Косата пада, защо, какво да се прави популярния здравето

Безспорно е, че основната декорация на дамите винаги са били красиви, дебели, лъскава коса. Всички, без изключение, жените се грижат за косата си, посетете фризьор, модни салони. За щастие, да поемат твърд прическа, красив, модерен прическа, сега това е възможно. Но за да се направи косата ви по-силни, по-здрави, с дебелина - тя трябва да приложи определени условия.Особено ние започваме да се разстрои, притеснен, когато косата пада. Това е проблем за жените от всички възрасти. Ето защо е много важно да се установи причината за загубата и се опитайте да го решите възможно най-бързо. Нека да обсъдим този проблем заедно в страниците www.rasteniya-lecarstvennie.ru сайт, говори за това, но тя не само ще призная, че ах. косата пада, защо, какво да се прави, когато тя е по-добре да се изясни!

Когато започне интензивни валежи, опитайте се да преразгледа обичайните грижи за тях. Може би не използвате правото значи ти пука. Можете също така трябва да се помни, че този процес е пряко свързано с генетично предразположение. В допълнение, косата започва да оредява бързо в напреднала възраст.

Ако все още са доста млади, ако заместват продукти за грижа, грижа за косата бързо разреждане и превенция не помага и може да се наложи медицински процедури, да не се получи загуба на коса. Нека да разгледаме защо започнете интензивно да пада косата.

Защо косата е изтъняване?

Всеки месец им растеж е около 1 см. Всяка коса живее от 2 до 5 години. След което ще се намират, и на тяхно място нови растат. Този процес отнема до дълбока старост. Въпреки това, с напредването на възрастта, животът на косата цикъл и растежа на започва да се успокоят.

Когато генетично предразположение, склонност към оплешивяване, за да достигне определена възраст, фоликулите постепенно започват да се атрофия. Първо коса избледнява, отслабва, а след това започва да оредява бързо. Тук може да помогне на специални козметични процедури. В случаи на тежки престъпления процедура за трансплантация. Но такава причина изтъняване на, косопад е рядкост. По принцип, на загуба да повлияе на други причини:проблем косопад могат да бъдат свързани с неблагоприятни условия на околната среда, радиоактивни лъчения, стрес. Причината може да е неправилно хранене, употреба на някои медикаменти, химиотерапия. Много често, косата пада поради неправилна грижа.

Ето защо, преди да започнете лечението, е необходимо да се диагностицира състоянието на тяхното здраве. В противен случай, можете да влоши положението. Като превантивна мярка, можете едновременно да използвате маска, подхранващи, регенериращи продукти за грижа.

Между другото, там е широко разпространено мнението, че косата да се прекъсне, да падне в резултат на много честото къпане с шампоан, сушене с горещ сешоар, горещи ютии, стайлинг, изправяне. Това е, без съмнение, те се чупят, което прави слаб, тънък, но не и причината за тяхната загуба. Здрави фоликули при процедурите по възстановяване, са в състояние да расте нова коса. Ето защо, след лечение на такива коса отново да стане здрав.

Какво да правите, ако косата падат?

За поддръжка, използват един и същ шампоан, балсам, който са най-подходящи. Не злоупотребявайте с климатика, и измийте косата си трябва да бъде колкото е необходимо, а не всеки ден. Вреден за разресване на мокра коса, оставете да изсъхне при естествени условия, сешоар, използвайте възможно най-малко.

Използвайте природни продукти за грижа. На сайта ще намерите много рецепти за натурални маски, настойки за изплакване. Особено полезни за косопад употреба на алкохол тинктура от изгаряне пипер. Този механизъм е добре укрепва корените, спрете загуба, което прави косата гъста и лъскава.

Опитайте се да използвате натурални продукти за оцветяване: лайка бульон, лук кора, приготвянето на кафе, къна, басма, и т.н. Естествени багрила не увреждат корените и укрепване фоликули, ще съдейства за възстановяването, растежа на косата.

Избягвайте използването на кратки клипове, гумени ленти, рошав, къдрене. По-добре е да се използват специални средства, за да добавите обем на косата си. Уверете се, всяка вечер масаж на главата. Тази процедура ще премахне стреса, ти се успокои, да предостави на притока на кръв към корените на косата, като по този начин предотвратява косопада.

Но не стигат до крайности. Не се притеснявайте, защото на няколко косми оставени на гребена. В определен размер на косата задължително трябва да падне, защото това е един нормален физиологичен процес.

Преди да започнете да се притеснявате за това косата пада, защо това се случва и какво да направя в този случай, мисля, че и за сезонния фактор. Пролет, падат валежи е по-интензивен. Ако не разполагате с хронични заболявания, поради което много изтъняване на косата, самостоятелно извършва процедури, пълна грижа, витамини, връщат си сила и красота на косата.