Как да се облекчи вашата коса бързо съвети за коса осветление и видео облекчи коса у дома

Как да се облекчи косата на един тон

природата на Maiden е такава, че винаги искам да променям външния вид. Промените засягат, и цвета на косата. Много жени мечтаят да се превърне в блондинка. Едно посещение за тази цел салони и ползват услугите на професионалисти. Други търсят отговори на въпроса за това колко бързо се облекчи косата си у дома.Как да се облекчи боядисана коса: съвети

Как да се облекчи косата на един тон

Разбира се, много жени са наясно с положението, когато след боядисване къдрици цвета не съвпада, за което и прави цялата процедура. Ако сянката да се стъмва, ситуацията може да се коригира. Ако ние считаме, химикали, следва да се отбележи, че днес има много от тях. Те могат да бъдат използвани у дома или да се обадите за експертна помощ.

Важно! При използване на специални мастила, за да се облекчи боядисана коса трябва да е точно да се придържат към указанията.

концентрация на яркостта се избира въз основа на вида на косата. Препоръчително е да се консултирате с професионалист, за да се избегнат неприятни последици. След като всички средства, използвани може да реагира със съществуващата боята върху косата, а специалистът ще изключи тази възможност.

Как да се облекчи косата на един тон

За да се опрости годни и народната медицина: лайка, лимонов сок и др. Също така, оставяйки ситуацията може да се превърне един обикновен тъкат, което прави косата по-лек.

Как да се облекчи косата на един тон

За да направите косата на по-лек тон, тя може да бъде, както в предишния случай, използвайте специална боя или да прилагат национален начини. В този случай, голяма роля се играе с помощта на продължителността на инкубацията. Обикновено химични утаители се описани на етикета, в зависимост от сянката на косата. Като общо правило, за да се облекчи тон на нуждаещи се по-малко време.

Невен цветя и оцет също ще помогнат за постигане на желания резултат. За тази цел тиган се излива върху половин чаша вода и ябълков оцет, след това добавете невен цветя. Когато съдържанието започва да ври, огънят може да бъде изключен. След охлаждане, течността се филтрира и се разпръсква върху главата. Тя трябва да се изсуши. Обикновено в възможно такъв начин да се облекчи коса на тон. Ако това не стане, процедурата се повтаря.Как да се облекчи косата на един тон

Това е забавно! Някои жени твърдят, че те са в състояние да се постигне ефекта от използването на сода за хляб, който се добавя към шампоан за измиване на главата. Важно е, че тази маска е присъствал на главата около 15 минути.

Фолк средства за коса осветление

Има много народни средства за защита, които помагат да се направи косата по-лек. Един от тях се отнася до лимоновия сок. Той показва най-голяма ефективност по отношение на светло, но често се използва и тъмнокосата момичето. Половин чаша лимонов сок се смесва с вода (125 г) и разпръсква върху главата и след половин час се промива с климатик.

Как да се облекчи косата на един тон

Съвет! Добавянето на малко количество зехтин във вода с лимонов сок, за да се избегнат тежки сушене къдрици.

Лайка помага да се направи косата по-лек. Сухи цветя в количество от две супени лъжици смесва с две чаши вода, се съхраняват при ниска температура за около 15 минути. Когато чорбата се охлади, тя трябва да се отцеди и ги изплакнете измиване на главата след 20 минути игра.

Как да се облекчи косата на един тон

Съвет! Ако сушилнята сешоара, ефектът ще бъде забележим.

Кефирът се справя с осветителните къдрици. Необходимо е да се вземе половин чаша не много чист ферментирали млечни продукти (3 или 4% мазнини), добавете 2 супени лъжици водка, половин лимон сок, яйчен жълтък и малко количество шампоан. Сместа се размесва и се прилага на косата. Опаковани с найлон и главата кърпа, трябва да се съхраняват най-малко 5 часа, а след това изплакнете маската.

Как да се обезцвети косата у дома: полезни съвети

Много популярни за тази процедура се използва водороден прекис. Това наистина означава да се дадат незабавен ефект. Въпреки това, експертите казват, че отрицателното му въздействие върху структурата на косъма. Днес, в допълнение към народната медицина, както и специални цветове може да се използва у дома.

Как да се облекчи косата на един тон

Има няколко препоръки:

  • преди процедурата не е желателно да се измие косата ми за 3 дни;
  • за прилагане на средства е по-добре да се избере четка със синтетични влакна;
  • челото на корените на косата се препоръчва намазка вазелин, че ще попречи на кода от изгореното;
  • желателно е да се започне с края, тъй като около корените оцветяване по-бързо.

Облекчете косата е лесно, ако следвате инструкциите.

Как да се облекчи косата на един тон