През зимата можете да отиде на сватбата на жената и мъжа, фото и видео

Основните трудности при избора на рокля за зимата сватба е не само определянето на основната празничен костюм, но и в намирането на правилния открит облекло, няколко чифта обувки и аксесоари. Освен това, важно е, че всички детайли са в хармония един с друг. С помощта на съвети при условие, можете да създадете ярък и запомнящ се образ.Основните принципи на избор на дрехи за за сватба

Подготовка за почивка означава избора на рокля, обувки и аксесоари, създаване на прически, грим. На теория, това е лесно, но когато дойде време да практикува, много възниква въпросът: как най-добре да се облича за зимна сватба? Огромен брой опции, така че можете лесно да създадете един образ, който ще изглежда красива и стилна. Ето някои важни съвети относно избора на дрехи за зимна сватба:

Както можете да отиде на сватбата на жената през зимата?

За зимна сватба може да избере рокля момиче. В кафене или ресторант топло, и следователно нищо не ви пречи да си сложи облекло от всякакъв материал. Въпреки това, той е да се припомни, че облеклото трябва да се избира лесно да се чувствате комфортно през цялата нощ. Колкото повече, че имате много танци и участват в състезания. Това е вярно не само през зимата, но и във всеки друг период на годината. Ето защо, най-добрият избор ще бъде роклята със средна дължина. Тази пола няма да пречи на краката или изглежда твърде свободно.

Аз отивам на сватба

Едно момиче може да изберете някоя оцветяване за облеклото си. Не е желателно освен бяло. В случай, че ресторантът ще бъде готино, трябва да се запасите на болеро или сако. Една добра алтернатива за зимна булчинска рокля може да се счита за официална рокля. И от костюм с панталон, че е желателно да се откажа - това е по-небрежно версия на дрехите от празнична.

На сватбата е по-добре да се стигне до най-красивата и елегантна рокля. Така че ви покаже уважение към младите и да се покаже, че този ден е за вас същото важен и радостен за тях. мащаб носия цвят може да бъде различен от сочни и ярки цветове до дълбоки и спокойни тонове. Не се страхувайте да се създаде смели образ, който съчетава модерен блуза с еднакъв стил пола. Добре подбраните аксесоари и обувки, вие ще завършите празничен образ.

Зимна сватба

Зимна сватбена рокля може да бъде краткосрочен или дългосрочен, коктейл, буйни, със или без перде. Изборът е огромен, но е препоръчително да си останат такива инвентар, че ще отговаря на вашата фигура: ще скрие всички недостатъци и да се подчертае достойнството. От мини рокли трябва да се избягват, а не само през зимата, но през есента и през останалите сезони. Тази опция не е практично, тъй като по време на вечерта ще се чувствате тесен и не може да участва активно в дейностите, предлагани водещите тържества.

Тъй като зимата сватба ще се проведе на закрито кафене или ресторант, можете дори да си позволят рокля с къси ръкави, а понякога дори и без него - банди или въжета. Но в този случай, не забравяйте да вземете яке или болеро. Изберете рокля с красива комбинация от цветове, украсени с дантели, модни щампи. Популярност набира европейска традиция, за да изберете шаферски рокли и същи. Ако булката е решил да направи същото, ще трябва да я хареса, дори и когато не ви харесва цвета или стила на избраната рокля.Аз отивам на сватба

връхни дрехи

Най-добрият вариант, който отговаря на всяка рокля, пола или костюм - е стилен палто. Нейният стил може да бъде доста по-различно, в зависимост от дължината на продукта. Все пак е по-добре да изберете модел кожени палта за зимните сватби, които има голяма качулка. Това е необходимо, за да не се развали прическата вечер. Ако гардероба си не е кожа връхни дрехи, можете да се носят класически палто или кожух. Алтернативен ще бъде елегантен нос слой или жилетка. Тъй като обикновено носят гости на автомобили, няма причина да се притеснявате, че ще замрази в студа.

Аз отивам на сватба

Обувки & Аксесоари

За зимна сватба нужда не един, а два чифта обувки. Необходими са топли ботуши за улицата и за честването на помещението е на стойност като се вечерни токчета. Някои би помислил, че боси версия също е хубаво за празник, но това не е така. Въпреки отоплението, което е сигурно е предвидено в ресторант, краката ви ще се замразява. И за чорапогащите, не забравяйте. В допълнение, ще трябва аксесоари:

  • Елегантна дамска чанта или съединител, към подходящ цвят обувки.
  • Шал и ръкавици, които ще бъдат полезни за дейността на улицата. И ръкавиците трябва да изберат кожа, тъй като те изглеждат по-уважаван от плетени или други.
  • За да се облича да вземете стилен колан, който ще се фокусира върху талията линия. Универсални цветове аксесоари - сребро и злато.

Аз отивам на сватба

Аз отивам на сватба

Аз отивам на сватба

Мъж сватбена рокля код за сватба зимата

Ако сте поканени на честването, което ще започне в следобедните часове, а след това сложи смокинг не е необходимо - това е неуместно. Етикет тази дреха да се носи само след 17:00. Така дойде на сватбата трябва да е в "сутрин костюм", а вечер да се промени в смокинг. За първата половина на деня е подходяща светъл цвят костюм, но е възможно да се ограничи ризата и панталоните. Не забравяйте, че къс ръкав елиминира необходимостта от равенство. За вечерта отговарят тъмен костюм и вратовръзка е необходимо да изберете различен цвят.

Аз отивам на сватба

Отивате на сватба организирана през зимата, а не непременно в топла рокля. Най-вероятно, в ресторанта ще бъде горещо. Обърнете внимание на дрехите на ярки цветове и успокояващи цветове с декоративни цветни акценти. Ако искате тъмна рокля или костюм, а след това, винаги е възможно да добавите красиви аксесоари и обувки. Не забравяйте, че бижутата, които носите на сватбата трябва да се комбинира с общ начин.

Аз отивам на сватба

Аз отивам на сватба

Аз отивам на сватба