Най-силната порода кучета в света

Днес, значително увеличи популярността на малки породи кучета, но в същото време има повече хора, които искат да получат силен куче в големи размери. Много хора се чудят само на големи скали и мечтаят да вземе силен домашен любимец, който ще бъде в състояние да се превърне в техен приятел и в същото време да се създаде надеждна защита на къщата. Със сигурност всеки, който някога е интересуват от подобна тема, да задава въпроси за това, което е най-силното куче в света.Плюсове и минуси на съдържанието на големи домашни любимци

Големи и силни кучета, както и други животни, могат да имат както положително за качествата на техните господари, и не е много приятно. Например, предимствата на тези домашни любимци, са доста послушни и приятелски характер. Но това е възможно само в предоставянето на подходящи грижи за животните. Ако децата живеят в къщата, а след това животно ще бъде за тях голям приятел и защитник. Тези кучета са в състояние да абсорбират лесно всяко натоварване, свързано с обучението. Те не трябва да направите голямо количество упражнения, като всички дейности по обучението са бързо и ефективно.

Outs на такива скали могат да се считат, че когато съдържанието ще харчат повече пари за храна и се грижи за тях. В крайна сметка, големи камъни в по-голямата част предпочитат да се хранят най-скъпите и качествени продукти. И накрая, още един недостатък - домашния любимец може да избяга от живота много по-рано, за разлика от по-малките животни. И този факт ще трябва да приемат.

Как да изберем наистина силно куче

Позовавайки се на избора на тези кучета трябва да се ръководи от определени критерии. На първо място, трябва да се вземе предвид растежа на кучето. Тя може да бъде до шестдесет сантиметра и нагоре. След това трябва да се обърне внимание - това е теглото на кучето. Като цяло, доста мощен порода може да тежи 50 килограма или повече.

Разбира се, външния вид и качеството на силни породи истински кралски, тъй като те имат неприкосновена величието и спокойствието (разбира се, освен в някои случаи). Като лъв сред други животни, тези кучета се чувстват тяхното превъзходство над своите събратя. Дори и след като наблюдава може да им гарантира, че тези скали не се притеснява прекалено честото лай, тя също така подчертава тяхната несравнима превъзходство. Ако човек има намерение да създаде за къща перфектна и надеждна защита, какво може да бъде по-добре, отколкото добра силна порода куче.

Вижте също: Неидентифицирани животни, които обитават нашата планета: загадката на природата

В продължение на много векове, хората се опитват да се противопоставят на дивата природа. Wolf - е родоначалник на домашното куче. Улавянето размножаване все по-сложни в своите бойни качества и здравина на породи кучета, хората всъщност се опитва да създаде едно животно, което ще прилича на вълк. Но възможно ли е да се направи нещо такова? В момента, този въпрос ще ви помогне да отговорим на изучаването на разнообразието от породи кучета, при които неопитни sobakoved просто объркан.

И така, кой е по-силен, отколкото на вълк или куче? Има ли такава порода в света, която може да направи една добра конкуренция на хищниците на гората?

Най-страхотната кучето

№10: Дого Canario
Въпреки страхотен външен вид, представителите на тази порода са много добродушен и уравновесен. Дого Canario е много привързан към господаря си и лоялни към него до смъртта му.

Животното на тази порода има достатъчно сила и скорост на реакцията. Дого Canario е много интелигентен, пъргав, бързо се привързва към господаря си. Отлично може да се справи със задачата да защити семейството или дома. Той е надежден приятел и колега медицинска сестра за деца и защитник на семейството. Може да бъде агресивен към други кучета. минерална вата предпазва животното от всяко природно бедствие. цвета на козината е стандартен цвят - тигров или светлобежов. На гърдите може да се наблюдава малки бели петна. Дого Canario се отнася до кучетата на куче-пазач и пастирството.

