Безболезнено месечно - как да се направи по-малко болезнени точки, мнения

Здравейте скъпи ми приятел! Аз ще ви кажа няколко тайни за това как можете да направите по-малко болезнена менструация. Много много жени се сблъскват с проблема за болезнена менструация. Това обикновено се случва поради лошо кръвоснабдяване. По-точно всичко, което е трябвало да излязат лошо, застой и има болки. Понякога болка силни страни до такава степен, че някои хора губят съзнание. Появява стагнация, а след това, когато кръвта е прекалено дебел. Ето защо, най-лесният начин да направите "почивки" по-малко болезнено - това е разреждане на кръвта. За това ще бъде достатъчно, за да се пие няколко аспирин. Това е чудесно разрежда кръвта. И болката преминава.
Но има моменти, когато това не помогне. Налице е логичен въпрос, но това, което Е, причина никого. Последните проучвания показват, че болезнени периоди са момичета и жени с недостиг на калций в организма. Това е, за да се отървете от силна болка, можете просто да наливам две или годишен процент на калций. И вие можете да го направите още по-лесно просто да се включват в диетата си колкото е възможно повече от мляко и кисело-млечни продукти. В крайна сметка, те са богати на калций са необходими за нас.Знам, че много от момичетата, който помага на първия или втория вариант. Надявам се, че ще стигнете до техния брой.
Иска ми се да живея без болка! И на добър час!

благодарение полезен преглед на калций резултатът на, аз дори не знам.

Аз не знам за момента. Докато сестра не е изправен пред подобен проблем. Това е много верни хора по отношение на физическата активност и болка, а след това не може да стане от леглото си, само за да се яде и пие, или сън. Когато розата припадна. И всъщност започна търсене, което ще ви помогне. За тези нещастни дни бяха пълен ад.