Коя ръка и който пръст да носи брачна халка в България

Мъжете носят сватбен пръстен

Пръстенът на пръста си - това е почти винаги символ. В него се разказва много за вкуса, богатството и състоянието на неговия собственик.

От особено значение за годежния пръстен.

Ние отдаваме почит глобализацията: модерни брачни халки в България не са едни и същи прости златни ивици като на пръстите на нашите баби и дядовци и родители.Статус, традиция и модерен мода в България

Мъжете носят сватбен пръстен
Да започнем със статут. Сватба пръстен означава, че преди да се женен мъж или омъжена жена.

И ако преди като символ на брака може да се види само на безименния пръст на дясната му ръка, вие често носи брачна халка на същия пръст на лявата ръка, а през последните години.

Толкова често, че по невнимание поставя въпроса, на който ръката на износване пръстени сватба в България? Отговор. Според българската традиция, тя все още се носи на дясната ръка!

Трябва да се отбележи, че все по-често, брачни халки, са в България на безименния пръст, заедно с още един пръстен, който се вписва в рамките на фактурата или, обратно, много контрастира през последните години.

Тази мания не е нова: тъй като износени брачни халки обратно в средновековна Европа, където тя е трябвало да бъде на втория пръст.Как и какви са

Както казахме, дизайнът на този вечен символ на брака в наше време се е променил много.

На първо място, наскоро набира популярност пръстени в бяло злато или платина, които не изглеждат толкова ярко, както обикновено, но са много по-скъпо.

На второ място, дори и по-широко разпространена мода в двойка пръстени. когато булчински бижута на булката и младоженеца и същ, уникален дизайн, като единствената разлика в размера.

Това може да бъде една и съща аспект на диаманта върху продуктите или същия модел - най-важното е, че на хората в брачните халки наведнъж може да разбере, че те са съпруг и съпруга. Това са все по-често в магазини за бижута.

Днес, най-популярните модели на българските брачни халки - древните келтски дизайн.

Основната им предимство - на достъпни цени в сравнение с други цена и традиция.

Въпреки това, може би двойката реши да ги ръководи от традиционната вярваме, че плавен пръстен, а животът ще бъде гладка.

През последните години, България е все по-често жени като сватбен пръстен избира бижу със скъпи и често доста голям камък.

Той също така се носи на безименния пръст на дясната си ръка, но тя се възприема като обикновена украса и едва ли визуално кажете на другите за състоянието на собственика.

пръстени инкрустация сватбени използват само най-високо качество скъпоценни камъни: диаманти, смарагди, сапфири и рубини. В този случай, с изключение на елементи с кристали Сваровски са много популярни.

И накрая, няколко съвета за избор и закупуване на:

    Мъжете носят сватбен пръстен

Мъжете носят сватбен пръстен
Оригинален брачни халки Bvlgari - избор за ценителите на лукса и стил.

Прочетете статията ни за красив древен руски ритуал на ухажване.

Как правилно да се подготви за тайнството на сватбата в църквата? Всичко за сватбената церемония.