Най-страхотната кучето

№9: Доберман
Интересното е, че доберманите участвали във Втората световна война. От своя заслуги удостоен със званието "Винаги верни". Между една скала, която се нарича "Дяволското кучета" - скоростта реакция, скоростта, смелостта и непобедимостта направих добермани ненадминат в изпълнението на специални мисии.

В Доберман е сравнително нова порода, отглеждани през 1860 чрез кръстосване на породи като Ротвайлер, Доберман, Great Dane и немска овчарка. Доста силна и елегантна порода. Той тежи 40 кг, а височината може да бъде до 71 кг. Главата е удължена, тясна, леко уплътнена структура. Мъжете имат достатъчно силна агресивност, за разлика от нежния пол. Те имат къса коса, плътно прилепнала към тялото. Повече от сто години, тази порода е постоянно изпълнява своята функция и задължение съвет пазител.

Най-страхотната кучето

№8: сибирско хъски
Когато чуете вой представител на тази порода, изглежда, че редица скитащи вълк - така че гласовете им са сходни.

Въпреки впечатляващия и сериозно външния му вид, е много приятелски настроени животни. Размерът е 60 см в рамото и тежи до 27 кг. Външният вид е много подобен на вълка. Тя е с много красив цвят от бяло, синьо, сиво до черно. Често можете да намерите най-характерната черта на тази порода - с различен цвят на очите. Една може да е синьо, а другото - черно. Обвивката може да бъде достатъчно пухкав обаче Хъски подлага периодично линеене. Това куче не обича всяко обучение и се нуждаят от специално лечение. Тя обича свободата, и по този начин всички видове обучение може да се осъществи само като игрите с нея.Най-страхотната кучето

№7: дог
Понякога тези кучета се наричат ​​не само като "леко гиганти", което съответства на съдържанието на техния характер. Те са изключително силен и невероятно сговорчива в тренировките.

На следващо място, най-малко една силна порода - датски (немски) куче. Тя е с много мощен и пропорционално тяло. Прародителите от тази порода са т.нар услуга (Дог) кучето, което в миналото е велика сила и сила. Смята се, че тази порода се появява чрез кръстосване на ирландския хрътка (хрътка), английски мастиф и хрътки. Височината на този вид средно до 80 см, а теглото - 90 кг. Кучето е с гладка къса коса, която не изисква специални условия за грижи. С правилния възпитание, така че кучето може да бъде чудесен приятел на всяко семейство. Great Dane има мек и сладък нрав, те са вид и практически лишена от агресия. Ето защо те се считат домошар и ленивеца от надеждни пазачи.

Най-страхотната кучето

№6: ротвайлер
По време на Първата световна война, ротвайлери успешно са служили немската армия, но други страни дори не са наясно за съществуването на тази порода кучета.

Ротвайлер - друга порода, отглеждани на принципа на боеца. Той има силни и мускулести торса. Понастоящем се използва като добър пазител и официален порода. Височината на рамото може да достигне до 68 см и тежи до 50 кг. Тя е с дебела и гъста козина на черен цвят, понякога с кафяви маркировка. Поради своята дебелина, вълната трябва да бъде непрекъснато и внимателно почистване на четката. Кучетата от тази порода имат много спокоен и уравновесен характер, в този случай са достатъчно агресивни в правото на ситуациите.

Най-страхотната кучето

№6: ротвайлер
По време на Първата световна война, ротвайлери успешно са служили немската армия, но други страни дори не са наясно за съществуването на тази порода кучета.

Огромното външен вид, изгледа строго, мускулесто тяло - то ще изглежда, всичко говори за тази порода агресия. Но не! Аржентински кучета са много приспособяващи се и интелигентни, спокоен, оживени, игриво и имат атлетично тяло. Това е един много лесен за порода, която никога не се използва като Betta. Тяхната основна цел - да защити своя господар и неговото семейство. Подобно на лов, това е много дълго може да продължи своята плячка, след което кучетата са сила, за да убие плячката си.

