Начисляемият здравеопазването "Животът на бутон"

"Животът Бутон" - услуга, която ви помага да се обадя спешно необходимата помощ с едно натискане на бутон.

Усещането за "живот Buttons" е както следва - в случай на трудна ситуация, независимо дали това е внезапна болка или всяка подобна ситуация, можете да натиснете бутона, който се поставя в устройството и се свържете с центъра за подпомагане на осигуряването на необходимата подкрепа. Това кол център е отворен седем дни в седмицата, двадесет и четири часа на ден. Тя се занимава с:  • получаване на обаждания от граждани;
  • резолюция и изпращане на информация, необходима за областта;
  • информиране роднини;
  • решаване на проблемите.

Първоначално "Животът бутона" е създаден за възрастните хора, които често имат проблеми с здравето и паметта.

"Бутон живота" включва също и такава услуга като ежедневните разговори. Абонатът ежедневно ще се обади на оператора и питат за egosamochuvstvii. Необходимо е да се знае с кого може да се случи беда, както и пълно и подробно описание на проблема на спешна медицинска помощ. А също и на абоната не мисля, че услугата е "Животът Бутон" забрави за него.

Това е част от поредицата?

Франчайз от "Животът на бутон" кани всички, които желаят да станат стартиране на бизнес с пълната подкрепа. Компанията иска да разшири обхвата си и да служи на повече хора, поради което те са разработили уникални условия за сътрудничество, така че можете да организирате и да отвори свой собствен бизнес само за двайсет дни.

За франчайзинг включва всички необходими услуги и съоръжения за вашата приятна работа с клиенти, а именно:

За франчайзинг включва и прехвърлянето на продажбите на скриптове, а именно:

  • Представител на компанията мотивират мениджърите си и да обучават своя система сервизно обслужване;
  • можете да получите на шаблон за това как да се направи търговски оферти;
  • CRM-система.

Ще се научите как да се направи задачи и контролира тяхното изпълнение, както и, че ще бъде дадена подробна карта на всички бизнес процеси, които могат да се появят във вашата компания.

По отношение на персонала, тя също е много по-лесно да отида. Заедно с подкрепата на франчайзодателя, вие ще бъдете в състояние да компетентно обучават своите служители и да ги подготви за тази много специфична работа, на която е вероятно те да не са имали да работят. Първо ще бъдат каза къде да вземем второто обвинение kadry.Vo помогне анализира ефективността на тяхната работа в началото, да мотивира и повишаване на ефективността на тяхната работа.Освен всичко по-горе можете също така ще получат:

Какво ви трябва, за да получите франчайз?

Ние вярваме, че сте разбрали това "живот Button" предлага на клиентите това, което досега не е бил на терена на местния бизнес. Ето защо, компанията непрекъснато изгражда собствена монопол. За да се направят добри пари тук, че това е услуга, е необходимо да закупите франчайз. Много умове навява на въпроса дали всички имат право да закупят франчайз и на кого го е на разположение.

За да се превърне в партньор на фирма "Животът бутона" трябва да имате голямо желание да се занимава с точно такава необикновена бизнес, защото не всеки вкус като дейност.

Ако желанието е все още там, така че ще трябва да се откажат от всяка друга работа и се посвети изцяло тази кауза.

Разбира се, една идея твърде малко и ще трябва начален капитал в размер на четиридесет хиляди долара, половината от които ще отидат на франчайз, а останалите ще трябва да започнат свой собствен сервиз.

Вие също трябва да плащат месечна кралски особи и в началото на сътрудничество с франчайзодателя да плати плащане на еднократна сума.

За компанията

Честно казано, българската версия на сервизен център "Животът бутона" не е единствената в света. Той е бил копиран от западните си колеги, които в продължение на повече от тридесет години се радват на голям успех във всички развити страни. Не можем да кажем, че тази услуга е моделиран 12:59, тъй като България - специална страна. Къде е този бизнес се адаптира законодателството и гражданското манталитет. Ето защо, на българската "Животът бутона" и е пуснала корени в нашата страна.

Трябва ли да си купите франчайз?

В такъв деликатен и старателно обмислен бизнес, тъй като трябва да знаете и да може да по-сервизен център. Той не е създаден през последния месец от нулата. При закупуването на франчайз имате възможност да има един месец, за да започнете и всъщност печелят. В противен случай, вие трябва да бъдете търпеливи и да започнете малък. Не се очаква тя да бъде лесно.

За франчайзинг също отваря врати за вас в света на бизнеса. Заедно с това ви стане мъдър приятел и ментор, който ще ви помогне и да ви кажа кога ще бъде необходимо. Разбира се, тъй като загубите някои степени на свобода, но това е само за добро. Вашият франчайзодателя ще направи всичко, за да се гарантира, че вашият бизнес е успех, защото това се отразява на доходите си.

Какво можете да спечелите? Много просто купувате "Бутон живот" всеки клиент се задължава да заплаща месечна такса за това, което му даде тази услуга. На следващо място, принципът на работата ви ще бъде нещо подобно на действието на компанията мобилен оператор. Приемане на повиквания, dozvanivanie клиенти и техните съседи, линейката на повикване и други услуги за спешна помощ, ако е необходимо.

С течение на времето като свикнете с този вид работа, за да разшири своята сфера на влияние. Payback изплатените средства, зависи от броя на клиентите си. Като цяло това е около една година. След това имате достъп до широк обхват и се забавляват правиш неща, които обичам - помага на възрастните хора и техните близки да спи спокойно, защото вашите оператори са винаги нащрек.

"Животът на бутон" отдавна е призната марка, която се ползва с доверието и къде да отида.

напусне приложение

Попълнете формата за контакт. Данните ви ще бъдат изпратени на основателите на франчайза.