Начертайте маркери без молив скица

Начертайте маркери без молив скица

В тази статия, художникът Анна Goldin ще споделя с вас опита на изготвяне маркери без молив. Ще научите защо това умение е важно за един художник, и как да се направи ярки маркери бързи скици. Етапи описани интересни и полезни техника, с която можете лесно да се направи, без да създават илюстрации дълъг молив скици.Как да се направи маркер

Аз много рядко се използва молив, обикновено - само да се очертае общата композиция. И след това в хода са маркерите. Това е много бърз и хладно - без нарисувани с молив. Да, аз съм сериозен! Нека да видим как да се направи маркери без молив!

Рисувам Чопич Sketch маркери в etot_sketchbook бележника. Нюанси маркери за кроасан: E30, Y21, YR12, E13, E25, E44, RV99 За фон: С1, С3, С5, С7. Екстри: пасатор маркер.

Как да се направи маркер

1. Започнете да рисувате с много светъл нюанс - E30. Ние се очертаят контурите на кроасан и няколко позиции вътре, сякаш прави молив скица. Не се страхува да направи грешка - цвета на светлината е лесно да се блокира по-тъмен фон включително. В допълнение, първоначално изливане маркери изглежда тъмен, но след изсушаване, всички маркери запалка. Така че не се мързеливи, за да се направи vykraski пазача си, който е удобен за държане в предната част на очите по време на работа - така че да не губите време в търсене на правилния цвят. Paint-важните моменти.

Как да се направи маркер

2. Вземете Y21 сянка и работим, за да направим по-тъмната сянка. Виждате ли светъл маркер е почти невидим? Всички възможни недостатъци постепенно изчезват под пластове от по-тъмни нюанси. По-лек нюанс E30 сенчести граници между цветовете.Как да се направи маркер

3. Продължете utemnyat постепенно добавяне на всички нови нюанси. Моля, обърнете внимание, всеки следващ цвят ние боя не е цялата картина, но само на малка площ. Така че ние постепенно спечели тон и работим за по-голям от най-ярките към тъмно. Ако имате достатъчно нюанси маркери тъмен тон може да бъде направено чрез прилагане на един и същи цвят в няколко слоя.

Как да се направи маркер

4. Опитайте се да рисува не само ударите, но и точки, петна. Така че, за да получите интересна текстура, характерна за печива. Фигура става все по-оживен и обемист. Попитайте форма. Не забравяйте да нюанс на цвета на рамката с най-леката сянка.

Как да се направи маркер

5. Обичам контрастни снимки, така че в края на добавяне доста тъмно RV99. Ако искате нежна комбинация, не можете да го използвате.

Как да се направи маркер

6. Идете на заден план. Както обикновено, ние започваме с най-леката сянка и С1 utemnyaem по-долу. Винаги се направи на фона на темата. Най-тъмната сянка - под корите. Между другото, с помощта на фона може да бъде изискан силует на готовия чертеж.

Как да се направи маркер

7. Сега обърнете блендера - маркер без мастило, напоена с алкохол. С него сенчести граница и хартия за фон за плавен преход на цвета. Също така можете да използвате блендер, за да се създаде тест фактура. Докоснете няколко пъти блендер до най-изпъкналата част на кроасан - ще се превърне белезникави петна, симулиращи отблясъци. Също така, ако след изсушаване боя маркер светлина върху тъмното, можете да постигнете осветление на някои участъци. Въпреки това, се оказва, че това не винаги зависи от разликата в тона на вашата марка и маркери.

Как да се направи маркер

Нашата кроасан готов! И това без молив. Остава да добавим букви и подробно да ви хареса.

Как да се направи маркер

Как да се направи маркер

DoodleSketch

детайлите на статията