Най-страхотната кучето

№4: кучета
Отличава със своята агресивност, поради което неговото отглеждане забранен в Дания. Ако представител на тази порода не са предмет на постоянно обучение, кучетата могат да атакуват хора и животни.

Достатъчно сили да се бори може да има такава порода като кучета - представител на бойни породи. Тя е обявена мускулите и постоянен разпореждане. Кучетата имат огромна власт свойства, така че те са трудно да се реабилитира. Въпреки това, най-ранна възраст кученца може да бъде лесно да се научи на основните неща. Кучетата имат тегло от 90 кг, както и размерът може да достигне до 70 см. Според нейните характеристики тази порода могат да осигурят защита у дома или се използват като стръв диви животни по време на лов. Кучетата се характеризира със своята склонност към така наречената медитация, така че преди не можеше веднага достига, например, какво да правят в хода на обучението.

Най-страхотната кучето

№3: Boxer
Тези сладки собственици на кучета като поради тяхната игривост, които не изчезват дори с възрастта. Те са активни и забавление, така че децата обичат.

Известен представител на силни кучета може да се нарече един боксьор. Често тези домашни любимци могат да покажат любов и преданост към техните собственици. Те са интелигентни и послушен. Височина - 63 см, а теглото - 32 кг. Тя се нуждае от постоянно обучение и физически упражнения. Много добре ориентирана към външни лица и затова е добре да служат като стражи. Любовта към веселие и да играе с хора или с други кучета.

Най-страхотната кучето

№2: стафордшир териер
Стафордшир териер е несравним признаване подарък на различни миризми. Не по-малко важен е фактът, че тази порода е почти никакво усещане за болка и, следователно, може да са необходими за установяване и на най-опасните бори с врага.

На първо място, бих искал да отбележа, като ненадминат порода като американски стафордшир териер. Интересно е, че тази порода е роден за първи път на територията на английското графство през 19 век. Предшествениците на тази порода - френският булдог и териер, така че това може да се види как точно отразени в териерът на тяхното качество. Първоначално тази порода е била породена от вида на изтребител, който може ясно да се види, според външните данни на това куче. BOB средно тежи около 20 килограма и достига височина от 48 см. Характерна черта на това куче е фактът, че тя има необикновен структура на черепа и кожата на главата като цяло. Живо подчерта скулите и челото, което той дава специална тежест. На пръв поглед на такива кучета неволю се чувстват страхопочитанието на изразени неговите мускули. С право на такова куче се счита за най-подходящ, особено за защита.

Най-страхотната кучето

№1: Бултериер
Много активна порода, дружелюбно, весело и игриво. Но ако нещо не е като бултериер, избухването на агресия е почти невъзможно да се спре.

Следваща в списъка на силни породи кучета - бик териер: набит, мобилни, с определен вид животно. В допълнение към своята мощ, характерни за тази порода, която го отличава от всички други, е крива линия надолу яйцевидната профил на главата. Очите на тази порода - най-тесен, с триъгълна форма. Въпреки внушителните си размери и сериозни, това куче се характеризира със своята приятелска и лесно се поддават на обучение дисциплина, характер. След като сме получили такъв домашен любимец, не трябва да се притеснявате за тяхната безопасност. Това куче е много предан на господаря си и в случай на опасност в състояние да се бори до последно.

Вижте също: Най-интелигентно куче порода в света

са докладвани Този списък от различни породи само основните представители. Ето защо, отговаря на въпроса за това, което е най-силното куче в света, всеки търси за себе си отговор. Въпросът на кучето е много силен роднина по причина, че различни представители на породи кучета имат особена характеристика на качество, което принадлежи само на него. Във всяка порода известна присъщо качество на силна куче. Някои от тях са надарени с скорост на лов, а други - по-мощна сила в борбата, докато други може просто да са от някои Поклонниците гиганти на господарите си и да им дават любов и привързаност.