Магистърски клипове от ленти със собствените си ръце майсторски клас на производство

Майсторски клас щифтове

Аксесоари помогнат да изглежда уникално, изключителен и модерен.

Те помагат на жени на всякаква възраст елегантно допълват външния му образ.

Той е особено приятно да се носят украшения, изработени на ръка.Колко те инвестирали труд и въображение!

И това е хубаво да се даде на тези подаръци за любими хора. Подобни действия правят в момента запомнящо се.

Майсторски клас, посветен на най-приятните - орнаменти за коса. В момента, в който и да е жена, която се украсява, които само се наслаждава или измисля. Във всеки случай, тя може, декорацията трябва задължително да бъде направено с вкус и да угоди на собственика.

Клипове от ленти със собствените си ръце. Елегантен прост шнола с лък

Елегантна малка фиба с ръцете си усъвършенстват малки розови рокли за празника. Особено приятно ще изглежда в косата на момиченцето. Това е чудесен малко жар разкрасяване само цялостния облик на стила.

Майсторски клас щифтове

За да започнете да творческия процес необходимостта: черен проста плоска метална фибата от списанието, на лента розов сатен 5 см тясна лента розов цвят, с един модел на лепило тъкан, конец игла в тонове ленти, свещ и мач ..

Майсторски клас щифтове

Взети ножица. Strip отрязък от 6 см. Широка е нараснал от лента. В този случай, направени само четири пина, защото цифрата четири ленти.

Майсторски клас щифтове

Подобни действия се извършват с тесен розова панделка. дължина Cut лента е 1,5 см. Всички краища на получената лента проби обгаряне на огъня. Ако бавно донесе на ръба на лентата в огъня, той се топи малко и няма да има черно матово.

След това лентата се състои две и зашити, както е показано на фигурата. В края хирургичен конец се свива. И е под формата на панделка лък.

В най-тясната точка на получената лента се навива на втората лента - тънък. На обратната страна на тънка лента зашит към носа.

И накрая, получавате елегантна панделка залепени метална фиби за коса. След изсушаване, лепилото може да бъде нещо ново безопасно възлага на косата.

Майсторски клас щифтове

Майсторски клас щифтове

Клипове от ленти със собствените си ръце. Клип от памук дантела

Са поканени да направят свои ръце деликатната бяла лък шнола в английски стил. Тази шнола ще красят не само вечерна рокля, но и бизнес костюм.

Майсторски клас щифтове

По време на работа изискват следните материали: памук дантела или памук шиене дължина 40 см и ширина от 7 до 10 см Сатен лента цвят крем 40 см дълъг златен бутон, изкуствени перли с диаметър 0,2 см, в количество от 14 броя, фиба -.... основата, върху която са залепени лента, лепило, ножици, игли, конци в тон, телта 2 бр. дълги 2 см.Вземете памук дантела и нарязани на две ленти. Двете ленти са зашити, както е показано на фиг. 1 и 2.

Майсторски клас щифтове

След което получената Продуктът беше отвътре навън на предния страничен шев навътре и се изправи (фиг. 3). Както прави парчета ръб са пришити. Дантела се събира в центъра (фиг. 4) и е прикрепена към носа форма (фиг. 5). За временно съхранение под формата на лък, можете да използвате всеки самоделно тел. Следваща сатенена панделка лък, също е оформен (фиг. 6). Тя се прилага на върха на дантела и договорени в центъра на телта (фиг. 7). Сатен лента увити веднъж център за покриване на телта и от долната страна на Омрежената за придаване монтаж надеждност (фиг. 8). След средата на носа шият на бутони с украшение. Lace бродирани с перли.

И накрая, лък в английски стил се спазва метални щифтове. След като лепилото изсъхне, можете да прикачвате получената фиба косата.

Клипове от ленти със собствените си ръце. Изискан kanzashi шнола стил

Kanzashi - традиционни украшения в Китай и Япония. Те се предлагат в много различни форми и размери: от малка до размер шапка, от няколко цветни фигури, за да големи букети, висящи от главата. Изкуството на украшения за коса по подобен стил произхожда от Япония преди около 400 години. Културата беше забранено да красят колиета или аксесоар на китката, защото единственият логичен изход за японските жени е бил шеф украшение. Краси всичко: гребени, щеки за коса, фиби. Тази техника декорации влезли толкова дълбоко в традицията, че характерът на орнаменти стана строго регламентирана: На външен вид на жените се различава от омъжените, не женен, с които имат деца, а броят на децата, вдовици, богатите или другата страна на по-ниски слоеве на обществото.

Майсторски клас щифтове

В днешно време не се наблюдава този протокол в ежедневни дрехи и почивка. Въпреки това, жените в Япония и Китай продължават да украсяват косата в традиционния стил. Тя се появява в България Наскоро kanzashi оборудване. технология за производство на бижута, не е сложно, но изисква голямо внимание и умение.

Майсторски клас щифтове

За да започнете творческия процес ще трябва: фиба-автоматично заваряване, сатенени панделки на тъмно зелено и розово 5 см голям strazik, ножици, линийка, низ от два цвята със същия тон, иглата, свещи, кибрити, пинсета, лепило плат и правоъгълна пластмаса. форма. Всички бъдещи конструкция ще бъде прикрепен към формата на пластмаса и е - металната панделката.

Майсторски клас щифтове

• взема една ножица и преряза лентата на квадратчета и на двата цвята - 6/6 см (Фигура 1) ... Поръсете филийките се изисква незабавно oplavit пламък на свещ;

• две квадратчета с розово и тъмно зелен цвят се сгъват в триъгълник и поставени един върху друг (фиг. 2). Sharp прави ъгли на двата триъгълника са се стопили от огъня;

• започва сгъване на триъгълника в една тръба (от страната, където се топят ъглите) (Фигура 3).

• Не фалцов дори до средата на триъгълника е прегънат на две. Спираловидната тръба намира извън (Фигура 4).

• елемент е оформен в две или тръба е в (Фигура 5).

• остър ъгъл наднича внимателно подрязани с ножица и се топи. Всички части на пламъка на свещ трябва да се придържат една към друга (фигура 6, 7.);

• сгъване и лепене на бъдещето нужда шест дяла (Фигура 8).

• всички листенца са пришити един към друг, като нишки в красива форма цвете (Фигура 9).

• сега е възможно да се произвежда пластмасов платформа (Фигура 10);

• пластмаса от всички страни, покрити с лепило (Фигура 11.) и на обратната страна е пришита;

• допълнително получената пластмасов субстрат се изисква за сигурно закрепване на метал фиба (фигура 12.);

Майсторски клас щифтове

• За по-заоблена дизайн ще изисква допълнителни листенца: 12 квадратчета с розов цвят и 8 - тъмно зелено (Фигура 13.);

• техника напълно съответства на този, описан по-горе (Фигура 14, 15.) само с една разлика: розови квадрати се използват само в количество от 6 броя;

• розови листенца са залепени между основните цветни венчелистчета (16, 17);

• сега е възможно да се получи 6 венчелистчета на два цвята на първо и се придържаме чифт странично цвете (Фигура 18) и след това залепени към ръба на един от друг от двете страни (Фигура 19).;

• И накрая, най-големият и единствен strazik залепени на центъра на цветето.

Поздравления, след като лепилото изсъхне (около един ден) могат да бъдат много горди от такова прекрасно хладно оръжие шнола за коса от ленти, направени със собствените си ръце.