Косопад - 5 най-добрите средства за мнения косопад

Носеше дълга коса през целия ми живот. "Накратко," бръснене само до нивото на плешките.

Проблемът изправени загуба след раждането, както и много от момичетата. През бременността като нещо противно на косата става по-дебел и изглеждаше здрава. Дъщеря определено имаше положителен ефект върху мен, докато сте вътре. =)Но след това тя започна. Първо, броят на гребен увеличава, а след това на апартамента може да бъде намерен на дивана с чергата на космите петите прилепени. И когато дългите, досадно.

Дори и аз исках да отреже косата си по това време, тъй като грижата за децата е необходимо денонощно, няма време да се справят с него. Но нещо се спря. И това е добре, че се е случило.

Защото начините за спиране на загубата на коса са много. Основното нещо е да се съобразят с редовност и ги отделят най-малко 5 минути на ден.

1. Диета и начин на живот. Отдавна е известно, че външния вид е пряко пропорционално на това, което ние ядем и пием. Колкото повече опасности в диетата, алкохол, никотин, печено, маринати, толкова по-висока част на риска с прическите.2. Редовно ресане тяхното качество и не травматичен масаж четка. След като ме беше страх да се докоснат, да отново да не провокира загуба, но това е грешка. Ресането и масаж на скалпа, за да стимулира притока на кръв към лука, и то е много по-полезно, отколкото да не докосвате косата изобщо.

3. масла. Когато направих това откритие за себе си, а след това започва да експериментира с различни марки и производители. Няма значителна разлика, най-важното, че е 100% натурален, без никакви добавки и течен парафин.

4. маски. Огромни възможности за творчество. Популярни тинктура от черен пипер, горчица, джинджифил и други естествени затопляне продукти. Действието е подобен на гребен - загряване на кожата, кръвния поток и стимулиране на растежа.

5. Десният шампоан. Там трябва да работят чрез опити и грешки, защото всички поотделно. Но начина, по който е било необходимо да се позова на този елемент в 1. Тъй като първото откриване на загуба на коса е необходимо да се обърне внимание на използваните детергенти.

Успях да запазите косата си безопасно и след раждане прическа е променила само нова форма на бретон и стълба човек.

П. С. витамини за коса също понякога помагат, но с тях като с мъж - никога не се знае, за добре, или не. =)