Магията обучение и практика пожар

огън магия

Способността да се контролира елементите на пожар е огромен еволюционен прогрес на човечеството. Пожар затопля през студения сезон, плаши дивите животни и насекоми, един дом е символ на равенството между половете и защита.Този двуличен елемент - тя може да бъде смъртоносна в случай на горски пожар или вулканично изригване, но мир огън ще даде светлина и топлина на всеки дом. Следователно, огънят все още се смята за свещено от древните народи.

Пожар е един от четирите елемента в алхимия, негов символ - триъгълник.

В китайската система, U-Shin огън се ражда от дървото и създава земята, докато потискането на метал и вода е поразителна.

Отличителна черта на огъня е неяснотата на неговото прилагане. Сред най-войнствените елементи, с помощта на огън и война са били унищожени цели градове. Gods небесния огън, като например този, Зевс или Перун, управлявал в езически пантеон и са покровители на войната. Небесен мълния пожар ползват специална чест, му внимателно пазена и не го пуснах навън.

Магията на пожар, основни свойства

Пожар в живота на човека, са силно застъпени страсти, харизма и идеи. Този елемент е пряко свързан с проблемите на власт, йерархия, лукс и престиж. Особено огън благоприятства хората за които хората казват "гореща глава".

аспекти сянка елемент се считат за човешки качества като гняв, нрав, непримиримост, жажда, самостоятелна абсорбция, прекомерно самочувствие, непоносимост към недостатъците на други хора, кариеризъм, суета и наклон самохвалство. Огнената сезон - лято, време на деня - на ден край на света - на юг.

Как да овладеят магията на огъня, обучение и практика

За да получите елементи за защита и да научат как да го управляват, трябва първо да бъдат обучени в ефективното взаимодействие. Без това обучение магии и ритуали на елементите на огън не може да получи максималната резултат.

На първо място, трябва да се научите да се разбере теоретичната страна на бедствието. Това ще ви помогне много упражнения, за да търсят асоциации с огън.

Не забравяйте да си запишете всички сдружения и заклинания в специален магически дневник, е важна част от обучението.

След това можете да преминете направо към живото общуване с огън. За да направите това, вие трябва да намерите уединено място в природата, има голям огън, за да се разтвори и да стоят до него гола, усещайки топлината. Елате и посетете суха сауна. Основното нещо в това упражнение - да се научи да контролира вътрешния си огън, за да се наблюдава как тялото се държи при пожар. Много е важно да не се прекалява и да се предотврати изгаряне или термичен шок.Инструменти за управление на елементите на пожар

Тези, които искат да се научат как да управляват елементите на пожар, могат да бъдат полезни за съвместно магически предмети.

Карта таро магия огън се проявява в персонала или костюм жезли, асо на костюма могат да бъдат поставени под възглавницата за по-добро регулиране на елемента. Магическа пръчка или дървена персонал ще бъде от голяма полза за провеждане на магически ритуал. Wand - това е признак на сила, предназначени за управление на хора, можете да го направите със собствените си ръце, за изравняване на обучение с ритуалната практика на производството на магически артефакт.

От древни времена, духът на дъждовник се смята, така че сушеният лапа влечуго или просто образ на неговия силует ще бъде полезна като талисман на обучение.

Сред вълшебните изкушения на тамян пожар в тези аромати като кръв (смола драконово дърво) дракон и сандалово дърво.

Ако искате да направите камък амулет за обучение, използване на рубина, цитрин или розов кварц. Поставете всички светли топли нюанси на червено и оранжево.

Магията за готвене пожар е много любители на горещи подправки. Все пак, не забравяйте, че прекалено големи количества острота може да потъмни вкус.

Много добър презареждане мощност на пожар е в околностите на вулкани и пустини. Въпреки това, конвенционалната горски пожара е подходящ.

Ритуали и заклинания огън елемент

Пожар е собственост на пречистване на цялото, извиваща чрез своя пламък. Ето защо в старите дни в Русия, младежите скочи над огньове, като по този начин да се отърве от злите духове. По време на Средновековието еретици били изгорени на клада, прочистване огън на душата от замърсяване.

Ето защо, контролиране на елементите на огъня, то е възможно да се извърши пречистване ритуали. Широко разпространената корупция и да се отърве от зли очи с помощта на запалена свещ. Можете също така да запишете на хартия списък с нещата, и качества, от които искате да се отървете от, и след това да го изгори, четене магии освобождение. Обредното изгарянето и последващо дефлация на пепел на вятъра - един от най-старите и най-ефективните практики.

Как да си направим огън със собствените си ръце амулета

Всичко това амулет, което трябва да носи на леко изгаряне огън, за да ги изчистите от негативната енергия. Символ на пожар могат да бъдат отрязани от дърво или да се хвърли в жълтия метал. Червени сексапил във формата на цвете или папрат преодоляване-трева, за да помогнат на своя собственик в трудни ситуации, да му дадат власт над другите и ще се отвори пътя към богатството.

Не се включат в магията на огъня. Това е борба и достатъчно опасен за ежедневна употреба, така че е най-добре да го комбинирате с ритуалите на магията на водата.

Особено магията на четирите елемента:

 • огън магия

  Земя
 • огън магия

  въздух
 • огън магия

  пожар
 • огън магия

  вода