Кой се е моментален тен дял отзивите ви направи! Как всичко това се провежда дали си за дълъг период от време

Как искате да се загоряло, без да посещавате солариум! Но аз все още не е да се реша на моментален тен. Страхувам се, че ще neravnoemerno, отидете на петна, петна, цвят ще пожълтяват някои. Затова, моля прегледайте! Прочетете, че за успешния изход на тялото не трябва да има окосмяване по тялото. Но какво да кажем за косата на ръцете, косъмчетата по лицето? Никога не съм направи, например.







Направих един път, не го харесвам, на пръв беше хубаво, но е необходимо да се носят нещо светло (Просто кажи - Направих всичко както каза в душ кабина, след 8 часа, причинени овлажнител), всички дрехи са размазани. Идвайки от петна.
Имам много дълго време да използвам серум от Clarins (пълното име на Clarins Self Tanning Radiance-Plus Golden Glow Booster) аз я обичам :) Аз и лице и тяло (за малка бутилка лице, тяло - голям, но някой купува един за тялото и трие лицето, както предпочитате): Добавете няколко капки в крем и лек нюанс на тен, който сте посочили използвам през зимата и пролетта, 2 пъти седмично, не използвайте лятото, и то само през есента, когато тя започва да отиде тен. Така лека сянка на тен през цялата година, една бутилка е достатъчно за една година
Ако искате по-тъмен, само два дни размажат всички. Като цяло, моето спасение :)

Аз отивам на всеки две седмици в салона на такава процедура. Нанесете спрей. След това си болен, за да се измие след 8 часа. Аз тогава все още го оправя с ефекта на самостоятелно тен лосион. То продължава две седмици.

Жълт съжалявате. 10/04/16 15:42 (Отговор на: Жълт Съжалението)

Направих веднъж
глупости глупости
сянка на фиг неестествено да го не само обещавам
Тя се спуска равномерно и бързо
след това се накисва в гореща вана и твърда гъба отмиват, защото на третия ден всички се оцветява
ако времето позволява, и няма противопоказания, по-добре е да се разхожда солариум

когато тя е работила в салона, често се е случвало тена, а не на ръка, и от устройството.






след това, че е препоръчително да се използва скраб за тяло, тъй като не се излиза равномерно.
Аз го бързо отлепване, а на гърба и корема изглеждаше така, сякаш е кожно заболяване, което се оцветява))
като цяло е по-подходящо, ако отидете в някои случаи и тогава ще трябва да изглежда добре днес, а не за ежедневна употреба.

Просто трябва да се намери добър специалист и да се консултират с него за всичко предварително, а след това просто всичко да се оправи.

Аз не, но наистина искам да опитам. С тен имам добри отношения развити, лични парчета никога не е напускал, се ползва с Dove и Орифлейм и дори това, което не си спомням, най-важното, за да измие ръцете си и се нанася равномерно

Съставено преди сватбата, бременни byla.Ponravilos че EFFEKT като пъпка солариум месец poseschala.Minusy първия ден можете да се опитате да, тялото не е особено за избърсване неща и тялото на някой друг, сън в пижама и панталони, пране ръце нежно й сватбена рокля естествено остават ryzhina.Derzhitsya седмица, а след това се отмива на парчета, за да се направи цялата ексфолианти за тяло преди и след процедурата.

Прави моментален тен салон преди пътуване, което не е правено и преди, просто в момента процедурата е просто се появи и коментари не са били.
1) Това беше лятото, е горещо достатъчно след процедурата не може да бъде пот или търкайте или миете - ден.
2) Както карах извън града, в район с лице отишъл тен, тъй като изправени изпотени от жегата.
3) В райони като лактите, зад коленете и така нататък. Също така бързо изчезна и аз отидох с пъпки.

Страхувате правилно. Това тен този момент тен студио може да отиде петна, и това не зависи само от неговия състав и правилно прилагане, но също така и на индивидуалните характеристики на кожата. Бяла бельо и дрехи също не носят, фиг след това се отмива, особено ако летните горещини се потите. където кожата е изложена на триене (Брител, каишка сандали, маратонки и т.н.) тен незабавно изтрити и картината изглежда по принцип плачевно

Глупости рядко. червеният цвят на, както всеки тен, петна дрехи, на места, където облеклото трие са бели петна.

Наистина ми хареса от Avon тен и orifleim. въпреки че те са евтини, но цветът е отлично. бронз. Имам бяла кожа. така че да не бъде като гъба, използвайте го през пролетта. косата не е задължително да чисти. най-важното е добро за пилинга на кожата и не се прилага само тен. и със своя крем за тяло микс. След това той отива по-гладка. без петна. най-важното е, измийте ръцете си бързо, след като причина тен. От само себе си добре. по-светъл цвят и всичко останало. Сложих в нощта. На сутринта аз си взема душ, така че миризмата на тази воняща се отървете от. кърпа, за да се обтрива тялото не - в противен случай всичко напразно. в банята не лъже. само за да си взема душ гел. притежава три дни "тен". излиза на гърба на своя nanoshu) Аз използвам само през пролетта.