.

Ангажимент пръстен Nastja
Potap Настя Kamensky и | vikistars.com

В този случай, Potap да опровергае връзката им зад кулисите с Nastey Kamenskih казаха, че той обича високи блондинки, отколкото брюнетки. Така актьорът се пошегува, за да обсъдят личния му живот и отношения с партньор на дуото, но не успя да убеди феновете в своята "истина", тъй като милионната армия на феновете на дуото остават уверени, че Potap и Kamenskih скоро се ожени и да се премести да живее в новата къща.